Connect with us

Festival

Ηράκλειο Κρήτης: Over The Wall Festival 2024 | 23 & 24 Αυγούστου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το  Over The Wall Festival 2024 επιστρέφει & αυτό το καλοκαίρι στην Κρήτη.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Over The Wall Festival 2024 είναι οι 23 & 24 Αυγούστου στο γήπεδο ΕΓΟΗ ενώ οι πρώτες ανακοινώσεις απο τους διοργανωτές έχουν αρχίσει.

Δείτε τα πρώτα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί:

SATAN

Ενώ είναι από τους σημαιοφόρους του κινήματος NWOBHM και υπεύθυνοι για τα άλμπουμ «Court In the Act» του 83 και το «Suspended Sentence» του 87, με το Cruel Magic το 2018, καθιστούν απολύτως σαφές ότι δεν ενδιαφέρονται απλώς να αξιοποιήσουν τις δόξες του παρελθόντος.
Έχοντας επανενωθεί το 2012 και επιστρέψει στις περιοδείες, οι Satan αποτελούμενοι από τους Russ Tippins και Steve Ramsey (εξάχορδες κιθάρες), Graeme English (μπάσο), τον Sean Taylor (ντραμς) και τον τραγουδιστή Brian Ross απέδειξαν για άλλη μια φορά τη συλλογική τους ικανότητα με το Life Sentence του 2013 και τη συνέχεια του Atom By Αtom το 2015 , και οι δύο δίσκοι αποθεώθηκαν από τους κριτικούς διατηρώντας τα υψηλά πρότυπα των προηγούμενων κυκλοφοριών τους.
CRYSTAL VIPER
Οι CRYSTAL VIPER είναι ένα πολωνικό heavy metal συγκρότημα, που ιδρύθηκε το 2003 από την Marta Gabriel. Για τα επόμενα τρία χρόνια το CRYSTAL VIPER ήταν ένα project με τη Marta Gabriel και άλλους μουσικούς, με τους οποίους ηχογράφησε μια σειρά από κασέτες επίδειξης και πρόβες, συλλογές κομματιών και με τους οποίους έπαιξε πολλά τοπικά live. Το καλοκαίρι του 2006 το πρώτο επίσημο line up καθιερώθηκε και οι CRYSTAL VIPER μετατράπηκαν σε κανονικό συγκρότημα.
“The Curse Of Crystal Viper” 2007
“Metal Nation” 2009
“Legends” (με στίχους βασισμένους σε παλιούς πολωνικούς θρύλους και ιστορίες) 2010
“Crimen Excepta 2012
“Possession”. 2013
“Queen Of The Witches” 2017.
“Tales Of Fire And Ice “ 2019
2020 και αφού οι κρατήσεις της ευρωπαϊκής περιοδείας και των εμφανίσεων σε φεστιβάλ ακυρώθηκαν, οι CRYSTAL VIPER επέστρεψαν στο στούντιο, για να ηχογραφήσουν το νέο άλμπουμ, “The Cult”. Το άλμπουμ σηματοδοτεί την επιστροφή του συγκροτήματος στις ρίζες του: το παραδοσιακό heavy metal.
Οι CRYSTAL VIPER είναι οι:
Marta Gabriel (φωνή, κιθάρα)
Andy Wave (κιθάρα)
Eric Juris (κιθάρα)
Blaze Grygiel (μπάσο)
Cederick Forsberg (τύμπανα).

23 & 14 Αυγούστου

Γήπεδο ΕΓΟΗ | Ηράκλειο Κρήτης



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα