Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Michelle Gurevich live in Athens | Fuzz Club

18 Μαΐου 2023 @ 20:30

24€

Η 𝗨𝗻𝗶𝘁𝗲𝗱 𝗪𝗲 𝗙𝗹𝘆 παρουσιάζει την

𝐌𝐢𝐜𝐡𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐆𝐮𝐫𝐞𝐯𝐢𝐜𝐡 𝐋𝐈𝐕𝐄
𝐅𝐮𝐳𝐳 𝐂𝐥𝐮𝐛
𝟏𝟖 Μαΐου 𝟮𝟬𝟮𝟯

𝘋𝘰𝘰𝘳𝘴: 21:00

H 𝐌𝐢𝐜𝐡𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐆𝐮𝐫𝐞𝐯𝐢𝐜𝐡, γνωστή και ως 𝑪𝒉𝒊𝒏𝒂𝒘𝒐𝒎𝒂𝒏, επιστρέφει στην Ελλάδα, την Πέμπτη 𝟏𝟖 Μαΐου, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής της περιοδείας.

Η τελευταία της εμφάνιση στην Αθήνα, πριν 4 χρόνια, εξελίχθηκε σε μια μυσταγωγία που καθήλωσε το κοινό, η επερχόμενη συναυλία της στο 𝐅𝐮𝐳𝐳 στις 𝟏𝟖/𝟓, σε παραγωγή της 𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐝 𝐖𝐞 𝐅𝐥𝐲, προβλέπεται ακόμα πιο συναρπαστική.

Ξεκινώντας από τον χαρακτηριστικό της ήχο που κινείται μεταξύ ρετρό μοτίβων και μιας αναπάντεχης ευθύτητας, στα τραγούδια της Michelle Gurevich κυριαρχεί μια μελαγχολική γοητεία που ξεχειλίζει συναισθήματα και γλυκόπικρες μελωδίες. Αισθαντικές μπαλάντες που συνοδεύονται από αιχμηρούς στίχους και σκοτεινό ρεαλισμό, αλλά και μια καθηλωτική σκηνική παρουσία σε συνδυασμό με την βαθιά χαρακτηριστική της φωνή.

Κόρη μιας μπαλαρίνας των μπαλέτων Κίροφ και ενός μηχανικού από το Λένινγκραντ, η Michelle μεγάλωσε ακούγοντας τη συλλογή των γονιών της από Σοβιετικούς και Ευρωπαϊκούς δίσκους της δεκαετίας του ’70. Η Ρώσικης καταγωγής Kαναδή, ξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι ηχογραφώντας στο υπνοδωμάτιό της το ντεμπούτο άλμπουμ της 𝑷𝒂𝒓𝒕𝒚 𝑮𝒊𝒓𝒍, ως 𝑪𝒉𝒊𝒏𝒂𝒘𝒐𝒎𝒂𝒏.

Με sold-out συναυλίες σε Κων/πολη, Βερολίνο, Βαρσοβία και Αθήνα, η Michelle έχει καθιερωθεί κατακτώντας ένα αφοσιωμένο κοινό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους ανατολικοευρωπαίους της διασποράς, την queer σκηνή του Βερολίνου και όσους αγαπούν τις μελαγχολικές μπαλάντες των Charles Aznavour, Zeki Müren και Nikolai Slichenko.

Αν και στις live εμφανίσεις της, πλαισιώνεται από εξαιρετικούς μουσικούς, η ίδια συνεχίζει να ηχογραφεί τη μουσική της στο υπνοδωμάτιό της, ώστε να εκφράζεται όχι μόνο με οικειότητα, αλλά και με αμεσότητα -από το δικό της υπνοδωμάτιο, στο δικό μας. Ένα μουσικό είδος που βασίζεται στη μελωδικότητα αλλά και στην χαρακτηριστική, μοιρολατρική και ταυτόχρονα εορταστική, προσέγγισή της στην σύνθεση.

𝐄𝐜𝐬𝐭𝐚𝐬𝐲 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐒𝐡𝐚𝐝𝐨𝐰 𝐨𝐟 𝐄𝐜𝐬𝐭𝐚𝐬𝐲 (𝟐𝟎𝟐𝟎)

Στο 6ο album της “𝑬𝒄𝒔𝒕𝒂𝒔𝒚 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝑺𝒉𝒂𝒅𝒐𝒘 𝒐𝒇 𝑬𝒄𝒔𝒕𝒂𝒔𝒚”, βρίσκει μία νέα ευκαιρία να εκφραστεί με ωμότητα και ταυτόχρονα ευαισθησία σε μια συλλογή τραγουδιών για τον πόθο και την επιθυμία. Τα κυρίαρχα θέματα είναι η απόλαυση που συνεχώς αναζητούμε και αναπολούμε, η τέχνη της ζωής, οι ρομαντικές φιλίες που διαρκούν για πάντα και οι δρόμοι που δεν πήραμε ποτέ.

«Ντεκαντάνς», λυρικό και ειλικρινές, με vintage πλήκτρα και synth έγχορδα, σε συνδυασμό με μια κυρίαρχη φωνή, το άλμπουμ μας παρασύρει σε μια μοναχική αλλά έντονη εμπειρία και μας οδηγεί σε ακούσματα που ενώ μοιάζουν οικεία, είναι αδύνατο να μην τα ξεχωρίσεις στο σύνολο της σύγχρονης Ευρωπαϊκής μουσικής κουλτούρας.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Μαΐου 2023
Ώρα:
20:30
Κόστος:
24€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Fuzz Club
Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1
Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]