Connect with us

News

Η Taylor Swift γίνεται η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που φτάνει τους 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές του Spotify

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν είναι τελικά ένα σκληρό καλοκαίρι, καθώς η Taylor Swift έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης στην ιστορία του Spotify που έφτασε τα 100 εκατομμύρια ακροατές μηνιαίως.

Η πλατφόρμα streaming μουσικής ανακοίνωσε την είδηση την Τρίτη μέσω των κοινωνικών σελίδων του Spotify, γράφοντας: “Η συμπεριφορά της βασίλισσας. Στις 29 Αυγούστου, η Taylor Swift έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης στην ιστορία του Spotify που έφτασε τα 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές”.

Ο The Weeknd κατέχει την πρώτη θέση για τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές στην εφαρμογή με περισσότερους από 110 εκατομμύρια. Τον Φεβρουάριο ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια, σημειώνοντας ρεκόρ στο Spotify. Ο Bad Bunny έρχεται στο Νο. 3 με 80 εκατομμύρια, ακολουθούμενος από τον Ed Sheeran με 77 εκατομμύρια.

Η είδηση έρχεται μετά την κυκλοφορία του τρίτου επανεκτελεσμένου άλμπουμ της Swift τον Ιούλιο, “Speak Now (Taylor’s Version)”. Το άλμπουμ έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1, καταλαμβάνοντας την κορυφή του Billboard 200. Το “Speak Now (Taylor’s Version)”, επίσης, εξασφάλισε στη Swift την τιμή να είναι η πρώτη γυναίκα που έχει τέσσερα άλμπουμ να κοσμούν το top 10 του Billboard album chart ταυτόχρονα – κάνοντάς την την τρίτη καλλιτέχνιδα στην ιστορία που το καταφέρνει.

Ενώ βρισκόταν στο τελευταίο σκέλος του U.S. Eras Tour της στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες, η Swift ανακοίνωσε ότι το project της “1989 (Taylor’s Version)” θα κάνει ντεμπούτο αυτό το φθινόπωρο. Η ανακοίνωση δεν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές της, επιβεβαιώνοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας του επανεκτελεσμένου άλμπουμ στις 27 Οκτωβρίου.

“Υπάρχει κάτι που σχεδιάζω εδώ και πάρα πολύ, πάρα πολύ, πάρα πολύ, γελοία ενοχλητικά πολύ καιρό. Και νομίζω ότι αντί να σας το πω, νομίζω ότι θα σας δείξω κάτι που είμαι ενθουσιασμένη να σας δείξω”, είπε η Swift στο κοινό, καθώς το νέο άλμπουμ του “1989” εμφανιζόταν στη μεγάλη οθόνη πίσω της.

Η περιοδεία Eras Tour της Swift θα συνεχίσει τη διεθνή της πορεία μέχρι το φθινόπωρο του 2024, με τη megastar να ανακοινώνει πρόσφατα την προσθήκη 15 ακόμη ημερομηνιών στη Βόρεια Αμερική.

 

 

 

 

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Συναυλίες11 ώρες πρν

Η Ana Carla Maza για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία μουσική πανδαισία | 10 Φεβρουαρίου 2025

Μουσική12 ώρες πρν

HAN NAH | Ακατάλληλη Σκηνή | Ακούστε τη διασκευή του πολυαγαπημένου τραγουδιού

Festival14 ώρες πρν

Σύρος: 8ο Φεστιβάλ ΑΝΩ | 19 – 25 Αυγούστου 2024

Μουσική14 ώρες πρν

Marseaux & Billie Kark: Nέο single – Πάρτυ

Συναυλίες16 ώρες πρν

Μίμης Πλέσσας – Γενέθλια 100 “Τα κινηματογραφικά” | Θέατρο Παλλλάς απο 10 Οκτωβρίου 2024

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν
Θέατρο17 ώρες πρν

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν

Μουσική17 ώρες πρν

Καναδικό Heavy Rock Duo Cycle | Τελική κυκλοφορία Νέου Σινγκλ «Broken Mirror»

Με ελεύθερη είσοδο17 ώρες πρν

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στην Κόνιτσα – Δευτέρα 12 Αυγούστου | Είσοδος ελεύθερη

Festival17 ώρες πρν

44ο River Party! 2-4 Αυγούστου 2024 | Οι μέρες πλησιάζουν!! (Όλες οι πληροφορίες)

News1 ημέρα πρν

Γιώργος Κατσαρός: «Έτσι έζησα» 90 χρόνια | Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024