Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Γιώργος Μαζωνάκης 

24 Σεπτεμβρίου 2023 @ 21:00

Free

Ένα ανεπανάληπτο live, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μαζωνάκη με οργάνωση της TΕΧΑΝ.
Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00, σας περιμένουμε στο Ζάππειο 

Από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023 θα τοποθετηθούν τέσσερα (4) Πολυκέντρα Ανακύκλωσης υλικών στo Ζάππειον Μέγαρον  για την ανακύκλωση πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων υλικών (καθώς και χαρτιού) με τη διενέργεια Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης με 100 σημαντικά έπαθλα.
Κάθε φορά που θα ανακυκλώνετε, θα εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι συμμετοχής σας για το Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης.

Οι 100 δημότες που θα συλλέξουν τα περισσότερα υλικά, από Δευτέρα 18 έως Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα- έπαθλα, ως αναγνώριση της σημαντικής συμμετοχής τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης, τα οποία είναι τα ακόλουθα:

1ο έπαθλο:
Ένα (1) ηλεκτρικό ποδήλατο, για κάθε έναν από τους 20 δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.

2ο έπαθλο:
Ένα (1) smart watch, για κάθε έναν από τους 40 επόμενους δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.

3ο έπαθλο:
Μία (1) action camera, για κάθε έναν από τους 40 επόμενους δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.

Οι δημότες θα παραδίδουν το σύνολο των κουπονιών συμμετοχής τους όπου θα αναγράφεται το σύνολο των υλικών που ανακυκλωθήκαν στη Γραμματεία της Εκδήλωσης και η ανακήρυξη των νικητών, που θα είναι οι 100 δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης θα γίνει σε Ειδική Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου όπου θα παραδοθούν τα έπαθλα στους δημότες.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Σεπτεμβρίου 2023
Ώρα:
21:00
Κόστος:
Free
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Ζάππειον Μέγαρον
Αθήνα, Αττική Ελλάδα + Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr