Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ACTIVE MEMBER Προμαχώνας Σαν Σαλβατόρε Χανιά

19 Ιουνίου 2023 @ 21:30

13€
“ANTIΣΤΡΟΦΗ” TOUR 2023
Προμαχώνας Σαν Σαλβατόρε
ΧΑΝΙΑ
Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023
Το θρυλικό low bap γκρουπ συμπληρώνει φέτος 31 χρόνια δράσης και το γιορτάζει με μια περιοδεία σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Μια “Αντιστροφή” λοιπόν όπως λένε οι ίδιοι προς τα όμορφα που δεν κατάφεραν να χαρούν, ενώ εκείνα υπήρχαν γύρω τους όλα αυτά τα χρόνια.
Ο ιδρυτής των Active Member Μιχάλης Μυτακίδης (B.D. Foxmoor) είναι σίγουρα ο πιο ενεργός καλλιτέχνης στο παγκόσμιο hip hop.
Mέχρι τώρα έχει 122 δισκογραφικές δουλειές, χιλιάδες συναυλίες στο ενεργητικό του, βιβλία, ντοκιμαντέρ, μουσική για ταινίες και για θέατρο. Με το βάθεμα του στην τέχνη του έχει κερδίσει ήδη τον τίτλο του μεγαλύτερου ποιητή των καιρών μας. Το τίμημα όμως ήταν μεγάλο γιατί όντας μόνιμα απορροφημένος από τα σκαρώματα του δεν κατάφερε να χαρεί όσα ο ίδιος έφτιαξε. Εδώ είναι που ο γιος του Ramon και μέλος του γκρουπ πια έρχεται να του θυμίσει.
Επίσης η επιθυμία, η νοιάξη και η στήριξη του κόσμου έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην απόφαση αυτή για μια περιοδεία αναδρομή, αφήγηση της ουσίας του low bap και “αντιστροφή” όπως οι ίδιοι την βάπτισαν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Τώρα που παράλληλα γυρίζονται ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του B.D. Foxmoor κι εκδίδονται δύο βιβλία (ένα με τους στίχους του από το 2006 και μετά, 700 σελίδων και η βιογραφία του από γνωστό
εκδοτικό οίκο). Μαζί τους στην περιοδεία αυτή θα είναι ο Jamoan με τις κιθάρες, τη φωνή του κι όχι μόνο και μια παρουσία ακόμα έκπληξη.
Στον ήχο θα είναι ο Σάκης Πυριόχος κι ο Μιχάλης Σκαράκης. Στα φώτα και στα βίντεο θα είναι ο Αλέξης Προδρόμου.
Η περιοδεία θα ξεκινήσει μέσα Ιουνίου και θα κρατήσει ως το τέλος της Χρονιάς. Η διάρκεια της είναι 3 ώρες.
Τalkback 2023:

Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Ιουνίου 2023
Ώρα:
21:30
Κόστος:
13€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]