Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

FRENIC (UK) / 28 May / Ban Yan

28 Μαΐου 2023 @ 21:30

10€

Ένας από τους σημαντικότερους Ευρωπαίους beatmakers και ένας από τους πιο αγαπημένους producers/djs του ελληνικού κοινού, επιστρέφει μετά από μία απουσία ετών, έχοντας στις αποσκευές του το τελευταίο κομμάτι του παζλ που ολοκληρώνει την εμβληματική του τριλογία, το “The Return: Monomyth Pt 3”.

 

O Frenic έχει εδώ και πάνω από μία δεκαετία μία αμετακίνητη παρουσία στα FM των ραδιοφώνων της χώρας μας, με πολλά αγαπημένα hits όπως το “Alright”, το “Old Waltz” και τα τελευταία χρόνια το μοναδικό “Before You Leave” στο οποίο έχει σαμπλάρει με μαεστρία το “Αγόρι μου” της Τάμμυ.

 

Με έδρα την καρδιά της βρετανικής μουσικής, το Bristol, ο Frenic εδώ και χρόνια κυκλοφορεί σημαντικούς δίσκους, όπως την εξαιρετική τριλογία των “Monomyth”, το “Present And Correct”, το “The Future Will Be Better Tomorrow”, το “Soulbass” και πολλές ακόμη αξιοσημείωτες δουλειές. Είναι γνωστός για τον τρόπο που μιξάρει και συνδυάζει διαφορετικά είδη μουσικής στα dj sets του, από trip hop, funk, breaks μέχρι party anthems.

 

Έχει εμφανιστεί ζωντανά ως dj μεγάλων Βρετανών MCs όπως ο Skinnyman και ο Klashnekoff και έχει μοιραστεί τη σκηνή με τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής. Στα χρόνια της πορείας του, ο Frenic έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στην ανάδειξη του Bristol ως την μουσική πρωτεύουσα του trip hop και lofi ηχου.

 

Την Κυριακή 28 Μαΐου ο Frenic παρουσιάζει τον τελευταίο του δίσκο ενώ όλοι αναμένουμε να δούμε τι κρυμμένους άσσους θα βγάλει από το μουσικό του μανίκι ο μεγάλος Βρετανός παραγωγός/dj.

 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0MM6gcvFupvauB8iiqye5o

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=CVYiQOBk-mY&ab_channel=Frenic

https://www.youtube.com/watch?v=eT40O6qY9sA&ab_channel=HHVIBE

Instagram: https://www.instagram.com/djfrenic/?hl=en

 

DjFound

 

O DjFound dj & παραγωγός, ξεκίνησε τις μουσικές παραγωγές και τα dj sets το 2004 επηρεασμένος  από τον ήχο της δεκαετίας του ’90 ή αλλιώς την Golden era του Hip Hop. Έχει συμμετάσχει σε πολλα project της Freestyle Productions από το 2009 μέχρι σήμερα (Ονειρευτής & Sun D, Ground Zero, Στιχοπλοκες, Ακροστιχίδα κ.α.) και έχει μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως Active Member, Rodney P & Dj Skitz, Snak the Ripper, Razastarr, Dj Everlast (FFC), Βαβυλώνα, Ταφ Λάθος, Wrong Face, Tiny Jackal, Dj Booker, Dub Pistols Soundsystem, και άλλους καλλιτέχνες και μουσικούς από διάφορες μουσικές σκηνές εκτός Hip Hop,  με κορυφαία εμφάνισή του το καλοκαίρι του 2014 στο Rockwave Festival.

 

https://www.instagram.com/djfound_/

YouTube: https://www.youtube.com/@djfoundthebeatmaker5442/featured

 

Info:

Κυριακή 28 Μαΐου

Doors Open: 21:00

Starts: 21:30

Venue: Ban Yan, Ηρώων Πολυτεχνείου και Αιγύπτου 1

 

Εισιτήρια:

Pre-sale: 10€

Ταμείο: 12€


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Μαΐου 2023
Ώρα:
21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

BANYAN – ex Apotheosis
Πάροδος Ηρώων Πολυτεχνείου 67
Πάτρα, Αχαϊας 26442 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]