Connect with us

Events

Mad Music Video Awards 2024: Γήπεδο TAE KWON DO | 18 – 19 Ιουνίου

Δημοσιεύθηκε

στις

MAD VMA 2024 από τη ΔΕΗ | ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ | ΤAE KWON DO

Τα Mad Video Music Awards είναι ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός στην Ελλάδα. Είναι η πιο αυθεντική Mad εμπειρία που το κοινό ζει δυνατά, ενωμένο σαν μία απίθανη παρέα. Φέτος, η απονομή των Mad Video Music Awards θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), ενώ το The VMA Village Festival ανοίγει τις πόρτες του από την Τρίτη 18 Ιουνίου, στον εξωτερικό χώρο του Tae Kwon Do, με μια σειρά μοναδικών εμπεριών για το κοινό, και μια μοναδική συναυλία Pre-show.

Τα Mad Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ αποτελούν τη δική μας young κοινότητα που ενώνει δυνατά όλους τους fans, τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή, εκεί όπου όλοι νιώθουν τη φούλ ενέργεια και το μοναδικό vibe των Mad VΜΑ.

Τα φετινά Mad Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ, συνδέουν την αγάπη για τη μουσική με την αγάπη για τον πλανήτη μας. Με τη στήριξη του μεγάλου χορηγού τους, τη ΔΕΗ, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα Mad VMA αποκτούν ένα πράσινο πρόσημο και δίνουν μια μεγάλη αγκαλιά στο περιβάλλον με τις δράσεις τους.

THE VMA VILLAGE FESTIVAL από τη ΔΕΗ

Για δεύτερη χρονιά, τα Mad Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ μας προσκαλούν μία μέρα νωρίτερα, στο THE VMA VILLAGE FESTIVAL από τη ΔΕΗ, στον εξωτερικό χώρο του Tae Kwon Do. Από το πρωί της Τρίτης, 18 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι ζούμε την εμπειρία των Mad VMA, στο πράσινο «χωριό» των Βραβείων, με all day events, food court, αγαπημένα brands και μια μεγάλη pop συναυλία που έρχεται το βράδυ της Τρίτης στο THE VMA VILLAGE, για να μας ξεσηκώσει!


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

VIP STANDING STAGE: 30€
EAST
 & WEST (Ορθίων)
Η αλήθεια είναι πως μία συναυλία δεν μπορείς να τη ζήσεις άμα κάθεσαι! Stand your ground και απόδειξε σε όλους πως μόνο εσύ ξέρεις να περνάς καλά, στο VIP Standing Stage! Άλλωστε, είναι το πιο απίθανο σημείο, με 360ο οπτική σε όλο το stage Και σε απόσταση αναπνοής από τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες, γιατί ως VIP πρέπει να έχεις… προτεραιότητα!

VVIP: 300€ 
Για εμάς, «you’re not just Ken»! Για εμάς, είσαι πιο «Golden» και από τον Harry Styles! Γι’ αυτό treat yourself, και ζήσε τα φετινά βραβεία με την άνεσή σου!
Free parking & fast lane είσοδος: γιατί πρέπει να προλάβεις να το ζήσεις και όχι να περιμένεις στην ουρά.

VIP: 120€-150€
Η ιδανική θέση για να παρακολουθείς τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες και celebrities, να έχεις απευθείας eye contact με όσους ανέβουν στη σκηνή των VMA, να νιώθεις ένα με το πλήθος και όλα αυτά ενώ κάθεσαι σαν κύρι@ στη δική σου θέση!

Fast lane είσοδος: γιατί πρέπει να προλάβεις να το ζήσεις και όχι να περιμένεις στην ουρά.

BLUE FANS: 60€ – 80€
Για να μη νιώθεις «Blue», αλλά «Blue Da Ba Dee», και να ζήσεις την πιο αξέχαστη εμπειρία που θα «σε στείλει», πάρε το εισιτήριό σου τώρα και απόλαυσε κάθε δευτερόλεπτο της σκηνής, με όλους τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες!

GREEN FANS: 30€
Φέτος θα φορεθεί πολύ το green! Τι; Που το ξέρουμε; Δεν έχεις δει το hashtag μας #wegogreen; Το αφήνουμε ασχολίαστο και σε καλούμε να γίνεις μέλος του μεγαλύτερου Music Republic που έχουμε οργανώσει! Θέλεις; Μπορείς και με το παραπάνω! Δεν υπάρχει καλύτερη θέα από όταν κάθεσαι ψηλά και βλέπεις πιάτο όλο το Tae Kwon Do! Πάρε και καλή παρέα μαζί σου, και αμέσως έχεις την πιο green και φαντασμαγορική εμπειρία, μέσα σε ένα βράδυ!

DREAMERS: 60€
Είναι το όνειρό σου να έρθεις στα βραβεία; Σ’ έχουμε! Top view, για τους top of the top VMAers! Πάρε το εισιτήριό σου και λάβε θέση, γιατί dreams do come true!

Με την αγορά εισιτηρίου για τη βραδιά της απονομής των βραβείων, εξασφαλίζεται η είσοδός σου και στο THE VMA VILLAGE FESTIVAL

Προπώληση more.com



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Events8 ώρες πρν

Bolivar Beach Club – Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό με Oliver Huntemann & Nick Warren!

Festival11 ώρες πρν

1ο Amvrakia Music Festival: Αμφιλοχία στις 16 & 17 Αυγούστου

Μουσική1 ημέρα πρν

Οι Rock N’ Road Κυκλοφορούν Το Video Για Το Νέο Τους Single “The Stranger”

Μουσική2 ημέρες πρν

Οι Γάλλοι Alternative Modern-Metal Rockers PERSEIDE μοιράζονται το ολοκαίνουργιο single “I can’t stand”

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Οι Gamma Ray για 2 εμφανίσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Συναυλίες3 ημέρες πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events3 ημέρες πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική3 ημέρες πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival3 ημέρες πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες3 ημέρες πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!