Connect with us

Μουσική

Η Oυγγρική heavy metal μπάντα “Terra Nullius” συνάπτει συμφωνία με την Wormholedeath

Δημοσιεύθηκε

στις

Με καταγωγή από την Ουγγαρία, η τρομερή heavy metal δύναμη Terra Nullius υπέγραψε συμφωνία με την Wormholedeath για τηνκυκλοφορία του άλμπουμ τους “Magam Bajnoka” σε μορφή Cd. Αυτή η συνεργασία-ορόσημο σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι της μπάντας προς την παγκόσμια αναγνώριση. Περισσότερες πληροφορίες έρχονται σύντομα!

Με επικεφαλής τον οραματιστή ντράμερ, László Sztancsik, οι Terra Nullius είναι μια συγχώνευση των ειδών metal και κλασικής μουσικής, παρέχοντας έναν ήχο που είναι τόσο δυνατός όσο και υπερβατικός. Με ένα κοινό πάθος για τη δημιουργία απαράμιλλης καλλιτεχνίας, ο Sztancsik προσκάλεσε τον τσελίστα János Madaras να συμμετάσχει στο project, θέτοντας τις βάσεις για ένα πρωτοποριακό μουσικό εγχείρημα.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος, “Magam Bajnoka”, περικλείει ένα βαθύ μήνυμα αυτογνωσίας και ανθεκτικότητας. Μέσα από κομμάτια όπως το ομώνυμο “Magam Bajnoka”, οι Terra Nullius εξερευνούν το θέμα της προσωπικής ενδυνάμωσης, προτρέποντας τους ακροατές να αντιμετωπίσουν τους εσωτερικούς τους δαίμονες και να βγουν νικητές. Κάθε τραγούδι του άλμπουμ εμβαθύνει σε διαφορετικές πτυχές της ανθρώπινης εμπειρίας, βρίσκοντας ανταπόκριση στο κοινό σε ένα βαθιά συναισθηματικό επίπεδο.

Για μια δελεαστική ματιά στο ηχητικό σύμπαν των Terra Nullius, βυθιστείτε στο μαγευτικό μουσικό βίντεο για το “Magam Bajnoka”:

Οι Terra Nullius γεννήθηκαν από ένα κοινό όραμα να διευρύνουν τα όρια της μουσικής έκφρασης. Με ιδρυτή τον Sztancsik, η μπάντα καλωσόρισε στις τάξεις της τον τραγουδιστή Levente Ráduly, τον κιθαρίστα Imre Telek, τον τσελίστα Mátyás Hotzi και τον μπασίστα Tamás Éber, σχηματίζοντας μια δυναμική σύνθεση που γοητεύει το κοινό παγκοσμίως.

Από την ίδρυσή τους, οι Terra Nullius έχουν κερδίσει αναγνώριση για τις δυναμικές τους εμφανίσεις και την καινοτόμο προσέγγισή τους στη μουσική. Με την υποστήριξη της Wormholedeath Records, η μπάντα είναι έτοιμη να φτάσει σε νέα ύψη και να γοητεύσει το κοινό σε όλη τη Νότια Αμερική, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ιαπωνία.

“Αγαπητοί φίλοι! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ιταλική δισκογραφική εταιρεία WormHoleDeath Records υπέγραψε την μπάντα Terra Nullius και το πρώτο μας LP “Magam bajnoka” θα κυκλοφορήσει επίσης στη Νότια Αμερική, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ιαπωνία.” αναφέρει η Terra Nullius. “Αυτή η συνεργασία όχι μόνο προαναγγέλλει την παγκόσμια κυκλοφορία της μουσικής μας, αλλά υπόσχεται επίσης ένα συναρπαστικό κεφάλαιο στη διεθνή προώθηση και τις προσπάθειες των ζωντανών μας εμφανίσεων. Δεσμευόμαστε να δώσουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε την επιτυχία αυτής της συνεργασίας!”

Connect with Terra Nullius
terranullius.hu
www.youtube.com/@TerraNulliusMetalBand
www.facebook.com/TerraNulliusMetalBand
www.instagram.com/terranulliushungarianmetalband

“Magam bajnoka” is available on Spotify and iTunes

“Magam Bajnoka” cover & tracklist:

1. Magam bajnoka
2. Szabad a vásár
3. Tegnap záloga
4. Jelek az út szélén
5. Hajsza az idővel
6. Tiéd a szabadság
7. Egyedül
8. Mindig tarts
9. Hazamegyek Hozzád
10. Holnap (után)


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα