Connect with us

Festival

Helmos Mountain Festival vol2: Η προπώληση ξεκινάει 1 Απριλίου!!!

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Helmos Mountain Festival επιστρέφει φέτος από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου!

Έλα να πάμε στο βουνό…

Η προπώληση ξεκίνησε 

 

Το δεύτερο Helmos Mountain Festival είναι προ των πυλών! Έναν χρόνο μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση που αποτέλεσε τόπο συνάντησης κορυφαίων καλλιτεχνών και πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, το Helmos Mountain Festival vol.2 μας υπόσχεται και φέτος ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που θα μας κάνει να πάρουμε τα βουνά στην καρδιά του καλοκαιριού!

 

Ραντεβού από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου για το 2ο Helmos Mountain Festival!

Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση αλλά και χαλάρωση, στις πλαγιές ενός μαγικού βουνού, του Χελμού! Μέρες και νύχτες σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, σ’ έναν τόπο σπάνιας ομορφιάς που ανήκει στο παγκόσμιο Γεωπάρκο Unesco Χελμού – Βουραϊκού. Ο στόχος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων να καταστεί ο Χελμός ένα βουνό για όλους, έγινε πέρυσι πραγματικότητα και απέδειξε πως φύση, αθλητισμός, δραστηριότητες αναψυχής, εκπαίδευση και μουσική αποτελούν την απόλυτη συνταγή …ευτυχίας.

Φέτος λοιπόν, σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και στη φύση και ακόμα  μεγαλύτερο ενθουσιασμό, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τη Novel Vox, σχεδίασαν ακόμα ένα υπέροχο φεστιβάλ και μας περιμένουν όλες και όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, να μοιραστούμε ανεπανάληπτες στιγμές και να φτιάξουμε νέες αναμνήσεις.

 

Τι θα ζήσουμε φέτος στο Helmos Mountain Festival;

Αμέτρητες υπαίθριες δραστηριότητες, για όλες τις ηλικίες και κάθε διάθεση! Τοξοβολία, πεζοπορία, flying fox, yoga, orienteering, mountain bike, γνωριμία με την τοπική γαστρονομία, οινικά events, workshops, παιδικά εργαστήρια στη φύση, trail running για τους πιο… βουνίσιους, κινηματογραφικές προβολές και πολλά ακόμα!

 

Θα έχει συναυλίες; Φυσικά, και θα έχει. Κάθε ημέρα θα κλείνει με συναυλίες από καταξιωμένους και αγαπημένους σε όλους καλλιτέχνες!

 

Θα έχει και γλέντι; Φυσικά και θα έχει. Και φέτος το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με ένα μοναδικό, γνήσιο γλέντι στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων!

 

Και ποιους καλλιτέχνες θα έχει;

Όσο για αυτό…λίγη υπομονή ακόμαΤο μουσικό line up θα ανακοινωθεί σε 10 ημέρες, στις 11 ΑπριλίουΚαι θα είναι για άλλη μια χρονιά… εκπληκτικό!

 

Και πότε μπορούμε να πάρουμε εισιτήρια;

Από 1η Απριλίου ξεκινάει η προπώληση. Είστε έτοιμοι;

 

Τα εισιτήρια φέτος διατίθενται σε τρεις φάσεις.

 

Early Foxes 45 ευρώ – για τους πιο φανατικούς που περιμένουν υπομονετικά από πέρυσι αλλά και αυτούς που δεν πρόλαβαν και μας το κρατάνε ακόμα…!

Προπώληση 55 ευρώ – για τους ψύχραιμους!

Last Call 65 euro – για αυτούς που μας ζητάνε άλλο ένα τελευταίο…!

 

*Περιλαμβάνεται η πρόσβαση στο σύνολο των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν καθώς και των λοιπών εγκαταστάσεων του φεστιβάλ.

**Περιλαμβάνεται η χρήση των λεωφορείων για μετακινήσεις μεταξύ της περιοχής των Καλαβρύτων και του Χιονοδρομικού Κέντρου με συνεχή δρομολόγια.

***Δράσεις που παρέχονται από το φεστιβάλ, όπως για παράδειγμα τα workshops, ενδέχεται να χρειάζονται ξεχωριστές κρατήσεις θέσεων για τήρηση σειράς προτεραιότητας.

****Δεν περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε υπαίθριες δραστηριότητες, οι οποίες διατίθενται από συνεργάτες. Για κράτηση θέσεων θα πρέπει να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με τους ίδιους.

 

 

Πληροφορίες για τους κατασκηνωτές:

  • Φέτος η κράτηση σκηνής είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας πώλησης εισιτηρίων. Είναι απαραίτητο να γίνει κράτηση ανά σκηνή και να δηλώνεται και ο αριθμός ατόμων σε αυτή.
  • Κάθε σκηνή θα στήνεται στα οριοθετημένα σημεία, κατόπιν σχετικής υπόδειξης, και θα φέρει χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο που θα δοθεί από τη διοργάνωση, με την επίδειξη της κράτησης.
  • Το φεστιβάλ διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει τις σκηνές που δεν ακολουθούν τις οδηγίες των διοργανωτών.

 

Τα παραπάνω γίνονται με μοναδικό γνώμονα την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του αγαπημένου μας Χελμού, που είναι μέρος του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Unesco Χελμού – Βουραϊκού. Ακολουθώντας τις οδηγίες των υπευθύνων του φεστιβάλ, μπορούμε όλοι να απολαύσουμε την παραμονή μας στο βουνό και να σεβαστούμε την φύση και το βουνό που μας φιλοξενεί!

Ο κάθε κατασκηνωτής οφείλει και φέρει την ευθύνη να ενημερώνεται και να ακολουθεί πιστά τις υποδείξεις της διοργάνωσης του φεστιβάλ.

 

Τέλος, για όσους/όσες προτιμούν να πάρουν εισιτήριο τώρα και να αποφασίσουν μετά για τη σκηνή, δίνεται η δυνατότητα κράτησης σε δεύτερη φάση – πάντα και μόνο μέσω More.

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Μουσική3 ώρες πρν

Οι Γάλλοι Alternative Modern-Metal Rockers PERSEIDE μοιράζονται το ολοκαίνουργιο single “I can’t stand”

Συναυλίες3 ώρες πρν

Οι Gamma Ray για 2 εμφανίσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Συναυλίες20 ώρες πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events20 ώρες πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική22 ώρες πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival1 ημέρα πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!

Festival1 ημέρα πρν

Piano City Athens 2024: Η Αθήνα πλημμυρίζει μουσική | 16 – 20 Μαϊου

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου | 26 & 27 Ιουλίου 2024

Μουσική1 ημέρα πρν

Οι Deep Purple θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο =1 στις 19 Ιουλίου