Connect with us

Events

Mad Video Music Awards 2023 19 Ιουνίου Γήπεδο Tae Kwon Do, Φάληρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο διαχρονικός/μόνος μουσικός θεσμός στην Ελλάδα, που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιρινού mood και του πρώτου σου μεγάλου καλοκαιρινού party, έρχεται τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Τα  Mad VIDEO MUSIC AWARDS είναι τα πρώτα σου μουσικά βραβεία, η πρώτη σου συναυλία, το πρώτο σου star-struck που είχες από τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη, ο πρώτος σου Mad χορός στην αρένα τους, η πρώτη σου selfie πριν από τις selfie.

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS γίνονται φέτος 20 χρονών και αποτελούν μια μουσική ιστορία ενηλικίωσης για τον καθένα ξεχωριστά.

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS έρχονται κάθε καλοκαίρι, αλλά νιώθεις την ενέργειά τους να κρατάει χρόνια και για πάντα στην καρδιά σου. Ένα μουσικό πάρτι γεμάτο αισιοδοξία, τρυφερότητα, φρεσκάδα, εξωστρέφεια, νεανικότητα, και φυσικά ενότητα για κάθε τι διαφορετικό.

Τα MAD VMA 2023 από τη ΔΕΗ υπόσχονται να χαρίσουν ξανά στο κοινό μία αξέχαστη μουσική εμπειρία. Εντυπωσιακά live acts, αγαπημένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, απονομή βραβείων με την ψήφο του κοινού, δημοφιλείς απονεμητές και πολλές – πολλές εκπλήξεις.

Κλείσε τώρα τη θέση σου και ζήσε από κοντά τη MAD VMA εμπειρία που θα μείνει στην καρδιά σου #forever!

THE MAD VMA VILLAGE

Φέτος, κάνε join στην πιο Mad εμπειρία από τις 18 Ιουνίου!

Το ΤΗΕ MAD VMA VILLAGE ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό από το πρωί της Κυριακής, με δωρεάν είσοδο, με περίπτερα και experiential activations όλη την ημέρα και για όλες τις ηλικίες. Food court, merch stand, experience areas, DJ stage, γνωστοί και αγαπημένοι Instagramers και Tik Tokers, υποδέχονται το κοινό για 2 ημερες με αποκορυφωμα τη βραδιά των Βραβείων τη Δευτέρα βράδυ. Και φυσικά, το Mad Radio 106,2 να μεταδίδει τον παλμό!

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 19.45

Κλείσε τώρα τη θέση σου και ζήσε από κοντά τη MAD VMA εμπειρία που θα μείνει στην καρδιά σου #forever!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


  • LOVE BIRDS (Ορθίων): 7€
    Αποκλειστικός χώρος όχι για παράνομα ζευγαράκια, αλλά για δυναμικά duos που είναι music lovers.


  • EARLY BIRDS (Ορθίων): 20€
    Σίγουρα όχι για τ@ φίλ@ που πάντα αργεί, αλλά για εκείν@ που ξέρει ότι για να βιώσεις το απόλυτο συναίσθημα σε ένα μουσικό event πρέπει να πας νωρίς 😉


  • UPPER FANS: 20€
    Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει το Tae Kwon Do σαν ζωγραφιά! No joke! Δεν υπάρχει καλύτερη θέα, από όταν κάθεσαι ψηλά και βλέπεις πιάτο όλο το γήπεδο! Πάρε και καλή παρέα μαζί σου και αμέσως έχεις την πιο αξέχαστη και φαντασμαγορική εμπειρία, μόνο μέσα σε ένα βράδυ!


  • PREMIUM FANS: 30€
    Η ιδανική θέση για να παρακολουθείς τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες και celebrities, να έχεις απευθείας eye contact με όσους ανέβουν στην σκηνή των VMA, να νιώθεις ένα με το πλήθος και όλα αυτά ενώ κάθεσαι σαν κύρι@ στη δική σου θέση!


  • GOLDEN FANS EAST & WEST (Ορθίων): 40€
    Για τα χρυσά μας, έχουμε κρατήσει το πιο απίθανο σημείο: 360ο οπτική σε όλο το stage! Και σε απόσταση αναπνοής από τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες, τους τσεκάρεις αφού είσαι μέσα στο pit χωρίς να στριμωχτείς! Και επειδή είσαι «golden» σαν τον Harry Styles, φυσικά και θα μπεις από ξεχωριστή είσοδο, fast lane!


  • CHILL FANS: 40€
    Δεν υπάρχει καλύτερο ραντεβού από το «MAD VMA ‘n CHILL»! Πάρε το εισιτήριο σου, κάνε το δώρο στ@ αγαπημέν@ σου και αμέσως θα δεις τα μάτια τους να κάνουν καρδούλες <3


  • VIEW MASTERS: 50€
    Το λέει και ο τίτλος! Γίνε κυρίαρχ@ των VMA, με το master view του stage, από την καλύτερη θέση για να απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο της σκηνής και όλους τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες.


  • VIP: 100€
    Ο καλύτερος συνδυασμός: δίπλα στη σκηνή για να παρατηρείς κάθε λεπτομέρεια από το act του αγαπημένου σου καλλιτέχνη αλλά και κοντά στο Artist Lounge ώστε να βλέπεις μπροστά σου όλους τους VMA celebrities. You’re a VIP baby, δεν χρειάζεται να κουραστείς: έχεις private parking και ξεχωριστή είσοδο fast lane!


  • GOLDEN LOUNGE: 200 € 
    Αν κάτι μας δίδαξε φέτος η Miley Cyrus, είναι πως «I can buy myself flowers… I can love me better than you can» και είναι αλήθεια! Γι’ αυτό κάνε το καλύτερο δώρο τον εαυτό σου και ζήσε σαν τ@ king/queen που είσαι!
    ΠΑΡΟΧΕΣ του GOLDEN LOUNGE
    Free parking & fast lane είσοδος: γιατί πρέπει να προλάβεις να το ζήσεις και όχι να περιμένεις στην ουρά.
    Πρόσκληση στο “MAD VMA23: The Kick Off Party”. Το “It party της χρονιάς» με κάμερες, φώτα,  celebrities, τους πιο top influencers, τους πιο hot καλλιτέχνες… και εσένα! Μόνο αν αγοράσεις το εισιτήριό σου μέχρι τις 24/4/23!
    MAD VMA23 Red Carpet Pose: γιατί είσαι ένα αστέρι, δεν μπορείς να περιμένεις στην ουρά για να φωτογραφηθείς! Εσύ θα περάσεις από το red carpet θα βγάλεις την uber φωτό της ζωής σου και θα νοιώσεις red carpet celebrity! Έλα μέχρι τις 17:00 και θα έχεις το special treatment που σου αξίζει!

Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
News11 ώρες πρν

Ξεκίνησε η προπώληση για τις εμφανίσεις των James σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Συναυλίες13 ώρες πρν

Εθισμός: Παρουσίαση δίσκου Millennials | Γήπεδο Ριζούπολης – Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Events13 ώρες πρν

Bolivar Beach Club: Opening το Σάββατο 27 Απριλίου με guests το δημοφιλές δίδυμο Fideles

Συναυλίες17 ώρες πρν

Νατάσσα Μποφίλιου καλοκαίρι 2024: Κάτι καίγεται – Θέατρο Γής Θεσσαλονίκη | Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Μουσική17 ώρες πρν

Φτηνά τσιγάρα The Musical: Ακούστε τα τραγούδια Άνθρωποι ρε Θανάση & Το Δάκρυ Ι Δείτε τα music video

News18 ώρες πρν

5ο Φεστιβάλ Θέατρου 2510: Ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες

Μουσική20 ώρες πρν

30 Χρόνια Υπόγεια Ρεύματα: «Σε Περιμένω» σε μια νέα εκδοχή απο την Μαρία Παπαγεωργίου

News1 ημέρα πρν

Cash Savage & The Last Drinks για πρώτη φορά στην Ελλάδα | Pre Rock Stage Festival

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Scream Inc: Η καλύτερη Metallica Tribute Band έρχεται στην Ελλάδα !!

Μουσική2 ημέρες πρν

Battle Symphony – νέο single “Don’t Cross The Green Line”