Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Good Job Nicky X Tamta

29 Ιουνίου 2023 @ 20:30

15€

Το μουσικό φαινόμενο Good Job Nicky ετοιμάζεται για τη συναυλία του καλοκαιριού.

 

Όσοι έχουν βρεθεί σε συναυλία του Good Job Nicky αναγνωρίζουν ότι δεν είναι απλώς μια ευκαιρία να ακούσεις έναν ωραίο και ταλαντούχο μουσικό live, αλλά μια πολυεπίπεδη συναισθηματικά εμπειρία που ξυπνά αναμνήσεις και φέρνει συναισθήματα γαλήνης και συνοχής, σύνδεσης με τον καλλιτέχνη και μια γλυκιά εντύπωση ότι όλοι όσοι παρίστανται είναι φίλοι, μια παρέα και για πρώτη φορά θα παρουσιάσει live το ολοκαινουργιο τραγουδι του με τίτλο “Stay”.

 

Η δυναμική γεννάται από τη ζεστή ατμόσφαιρα που μεταδίδει η ποιότητα της μουσικής και του μουσικού, δημιουργώντας καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας μια συνθήκη ευδαιμονίας. Καλλιτέχνης και κοινό καταφέρνουν τη βαθιά σύνδεση με τον εαυτό τους, και τουλάχιστον όσο βρίσκονται εκεί, ξεχνούν τα προβλήματά τους και ζουν στη στιγμή.

 

Την ανατροπή στην βραδιά θα κάνει η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop, όπου θα ανεβεί στην σκηνή με πιο σκοτεινή αλλά πολύχρωμη διάθεση. Σ΄αυτή την βραδιά η, εκρηκτική Τάμτα, θα μας παρουσιάσει ένα άκρως διασκεδαστικό live πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, αγαπημένα τραγούδια από την διεθνή και ελληνική δισκογραφία, ενώ, για πρώτη, φορά θα παρουσιάσει ζωντανά τραγούδια από το νεο της αλμπουμ, Identity Crisis.

 

Την κορυφωση του live show οι δυο καλλιτέχνες θα μαγέψουν το κοινό με τις μοναδικές τους ερμηνείες σε ένα μοναδικό κοινό στιγμιότυπο που θα μείνει αξέχαστο.

 

Πληροφορίες:

Τιμές εισιτηρίων:

από 15€

Ο κατάλογος Early Bird/Προσφορά, ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

 

Προπώληση: viva.gr

 

Ώρα έναρξης: 20:30


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
29 Ιουνίου 2023
Time:
20:30
Cost:
15€
Event Category:

Venue

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 100 & ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ, ΓΚΑΖΙ
Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]