Connect with us

Events

Kate Bush: Tο “Running Up That Hill” φτάνει το “απίστευτα εκπληκτικό” ένα δισεκατομμύριο προβολές

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Kate Bush μοιράστηκε άλλο ένα μήνυμα ευχαριστώντας τους θαυμαστές της, αφού το “Running Up That Hill” συνεχίζει την επανεμφάνισή του και φτάνει στο ένα δισεκατομμύριο streams.

Υπάρχει ένα τεράστιο ανανεωμένο ενδιαφέρον για το single του 1975 μετά την εξέχουσα θέση του στην τέταρτη σεζόν του Stranger Things, η οποία κυκλοφόρησε στο Netflix σε δύο μέρη το περασμένο καλοκαίρι.

Από τότε, ο αέρας της δημοτικότητάς του αυξάνεται συνεχώς, ενώ πλέον έχει φτάσει το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify.

Δημοσιεύοντας ένα ασυνήθιστο μήνυμα στον ιστότοπό της, η Μπους έγραψε: “A billion streams! I have an image of a river that suddenly floods and becomes many, many tributaries – a billion streams – on their way to the sea. Each one of these streams is one of you…
“Thank you! Thank you so much for sending this song on such an impossibly astonishing journey. I’m blown away.”

Πέρυσι, αναφέρθηκε ότι η Bush είχε κερδίσει περίπου 2,3 εκατομμύρια δολάρια (1,9 εκατομμύρια λίρες) σε έσοδα από streaming με το “Running Up That Hill”, αφού το τραγούδι εμφανίστηκε στο Stranger Things 4.

Δίνοντας μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή Woman’s Hour του BBC Radio 4 αυτό το καλοκαίρι, η Bush χαρακτήρισε την άνοδο του τραγουδιού της “εξαιρετική” και είπε ότι είναι “πολύ σημαντικό” το γεγονός ότι το ακούνε νεότερα ακροατήρια.

Το “Running Up That Hill” ήταν μεταξύ των τραγουδιών με τις περισσότερες ροές στο Ηνωμένο Βασίλειο πέρυσι, ενώ κατέλαβε επίσης την έκτη θέση στο Top 10 των πιο δημοφιλών τραγουδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο στο TikTok για το 2022.

Σε άλλο σημείο, τον περασμένο μήνα η Bush μοιράστηκε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον πρώην μπασίστα της John Giblin, ο οποίος πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 71 ετών.

Η μακροχρόνια συνεργασία του μουσικού με την Bush ξεκίνησε όταν έπαιξε μπάσο στα singles “Babooshka” και “Breathing” της θρυλικής καλλιτέχνιδας το 1980, τα οποία περιλαμβάνονται στο τρίτο της άλμπουμ “Never For Ever”.

“Αγαπούσα τον Τζον πάρα πολύ”, έγραψε η Μπους σε ανακοίνωσή της. “Ήταν ένας από τους πολύ αγαπημένους και στενότερους φίλους μου για πάνω από σαράντα χρόνια. Ήμασταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Ήταν πολύ ξεχωριστός. Μου άρεσε να δουλεύω μαζί του, όχι μόνο επειδή ήταν ένας τόσο εξαιρετικός μουσικός, αλλά επειδή ήταν πάντα πάρα πολύ διασκεδαστικός”.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες11 ώρες πρν

Η Ana Carla Maza για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία μουσική πανδαισία | 10 Φεβρουαρίου 2025

Μουσική12 ώρες πρν

HAN NAH | Ακατάλληλη Σκηνή | Ακούστε τη διασκευή του πολυαγαπημένου τραγουδιού

Festival14 ώρες πρν

Σύρος: 8ο Φεστιβάλ ΑΝΩ | 19 – 25 Αυγούστου 2024

Μουσική14 ώρες πρν

Marseaux & Billie Kark: Nέο single – Πάρτυ

Συναυλίες16 ώρες πρν

Μίμης Πλέσσας – Γενέθλια 100 “Τα κινηματογραφικά” | Θέατρο Παλλλάς απο 10 Οκτωβρίου 2024

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν
Θέατρο16 ώρες πρν

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν

Μουσική17 ώρες πρν

Καναδικό Heavy Rock Duo Cycle | Τελική κυκλοφορία Νέου Σινγκλ «Broken Mirror»

Με ελεύθερη είσοδο17 ώρες πρν

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στην Κόνιτσα – Δευτέρα 12 Αυγούστου | Είσοδος ελεύθερη

Festival17 ώρες πρν

44ο River Party! 2-4 Αυγούστου 2024 | Οι μέρες πλησιάζουν!! (Όλες οι πληροφορίες)

News1 ημέρα πρν

Γιώργος Κατσαρός: «Έτσι έζησα» 90 χρόνια | Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024