Connect with us

Συναυλίες

L’Entourloop (FR) ζωντανά σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2024

Δημοσιεύθηκε

στις

L’ Entourloop with N’Zeng, Troy Berkley and BlabberMouf ζωντανά σε  Αθήνα & Θεσσαλονίκη!

+ Special Guests

Έχοντας πλέον αναπτύξει μια σχέση αγάπης με το ελληνικό κοινό, οι L’Entourloop επιστρέφουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για δύο μοναδικές συναυλίες! Τους πρωτογνωρίσαμε στο Street Mode Festival του 2019 και τους απολαύσαμε ξανά φέτος στο Helmos Mountain Festival. Τον Σεπτέμβριο δίνουμε ραντεβού εντός πόλης για δύο “special” βραδιές, στον πολυχώρο WE της Θεσσαλονίκης (Παρασκευή 27/9) και στο Fuzz Club της Αθήνας (Σάββατο 28/9).

 

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, το δίδυμο των Γάλλων producers ξαναχτυπά για να μας παρασύρει στο ηχητικό του σύμπαν, το οποίο συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της Hip-Hop, Dub, Reggae και Jungle μουσικής. Γνωστοί για το show που προσφέρουν σε κάθε ζωντανή εμφάνισή τους, οι L’Entourloop ανεβαίνουν στη σκηνή με δύο MCs, τον Troy Berkley και τον BlabberMouf, καθώς και τον τρομπετίστα N’Zeng. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα εκρηκτικό FULL LIVE SHOW γεμάτο beats, μπάσα και χορό, ένα πάρτυ-ωδή στην κουλτούρα του soundsystem και στα είδη που γέννησε (reggae, dub, dancehall, hip-hop, jungle).

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του single “Dreader than Dread”, το οποίο πλέον χαρακτηρίζεται ως κλασικό, το αινιγματικό δίδυμο των ηλικιωμένων (?) L’Entourloop κυκλοφορεί τρεις δίσκους (“Chickens in Your Town”, “Le Savoir Faire”, “La Clarté dans la Confusion”), ένα EP (“Golden Nuggets”) καθώς και αμέτρητα singles (“Burn Dem Down”, “Want it Back”, “Don’t Turn the Bass Down” κ.α.) συγκεντρώνοντας δεκάδες εκατομμύρια προβολές στις πλατφόρμες.

Το παραπάνω δισκογραφικό οπλοστάσιο έχουν εμπλουτίσει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, καταξιώνοντας τους L’Entourloop στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Από θρύλους της reggae όπως ο Capleton, o Ken Boothe και ο Bounty Killer μέχρι σύγχρονους αστέρες όπως ο Alborosie, o Skara Mucci, o Kabaka Pyramid και η Queen Omega, από τον Chali 2na των εμβληματικών Jurassic 5 μέχρι τον MC Promoe των Looptroop Rockers και την Αμερικανίδα rapper Rêverie, από παραγωγούς όπως ο The Architect και ο Degiheugi μέχρι τον Panda Dub, όλοι έχουν συνεργαστεί με τους L’Entourloop επιβεβαιώνοντας την ικανότητά τους να συγκεντρώνουν κορυφαίους καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής κρατώντας στα ύψη το ενδιαφέρον του ακροατή κάθε στιγμή!

Την Παρασκευή 27/9 στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 28/9 στην Αθήνα, οι L’ Entourloop στήνουν τα πικάπ, οι Troy Berkley και BlabberΜouf αρπάζουν τα μικρόφωνα και η τρομπέτα του N’ Zeng δίνει το σήμα για να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό FULL LIVE SHOW! Εμείς απλά αφηνόμαστε στην εκρηκτική ενέργειά τους!

Μέχρι τότε…

Don’t you ever turn the bass down down down down down!

Η συναυλία είναι μέρος των εκδηλώσεων Street Mode Specials 2024


Προπώληση για την Θεσσαλονίκη

Προπώληση για την Αθήνα



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

News19 λεπτά πρν

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Το πλήρες πρόγραμμα – Ιούλιος 2024

News14 ώρες πρν

Το Καφέ της οδού Σκουφά: Το νέο μυθιστόρημα της Σοφίας Παράσχου

Festival16 ώρες πρν

Πάτρα: Sreet Food & Music fest’ 24 | 21 – 22 & 27 -29 Σεπτεμβρίου | Δηλώσεις συμμετοχής

Festival24 ώρες πρν

Lake Party Τριχωνίδα: Αντώνης Ρέμος & Melisses οι πρώτες ανακοινώσεις | 22 & 23 Αυγούστου 2024

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ: «Ταξιδεύοντας στο χρόνο… 1954 – 2024» | Λυκαβηττός

Events2 ημέρες πρν

Under the Moonlight: a full moon concert and exhibition

Με ελεύθερη είσοδο2 ημέρες πρν

Φεστιβάλ Κρήτης: O Γιώργος Νταλάρας «Στο φως της Ελεύθερνας» | 5 Ιουλίου 2024 – είσοδος ελεύθερη

Festival2 ημέρες πρν

Olympus Sea Festival 2024 | 27 Ιουλίου Πολυθεματικο Πάρκο – Λιτόχωρο

News2 ημέρες πρν

Ελευσίνα: 12ο Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος | 1 -10 Ιουλίου με ελεύθερη είσοδο

Μουσική2 ημέρες πρν

Senses – Νέο single “Silent Disco” από το επερχόμενο άλμπουμ “Out of Line”