Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

ΠΥΞ ΛΑΞ +Special Guest: ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024 @ 20:00

15€

ΠΥΞ ΛΑΞ | TOUR 2024 | ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

SPECIAL GUEST –ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ

Πάντα και παντού μαζί με τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, με την ενωτική δύναμη της μουσικής που ζωντανεύει τις παρέες και βάζει φωτιά στα συναισθήματα.

Oι Πυξ Λαξ επιστρέφουν και πάλι στα αγαπημένα ροκ μονοπάτια και ανεβαίνουν στο Λόφο του Λυκαβηττού παρέα με τον Κώστα Τουρνά, έτοιμοι να δονήσουν και πάλι την ψυχή μας όπως μόνο αυτοί ξέρουν, λένε όσα θα θέλαμε να πούμε για τις παλιές και τις νέες αγάπες, ακονίζουν την τέχνη τους, αναζητούν διαρκώς νέες μουσικές κατευθύνσεις και συγγένειες, αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλο ελληνικό συγκρότημα, να δίνουν συναυλίες!

Ακμαίοι και ανθεκτικοί στο χρόνο, εκφράζουν αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει με το πέρασμα του εφήμερου. Πυξ Λαξ, ένας αιώνιος έρωτας.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ

Ο Κώστας Τουρνάς είναι από εκείνους τους αεικίνητους καλλιτέχνες, που ποτέ δεν μένουν ικανοποιημένοι απ’την δουλειά τους. Εφευρετικός, ουσιαστικός, ευθύς και πάντα νέος.

Συνθέτης στιχουργός και ερμηνευτής, πέτυχε, εκτιμήθηκε και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Γεννήθηκε στην Τρίπολη, ενώ το ‘60 παιδί ακόμα έρχεται στην Αθήνα και αρχίζει μαθήματα κιθάρας. Στα 13 του κάνει το πρώτο του group. Λίγο αργότερα σαν επαγγελματίας παίζει και τραγουδά σε διάφορα club της Αθήνας.

Αρχή της δεκαετίας του ’70 έχει ήδη σχηματίσει τους POLL. Με τους Robert Williams, Σταύρο Λογαρίδη και Κώστα Παπαιωάννου κάνουν την μεγαλύτερη επιτυχία που γνώρισε ποτέ μουσικό group στην Ελλάδα. Οι POLL μετά τα “ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ” “ΗΛΙΕ ΜΟΥ” , ”Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ”,”ΑΕΤΟΙ” & τα L.P. “ANΘPΩΠE…” & το “POLL”, διαλύονται. ΄Ετσι μια άλλη πορεία, ατομική αυτή τη φορά ξεκινά για τον Κώστα Τουρνά, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, Ελληνικά και Διεθνή Φεστιβάλ με βραβεία και διακρίσεις, με “πλατινένιο” κατάλογο σε πωλήσεις δίσκων, τηλεοπτικές και παραγωγικές δραστηριότητες.

Πολλοί τραγουδιστές και συγκροτήματα έχουν πει τραγούδια του, ενώ ακόμα και σήμερα, οι νεότεροι τα διασκευάζουν σε νέες εκτελέσεις.΄Ενας πολυδιάστατος καλλιτέχνης, ένας μουσικός φιλόσοφος που έχει χαρίσει πάνω από 600 τραγούδια σε 2-3 γενιές, προσφέροντας πολλά στο Ελληνικό τραγούδι.


Προπώληση more.comΑκολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024
Ώρα:
20:00
Κόστος:
15€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Αθήνα, Αττική Ελλάδα + Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr