Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kurt Elling

9 Ιουλίου 2023 @ 22:00

20€

Kurt Elling

“SuperBlue”

Featuring: Charlie Hunter

Κυριακή 9 & Δευτέρα 10 Ιουλίου

Gazarte | Roof Stage

 

Ο Kurt Elling έρχεται στο Roof Stage του Gazarte για δυο εμφανίσεις που θα αφήσουν ιστορία!

Με αφορμή το άλμπουμ SuperBlue, ο Kurt Elling ενώνει τις δυνάμεις του με τον κιθαρίστα Charlie Hunter και μαζί, δίνουν μία νέα διάσταση στη σύγχρονη τζαζ σκηνή. Το αποτέλεσμα της συνύπαρξης των δυο μουσικών στο άλμπουμ SuperBlue, είναι μια ενθουσιώδης και δημιουργική παραγωγή που αποδεικνύει τη δυναμικότητα και την ανεξάντλητη ευελιξία των φωνητικών ικανοτήτων του Kurt Elling και την δεξιότητα του Charlie Hunter να ακροβατεί με μαεστρία ανάμεσα στην jazz, τη funk και το hip-hop.

Πλαισιωμένοι από τους DJ Harrison στα πλήκτρα και τον Corey Fonville στα drums, αυτές οι εμφανίσεις, στις 9 και 10 Ιουλίου είναι δυο happenings που πρέπει να ζήσεις κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό, στο Roof Stage του gazarte.

Με δύο βραβεία GRAMMY και πολλά ακόμα διεθνή βραβεία, ο Kurt Elling έχει αποδείξει την εξαιρετική του τεχνική και αισθητική στον χώρο της τζαζ μουσικής. Η βελούδινη φωνή του, η ινστρουμενταλιστική προσέγγιση στο τραγούδι του και η δραματοποίηση των live εμφανίσεών του, τον κάνουν μοναδικά ξεχωριστό.

Σκέψου τον Frank Sinatra, αλλά με υπερδυνάμεις και θα έχεις μια ιδέα για τον Kurt Elling! Με την πλούσια, ζεστή φωνή του και την εξαιρετική του ικανότητα στον αυτοσχεδιασμό, ο Elling είναι ένας αληθινός μύστης του είδους του.

Με την κιθάρα του σαν μαγικό ραβδί και με τα δάχτυλα του να χορεύουν πάνω στις χορδές, ο Charlie Hunter έχει δημιουργήσει έναν ήχο ανατρεπτικό και εντελώς δικό του.

 

Αυτό τον Ιούλιο, ο Kurt Elling με τον Charlie Hunter έρχονται στο Roof Stage του Gazarte για δύο συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις. Οι λάτρεις της jazz -και όχι μόνο!- θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με τη φωνή του Kurt Elling στους μουσικούς του κόσμους και να απολαύσουν το εξαιρετικό ταλέντο του Charlie Hunter!

 

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!  

 

Lineup:

Kurt Elling – voice
Charlie Hunter – hybrid guitar
DJ Harrison – keyboards
Corey Fonville – drums
Short bio:

Γεννημένος στο Σικάγο το 1967, ο Elling ξεκίνησε να τραγουδά σε μικρά κλαμπ στην πόλη, πριν να μετακομίσει στην Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει το όνειρό του να γίνει επαγγελματίας μουσικός.

Ο Kurt Elling έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων 2 GRAMMY Awards, 2 German Echo Awards, 2 Dutch Edison Awards και 3 Prix du Jazz Vocal (Γαλλία) και έχει 15 υποψηφιότητες για GRAMMY. Έχει επίσης κατακτήσει το DownBeat Critics και Readers polls για 14 συνεχόμενα χρόνια και έχει κερδίσει δώδεκα Jazz Journalists Awards για τον τίτλο “Male Jazz Artist of the Year”.

Εκτός από την εντυπωσιακή του καριέρα στη μουσική, ο Elling είναι επίσης γνωστός για την αγάπη του για την ποίηση και τη λογοτεχνία, καθώς και για τις πολιτικές και κοινωνικές του απόψεις.

Ο Charlie Hunter είναι ένας ιδιόμορφος κιθαρίστας που έχει δημιουργήσει έναν εντυπωσιακό και πρωτοποριακό ήχο. Ο Hunter αναμιγνύει την πολυπλοκότητα της τζαζ με την δυναμική της funk και την ρυθμική πυκνότητα του hip-hop, δίνοντας στον ακροατή μια μοναδική εμπειρία.

Έχει συνεργαστεί με μουσικούς όπως ο John Mayer, η Norah Jones, ο Mos Def και ο D’Angelo, και έχει κυκλοφορήσει πολλά προσωπικά άλμπουμ που αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

 

 

Kurt Elling

“SuperBlue”

Featuring: Charlie Hunter

Κυριακή 9 & Δευτέρα 10 Ιουλίου

Gazarte | Roof Stage


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
9 Ιουλίου 2023
Time:
22:00
Cost:
20€
Event Category:

Venue

Gazarte Main Stage
Βουτάδων 34
Γκάζι, Αττική Ελλάδα
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]