Connect with us

Events

Horrorant Film Festival 2023: Νύχτες Τρόμου για όλους το Μάιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Horrorant Film Festival και οι Νύχτες Τρόμου επιστρέφουν για όγδοη χρονιά στον κινηματογράφο Ελιζέ.

Από τις 4 μέχρι και τις 14 Μαΐου θα διεξαχθεί φέτος το 8ο Horrorant Film Festival – Νύχτες Τρόμου στην Αθήνα, στον ανακαινισμένο κινηματογράφο Ελιζέ, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπως τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη και τη Ρόδο.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εκτός από επιλογές από την παγκόσμια παραγωγή ταινιών τρόμου, το Φεστιβάλ θα διοργανώσει παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις από επαγγελματίες και τομείς που σχετίζονται με τον κινηματογράφο τρόμου, όπως θεματικά party, workshop, εκθέσεις καλλιτεχνών κ.ά.

Το Horrorant Film Festival – Νύχτες Τρόμου διοργανώνεται από το κινηματογραφικό δίκτυο FilmBoy (το κινηματογραφικό siteFilmboy.gr, το θεματικό site Horrorant.com και την εταιρεία διανομήςFilmBoy Pictures) και τελεί υπό την αιγίδα του ΟργανισμούΠολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Aναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του 8ου Horrorant Film Festival – Νύχτες Τρομου στην επίσημη σελίδα του στο ιντερνετ, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. και στο λογαριασμό του στο Instagram.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα