Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

SIGUR ROS

27 Ιουνίου 2023 @ 21:00

38€

27.06.2023
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

SIGUR ROS

Orchestral Tour με την London Contemporary Orchestra

Διευθύνει ο Robert Ames

Οι Sigur Ros θα εμφανιστούν στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 27 Ιουνίου στα πλαίσια της “Orchestral” περιοδείας τους, με τη συνοδεία της περίφημης London Contemporary Orchestra υπό την διεύθυνση του Robert Ames.
Από τις πιο δημοφιλείς post-rock μπάντες του πλανήτη, οι Ισλανδοί Sigur Ros φέρνουν για πρώτη φορά στο ρωμαϊκό ωδείο τα επιβλητικά ηχητικά τους τοπία. Οι σχεδόν υπνωτιστικές συνθέσεις τους, τραγουδισμένες στα ισλανδικά, μέσα στο υπέροχο κτίσμα θα βρουν τις σχεδόν απόκοσμες και μεγαλειώδεις διαστάσεις τους.

Στην πρώτη εμφάνισή τους στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, οι Sigur Ros θα παρουσιάσουν υλικό από ολόκληρη τη δισκογραφία τους που, χάρη ειδικά στη χρυσή τριλογία “Agaetis byrjun”, “( )”, και “Takk…”, έβαλε το post-rock στα charts της Αγγλίας και της Αμερικής και αποτελεί, επί σχεδόν τρεις δεκαετίες, πηγή έμπνευσης για πολλά συγκροτήματα παγκοσμίως. Επίσης, θα παρουσιάσουν ζωντανά υλικο από τον πολυαναμενόμενο, νέο δίσκο τους, την πρώτη studio δουλειά τους έπειτα από δέκα χρόνια.

Η London Contemporary Orchestra είναι ένα παγκοσμίως κορυφαίο ορχηστρικό σύνολο που έχει συνεργαστεί με ένα ευρύτατο φάσμα μουσικών, δημιουργών και οργανισμών, όπως οι Radiohead, Frank Ocean, Justice, Beck, Steve Reich, Vivienne Westwood, NTS, Boiler Room, Resident Advisor, Barbican, Tate Modern και πολλοί άλλοι. Επίσης, έχει ηχογραφήσει για πασίγνωστες ταινίες όπως: “The Master”, “Alien: Covenant”, “Macbeth”, “Phantom Thread” κλπ.

Τη διεύθυνση της LCO θα έχει ο ιδρυτής, καλλιτεχνικός διευθυντής και βασικός μαέστρος της Robert Ames. Πέρα από τη δουλειά του με την LCO, έχει συνεργαστεί με κορυφαίες ορχήστρες οπως οι Rotterdam Philharmonic Orchestra, Philharmonia Orchestra, BBC Concert Orchestra, L’Orchestre National De Lyon και πολλές άλλες. Παράλληλα, έχει δουλέψει με ένα ευρύτατο φάσμα κορυφαίων καλλιτεχνών όπως οι Philip Glass, Hildur Guðnadóttir, Steve Reich, Taylor Swift, The National, Thom Yorke.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Διακεκριμένη Ζώνη Α: 105€
Διακεκριμένη Ζώνη B: 88€
Ζώνη Α: 74€
Ζώνη Β: 64€
Ζώνη Γ: 58€
Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ Δ): 47€
Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ Ε): 44€
Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ ΣΤ): 40€
Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ Ζ): 38€
ΑΜΕΑ: 35€


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Ιουνίου 2023
Ώρα:
21:00
Κόστος:
38€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Ωδείο Ηρώδου Αττικού-Ηρώδειο
Αθήνα Αττική Ελλάδα + Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]