Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Solmeister & Marseaux Summer Tour 2023 | Τεχνόπολις Ηρακλείου Κρήτης – Ηράκλειο

23 Ιουνίου 2023 @ 20:00

10€

Solmeister & Marseaux επιστρέφουν στον δρόμο, για μία καλοκαιρινή περιοδεία με όλα τα hits που αγαπήσαμε!

Με το “Cool Kids Never Die” του 2016 να έχει σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά εφήβων, “Το Χάρτινο Βασίλειο” του 2019, ως μία πολυδιάστατη ροκ όπερα, να τον βρίσκει σε μία βαθιά σκεπτόμενη διαδικασία, διαφοροποίησης και πειραματισμού, το “Τα Λέμε Στην Κόλαση” του 2021 να κάνει μια βουτιά και πάλι στις emo ρίζες του και το “SOLMEISTER 1S D3AD” να εξιστορεί rock-bottom βραδιές με τον γνωστό αιχμηρό τρόπο του, μέσα από ένα εκκεντρικό emo-trap πρίσμα, ο Solmeister μοιάζει να βρίσκεται επί σειρά ετών, σε παροξυσμό έμπνευσης και δημιουργίας.

Πέραν των δικών του μουσικών εξορμήσεων, ο Solmeister συνυπογράφει στιχουργικά, μουσικά και σε επίπεδο παραγωγής τα τραγούδια του WNCfam, και της pop star Marseaux, που το 2021 κυκλοφόρησε τον δεύτερο σε σειρά προσωπικό της δίσκο, με τίτλο “Chica”, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια ψηφιακά streams και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον πυρήνα των οπαδών της νεανικής μουσικής κολεκτίβας, ενώ τώρα ετοιμάζει με εκρηκτικά single releases το έδαφος για την κυκλοφορία του τρίτου σε σειρά “Witch”.

Σε ένα ξεχωριστό μουσικό show, με συνοδεία full band, ο Solmeister με την Marseaux επιχειρούν και πάλι ένα tribute στα όσα συνέβησαν, μια ωδή στα όσα συμβαίνουν και μια ενδοσκοπική ματιά στα όσα πρόκειται να συμβούν. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον συναντιούνται σε μία ακόμη ξεχωριστή συναυλιακή στιγμή του αγαπημένου σας pop-rock duo, που υπόσχεται ένα και μόνο: Να σας μείνει αξέχαστη.

▶️ Πληροφορίες στο e-mail [email protected]

Διατίθεται περιορισμένη ποσότητα εισιτηρίων των 10 ευρώ για όλες τις συναυλίες. Μετά την εξάντλησή τους, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 12 ευρώ. Στην είσοδο, την ημέρα των συναυλιών, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ.

***

Εισιτήρια “Shadowplay Acoustic VIP Package” (μόνο για συναυλία Αθήνας)

Ζήστε την απόλυτη fan εμπειρία με το “Shadowplay Acoustic VIP Experience”. Για πρώτη φορά διατίθενται 150 premium εισιτήρια που εκτός από την είσοδο στη μεγάλη συναυλία, περιλαμβάνουν ένα μικρό, αποκλειστικό, ακουστικό live με fan-favorite, λιγότερο γνωστά τραγούδια που δε θα ακουστούν το βράδυ.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ως VIP θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε από κοντά τους καλλιτέχνες και να ακούσετε πρώτοι ακυκλοφόρητα τραγούδια απ’ τους επερχόμενους δίσκους Lost Vegas και Witch, ενώ θα λάβετε και ένα gift bag με merch CKND Records και δώρα από τους χορηγούς της συναυλίας.

Τέλος, θα έχετε πρώτη πρόσβαση στην πρώτη γραμμή της σκηνής, λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες για το κοινό, έτσι ώστε να απολαύσετε και τη μεγάλη συναυλία στο έπακρο.

Προπώληση viva


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Ιουνίου 2023
Ώρα:
20:00
Κόστος:
10€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]