Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Royal Kids Festival

18 Ιουνίου 2023 @ 11:00

6€

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Ένα τριήμερο γιορτής, γεμάτο δραστηριότητες, δημιουργικά παιχνίδια, ψυχαγωγία, παραστάσεις, διασκέδαση και ενημέρωση για όλη την οικογένεια, στον πολυχώρο Royal.

125 διαφορετικές δράσεις, εργαστήρια και θεάματα, απλωμένα σε 3.000 τετραγωνικά μέτρα διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Από την Ulalum Street Show Band, στους Kokoika  (Bubble & Juggling , «Η Ορχήστρα και το τσίρκο μπήκαν στο χορό!)»,«Μπανάκι – Μανάκι», «Μαγικό τσίρκο», γιγάντιες σαπουνόφουσκες)  και από τους   X- Saltibagos, με εναέρια ακροβατικά και ξυλοπόδαρους, μέχρι το αγαπημένο συγκρότημα των Passepartout, σε μία συναυλία για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Ενδιάμεσα;  Εργαστήρια χειροτεχνίας, πηλού και ζωγραφικής, Εργαστήριο μπισκότων, Face Painting, Παραμυθοϊστορίες, Θεατρικό παιχνίδι, παρελάσεις μασκότ, Κids’ FM Radio, Κινηματογράφος, Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, Τσουβαλομαχίες, Κουκλοθέατρο, Survivor,  Καραόκε, Kids’ Disco, φουσκωτά παιχνίδια, κούνιες, παιδότοπος για παιδιά έως 4 χρόνων, show Πυροτεχνημάτων και δεκάδες άλλες εκπλήξεις.

Θα είναι επίσης μαζί μας, το χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας, Το Θέατρο Σκιών Κώστα και Μπάμπη Μακρή, η Σχολή μπαλέττου και σύγχρονου χορού της Βασιλικής Ανδρικοπούλου και ο Αθλητικός Σύλλογος Τae Kwon Do Αστραπή.

Η Ψυχολόγος κυρία  Αιμιλία Κυριαζή, το Ειδικό Κέντρο Παιδιού Πάτρας με την Λογοθεραπεύτρια κυρία Εύη Παπασπηλίου , την Εργοθεραπεύτρια κυρία  Ξένια Μποδιώτη,  τους Φυσικοθεραπευτές κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Παπαδόπουλο και η Παιδίατρος και Ιατρός Ομοιοπαθητικής κυρία Αλεξάνδρα Κοσμαρίκου, είναι οι επιστήμονες που μας κάνουν την τιμή να αναπτύξουν θέματα και προβληματισμούς που απασχολούν όλους τους γονείς καθημερινά.

Παρασκευή 16/6: 18.00 – 23.00

Σάββατο 17 και Κυριακή 18/6! 11.00 – 15.00 και 18.00 – 23.00

Σύντομα, θα ανακοινώσουμε και το πλήρες πρόγραμμα για κάθε ημέρα.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
18 Ιουνίου 2023
Time:
11:00
Cost:
6€
Event Categories:
,

Venue

Royal Theater
Πάτρα, Αχαΐα
Πάτρα, Αχαΐα 26333 Ελλάδα
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]