Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

LOCOMONDO – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

21 Ιουνίου 2023 @ 08:00 - 17:00

10€

Φέτος κλείνουμε 20 χρόνια από την ίδρυσή μας και προσκαλούμε τους παλιούς και νέους φίλους μας, να γιορτάσουμε μαζί στην Τεχνόπολη.
21 Ιουνίου, ημέρα γιορτής της μουσικής!
20 χρόνια Locomondo !!!
Θέλω να ‘σαι εκεί
Ό,τι κι αν συμβεί…

Ώρα έναρξης : 21:30

Προσοχή: Ο κατάλογος early bird/προσφορά, ισχύει μέχρι τις 30 Απριλίου.

Οι Locomondo γιορτάζουν! Είκοσι χρόνια μαζί στη σκηνή, είκοσι χρόνια συναυλιών -χειμώνα ή καλοκαίρι- στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Η μεγάλη μουσική παρέα των reggae, ska και latin ρυθμών έχει κερδίσει -πλέον- τις καρδιές όλων –μικρών και μεγάλων– εδώ και χρόνια παντού, αφού «κρύο δεν κάνει στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ», στίχος που δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο ούτε το κοινό στις συναυλίες στην Ευρώπη!

Oι Locomondo, ένα από τα πιο γνωστά, νεανικά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα, έρχεται στη σκηνή σας, για να χαρίσει ένα αξέχαστο συναυλιακό πάρτι.

Με μια μίξη από reggae, ska, latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, οι Locomondo καταφέρνουν να ξεσηκώνουν τα κοινά όλων των ηλικιών και να μας ενώνουν όλους σε μια μεγάλη παρέα ατελείωτου χορού.

Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε σκηνές, και έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες live εμφανίσεις, ξέρουν πολύ καλά πώς να δίνουν τον παλμό και να ξεσηκώνουν το κοινό με τους “ανεβαστικούς” ρυθμούς και με τα αγαπημένα τραγούδια τους,  όπως “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα”, “Μαγικό χαλί”, ”80’s” και “ rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, onedrop”.

Φέτος, θα υποδεχθούμε όλοι μαζί το καλοκαίρι τραγουδώντας και χορεύοντας τις μεγάλες τους επιτυχίες!

Οι Locomondo ιδρύθηκαν το 2003 στην Αθήνα από τον Μάρκο Κούμαρη και τον Γιάννη Βαρνάβα. Από το ξεκίνημά τους τα τραγούδια τους έχουν μπει στο playlist διάφορων ευρωπαϊκών σταθμών. Το 2005 ταξιδεύουν στην Τζαμάικα και ηχογραφούν με τον θρυλικό τρομπονίστα VinGordon-είναι η πρώτη φορά που ελληνικό συγκρότημα ηχογραφεί στην Τζαμάικα. Δύο χρόνια μετά ανοίγουν τη συναυλία του ManuChao στην Μαλακάσα.

Έκτοτε σημειώνουν μια συνεχώς ανοδική πορεία. Έχουν ηχογραφήσει πάνω από εννέα άλμπουμ κι έχουν παίξει σε μερικούς από τους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Τουρκία κ.α.

Προπώληση: viva.gr, δίκτυο μεταπωλητών (για πληροφορίες www.viva.gr)

Τιμές εισιτηρίων: Early Bird : 10€ – Μέχρι τις 30 Απριλίου, 12€ – Από 1 Μαϊου και μετά. Για ανέργους, ΑΜΕΑ, & Παιδιά από 6 έως 12 ετών : 10€ – Μόνο την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο. Απαραίτητα η επίδειξη εγγράφων ή πάσο. Ταμείο : 15€ – Την ημέρα της συναυλίας.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Ιουνίου 2023
Ώρα:
08:00 - 17:00
Κόστος:
10€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]