Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ – Θέατρο Δάσους

31 Μαΐου 2023 @ 21:30

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

31 Μαΐου

ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ

ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΞΕΝΙΑ ΝΤΑΝΙΑ

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται και φέτος το καλοκαίρι με τα ωραιότερα party της χρονιάς και με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει τόσο καλά για να μας διασκεδάζει! Με χαρά, ελπίδα, χιούμορ, εξαιρετικά θετική διάθεση, με μελωδία και ρυθμό.

Έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και απολαμβάνει τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Όσοι έχουμε ζήσει συναυλία του, ανυπομονούμε για την επόμενη.

Μια σειρά από πολύχρωμα πολιτισμικά μουσικά πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Απλόχερα αληθινές μουσικές γιορτές που μας παρασύρουν, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.

Ορμώμενος από το στούντιο με το τραγούδι «ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ», αλλά και το νέο του album, με όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά, μας καλεί την Τετάρτη 31 Μαΐου στο Θέατρο Δάσους να γίνουμε όλοι μέρος μιας συναυλίας-γιορτής γεμάτης με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Ελάτε να γίνουμε όλοι ξανά μια μεγάλη παρέα, να νιώσουμε, να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και πάνω από όλα να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενοι και πιο ανάλαφροι!

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Demian Gomez (drums και κρουστά), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο).


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
31 Μαΐου 2023
Ώρα:
21:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]