Connect with us

News

Η VOLTAGE Records παρουσιάζει το VOLTAGE Radio

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρεμιέρα: 21 Μαρτίου 2024

Η VOLTAGE Records ανακοινώνει 24ωρο Techno Radio

Αθήνα, 11 Μαρτίου 2024: H VOLTAGE Records ανακοινώνει το web radio « Voltage Radio»

Η VOLTAGE Records, μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες της Techno στην Ελλάδα, παρουσιάζει το VOLTAGE Radio, το οποίο στις 21 Mαρτίου, θα είναι πλέον στον “αέρα” για τους λάτρεις της Techno παγκοσμίως.

Προσφέροντας κορυφαία ποιότητα ήχου με αναλογική υφή -ασύγκριτη σε σχέση με τα περισσότερα online radios- και εξαιρετικά προσεγμένες μουσικές επιλογές, έρχεται για να δώσει αυτό που έλλειπε από τους χιλιάδες φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής: μία 24ωρη ασταμάτητη μουσική εμπειρία για όλες τις στιγμές της μέρας.

Με ζωντανές εκπομπές αλλά και DJ sets από καταξιωμένους κορυφαίους και ανερχόμενους καλλιτέχνες της Τechno κοινότητας από το εξωτερικό και την Ελλαδα, παγκόσμιες αποκλειστικότητες, συνεντεύξεις, πρεμιέρες, events και διαδραστικά projects, θα προσφέρει μια απαράμιλλη παγκόσμια πλατφόρμα, που θα δημιουργεί την ευκαιρία στον ακροατή να συνδεθεί με τη μουσική που αγαπάει.

To Voltage web radio, έρχεται να δημιουργήσει μια εγγενή συντροφικότητα με το κοινό και τη κοινότητα των καλλιτεχνών, φέρνοντας την ανθρώπινη επαφή στο προσκήνιο.

Προσφέρει ποιοτική μουσική και συναίσθημα στον ακροατή μετατρέποντας το χώρο που βρίσκεσαι σε ένα ατελείωτο πάρτι.

Τα μουσικά είδη που θα ακούγονται από τη σελίδα του σταθμού αποτελούν επιλογές της ιδιοκτήτη της Δισκογραφικής, μουσικού παραγωγού και DJ, ANNA V. και θα είναι όλα αποκλειστικά διαλεγμένα μέσα από την κλασική οικογένεια της Techno. Ο ακροατής, ανάλογα με την χρονική ζώνη που θα συνδέεται, θα μπορει να ακούει Raw Techno, Hypnotic, Hardgroove, Dark Minimal, ατμοσφαιρικό Dub Techno τα πρωινά και σε επιλεγμένες ζωνες,  σκοτεινό Βερολινέζικο Experimental, ακόμα και downtempo. Στις μεσημβρινές ζώνες -σαν added bonus- ο ακροατής θα μπορεί να “εκπαιδεύεται” ή να θυμάται τα classic Techno tracks των 90’s σε μία ειδικά διαμορφωμένη καθημερινή εκπομπή. (δείτε συνημμενο αρχείο με πρόγραμμα σταθμού)

Το λανσάρισμα του σταθμού θα γίνει στις 21 Μαρτίου του 2024 και ώρα 20:00, με την ζωντανή εκπομπή “The X-Mix” και την ANNA V. στο μικρόφωνο και τα decks. Το X-Mix είναι ένα iconic ζωντανό radio show που επανέρχεται μετά από 4 χρόνια στον αέρα, εχοντας σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία ανάμεσα στους ακόλουθους της Σκηνής, με κύρια χαρακτηριστικά του την φρεσκάδα, τον αυθορμητισμό, τις αποκλειστικές μουσικές  πρεμιέρες και την ισχυρή αλληλεπίδραση με το κοινό.

Πρόσβαση για τo VOLTAGE Radio στο www.voltage-records.com

 

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα