Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Konstantinos Argiros Diamond Tour by Coca – Cola | ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024 @ 21:00

18€ – 100€

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας οδηγεί και αυτό το καλοκαίρι στο πιο επικό μουσικό ταξίδι, μέσα από την περιοδεία του, «Diamond Tour By Coca-Cola», σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο!

Το «Diamond Tour By Coca-Cola», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola, έρχεται ως επιστέγασμα άλλης μίας συναρπαστικής χρονιάς για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος, μεταξύ άλλων, κατέκτησε τις διαμαντένιες πωλήσεις για το album «22», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube, θα χαρίσει ακόμα μία συναρπαστική live εμπειρία, γεμάτη μουσική και συναισθήματα.

Συνοδοιπόρος στο ταξίδι είναι η Coca-Cola, που μας καλεί να ζήσουμε ένα αξέχαστο μουσικό καλοκαίρι. Για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι ενθουσιάζουν και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσα από συναρπαστικές μουσικές στιγμές.

Με «όχημα» τη μουσική του, την αγαπημένη σε όλους φωνή του και την αστείρευτη ενέργειά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξιδεύει από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο σε πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις, σε μία περιοδεία… διαμάντι!

Μαζί του: Sicario
Special guests: Light, Rack


Προπώληση more.com

Εισιτήρια –

1.⁠ ⁠General Admission Arena: Αυτή η ζώνη εισιτηρίου σας δίνει πρόσβαση στον χώρο της αρένας, ορθίων.
2.⁠ ⁠General Admission Κερκίδα: Αυτή η ζώνη εισιτηρίου σας δίνει πρόσβαση στον χώρο της κερκίδας, χωρίς όμως να σας εξασφαλίζει αριθμημένη θέση. Αντίθετα, η κερκίδα λειτουργεί με σειρά προτεραιότητας.
3.⁠ ⁠General Admission Arena/Κερκίδα: Αυτή η ζώνη εισιτηρίου σας δίνει πρόσβαση και στους χώρους της αρένας και της κερκίδας, με σειρά προτεραιότητας για την είσοδο. Η είσοδος σε αυτήν τη ζώνη μπορεί να περιοριστεί αν γεμίσει.
4.⁠ ⁠Golden Standing: Αυτή η ζώνη εισιτηρίου σας δίνει πρόσβαση στο Front Row της αρένας ορθίων χαμηλότερης χωρητικότητας. Επίσης, συμπεριλαμβάνεται αναμνηστικό βραχιόλι εισόδου.
5.⁠ ⁠Backstage Experience: Αυτή η ζώνη εισιτηρίου σας δίνει πρόσβαση στο Front Row της αρένας ορθίων χαμηλότερης χωρητικότητας. Επιπλέον, περιλαμβάνει αναμνηστικό βραχιόλι εισόδου, αναμνηστική διαπίστευση και φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μετά το τέλος της συναυλίας.


Σημειώνουμε ότι κανένα από τα εισιτήρια δεν προσφέρει ειδικές θέσεις καθημένων. Όπου υπάρχει διαθέσιμος χώρος καθίσματος, η κατοχή θέσης γίνεται κατά προτεραιότητα.

Σημειώνουμε ότι σε συγκεκριμένες συναυλίες οι τιμές μπορεί να διαφέρουν. Μπορείτε να δείτε τις τιμές και τη διαμόρφωση του χώρου πατώντας το κουμπί “Κράτηση”.

* Σημειώνουμε ότι τα εισιτήρια με την ονομασία “On Spot” αφορούν την ημέρα της συναυλίας και μπορεί να διαφέρουν από τις αναγραφόμενες τιμές.

Σημειώνουμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση κατά τη διάρκεια της προπώλησης και καθώς πλησιάζει η ημερομηνία της συναυλίας.Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
Time:
21:00
Cost:
18€ – 100€
Event Category:

Venue

Πανηπειρωτικό Στάδιο ΠΕΑΚΙ
Ιωαννίνων 152 - Ανατολή
Ιωάννινα, Ελλάδα
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr