Connect with us

Μουσική

Γνωρίστε 4 εξαιρετικούς καλλιτέχνες της Mellowsophy

Δημοσιεύθηκε

στις

About Mellowsophy : 
Τέσσερις παιδικοί φίλοι, μεγαλωμένοι στα νότια προάστια της Αθήνας, συνίδρυσαν τη Mellowsophy Music, μία εταιρεία οπτικοακουστικών παραγωγών και δισκογραφική εταιρεία, με έδρα στην Γλυφάδα, προκειμένου να εκφράσουν με σεβασμό την αγάπη τους για τη μουσική.

Διανύοντας, πλέον, τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας της, η Mellowsophy Music έχει ξεχωρίσει εξαρχής στην εναλλακτική μουσική σκηνή της χώρας μας χάρη στους ολόφρεσκους και πρωτότυπους ήχους και μουσικές παραγωγές της, καθώς και για τους ιδιαίτερους και πολύχρωμους καλλιτέχνες της, όπως η Kandè, οι Dalene, η HAN NAH και οι AEMBA, τους οποίους θέλουμε να ακούμε 24/7.

Kandè

Αν δεν την ξέρετε ήδη, γνωρίστε τη σαγηνευτική Kandè, μία neo-soul/R&B καλλιτέχνιδα, με ήδη ισχυρά εδραιωμένη θέση στην ανεξάρτητη σκηνή της Αθήνας. Με την εντυπωσιακή φωνή της και τον τρόπο που τη χειρίζεται, εκπέμπει έναν ρομαντισμό και ένα soulfulness που μπορούμε να διακρίνουμε σε κομμάτια της όπως το What a Lovely View. Την είδαμε live στο Release Festival το 2023, όπου ως η μοναδική Ελληνίδα performer της ημέρας, άνοιξε το φεστιβάλ για ένα lineup με ονόματα όπως η Rosalia, η Tinashe και η Ayra Starr. Πολύ σύντομα περιμένουμε το επόμενο της single, το οποίο θα συνοδεύεται από ένα dreamy και μεταφυσικό video, οπότε ετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερα funky, romantic vibes από την Kandè!

Follow Kandè
Instagram | Spotify

Dalene

Οι Dalene, μία Synth-Pop / New Wave / Art-Pop μπάντα των αδερφών Μέξη (Θοδωρής και Κωνσταντίνος), δημιουργεί μουσική που χαρακτηρίζεται από 60s, 70s, 80s Pop sounds και συνδυάζει synths και vocals που μας απορροφούν στον ρομαντικό κόσμο που δημιουργούν. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους, πολύ επιτυχημένο single For Those In Love το 2021 και το debut album τους με τον ίδιο τίτλο τον Ιανουάριο του 2024. Το album αυτό θα παρουσιάσουν ζωντανά στις 19 Απριλίου στο Arch, εκεί όπου μπορεί να έρθει όποιος έχει διάθεση να ακούσει φρέσκια, γεμάτη πάθος μουσική για την αγάπη και τους μοντέρνους καιρούς που ζούμε.

Follow Dalene
Instagram | Spotify

HAN NAH

Η HAN NAH, εμπνευσμένη από τους ήχους των 90s και 00s, δημιουργεί ιδιαίτερη μουσική, που συνδυάζει pop και electronic στοιχεία. Με την απαλή και γλυκιά φωνή της μπορεί να πατήσει πάνω σε smoοth παραγωγές και να μιλήσει για προσωπικές της εμπειρίες, όπως έκανε πολύ εύστοχα στο κομμάτι της Leo ή να εξερευνήσει χρώματα και άπειρες δυνατότητες, σε πιο ambient και cinematic κομμάτια όπως το 8, στο οποίο η αγγελική της φωνή μας απορροφά από το έντονο και trippy περιβάλλον που δημιουργεί το instrumental. Έχουμε λοιπόν στραμμένη την προσοχή μας πάνω της, αναμένοντας περισσότερα τέτοια αλλά και διαφορετικά κομμάτια.

Follow HAN NAH
Instagram | Spotify

AEMBA

 AEMBA, του Ελληνογερμανού τραγουδιστή και multi-instrumentalist Michael και του Ιταλού producer/chef Αlessio, φτιάχνουν indie/pop μουσική και τραγουδούν για κορίτσια, καλό καιρό, καλή ζωή και ίσως ένα χαλαρό road trip. Μας προσφέρουν funky, disco κομμάτια όπως το ατμοσφαιρικό Louise, με το trippy και ιδιαίτερο sound να είναι πάντα αισθητό και τα elements που μπορεί να ακούσει κανείς στα κομμάτια τους να είναι αμέτρητα. Έχουν παίξει μπροστά στον David Beckham και ανυπομονούμε να παίξουν μπροστά και σε εμάς, καθώς σύντομα θα έχουμε νέο δίσκο από το υπέροχο feel good δίδυμο.

Follow AEMBA
Instagram | Spotify


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Events7 ώρες πρν

Bolivar Beach Club – Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό με Oliver Huntemann & Nick Warren!

Festival9 ώρες πρν

1ο Amvrakia Music Festival: Αμφιλοχία στις 16 & 17 Αυγούστου

Μουσική1 ημέρα πρν

Οι Rock N’ Road Κυκλοφορούν Το Video Για Το Νέο Τους Single “The Stranger”

Μουσική2 ημέρες πρν

Οι Γάλλοι Alternative Modern-Metal Rockers PERSEIDE μοιράζονται το ολοκαίνουργιο single “I can’t stand”

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Οι Gamma Ray για 2 εμφανίσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Συναυλίες3 ημέρες πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events3 ημέρες πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική3 ημέρες πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival3 ημέρες πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες3 ημέρες πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!