Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ

Τετάρτη, 10 Ιουλίου, 2024 @ 21:00

15€ – 30€

20 χρόνια γέλιο!

20 χρόνια σάτιρα!

20 χρόνια διασκέδαση!

Γιορτάζουμε και το φωνάζουμε!

Και παρτάρουμε μαζί σας!

Με εσάς, που όλα αυτά τα χρόνια είστε εκεί! Δίπλα μας!

Αφιερωμένη σε όλους εσάς λοιπόν, η φετινή επετειακή παράσταση στο θέατρο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ!

Σας περιμένουμε!


ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή, ώρα 21:00

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΜΕΙΩΝ:
Δευτέρα – Τρίτη από 11:00 έως 20:00. Τετάρτη έως Κυριακή από 11:00 έως 22:00

ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ
Ακτή Δηλαβέρη, Μικρολίμανο
(παραπλεύρως Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας), Πειραιάς
Τηλέφωνα Θεάτρου: 210 4176402 – 210 4176404 – 213 0333157
Ειδικές Τιμές για ομαδικές κρατήσεις σε Group & Συλλόγους: κα Σάντυ Κελεσίδου, κινητό 6943 104 021 (s.kelesidou@theartofcomedy.gr)

Προπώληση more.com


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
– Η έγκαιρη προσέλευση στο χώρο της εκδήλωσης, είναι απαραίτητη για την ταχύτερη και πιό άνετη εξυπηρέτηση των θεατών.
– Σε περίπτωση αγοράς Εκπτωτικών Εισιτηρίων, όπως Φοιτητικό, Παιδικό, ή Eισιτηρίου Aνέργων και γενικά ειδικών κατηγοριών, ο κάτοχος θα πρέπει να φέρει μαζί του την Φοιτητική ή Αστυνομική Ταυτότητα ή την Κάρτα ΟΑΕΔ επικαιροποιημένη.
– Επιστροφές εισιτηρίων δεν γίνονται δεκτές μετά την αγορά τους και πληρωμή τους. Όλοι οι θεατές, πρέπει να φυλάσσουν το απόκομμα του εισιτηρίου τους, μέχρι το τέλος της παράστασης και να το επιδεικνύουν σε περίπτωση εξόδου και επιστροφής τους στο χώρο του θεάτρου.
– Απαγορεύετει αυστηρώς η λήψη φωτογραφιών, η βιντεοσκόπηση και ηχογράφηση μέρους ή ολόκληρης της παράστασης, βάσει του Νόμου 2121/93 περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
– Υπενθυμίζεται ότι οι θεατές, δεν επιτρέπεται να φέρουν κατά την είσοδό τους μπουκάλια, αιχμηρά αντικείμενα κι ό,τι άλλο θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για την ασφάλεια των θεατών. Οι διοργανωτές, διατηρούν το δικαίωμα ελέγχου στην είσοδο του θεάτρου, για λόγους ασφαλείας και μόνο.
– Σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών ή για λόγους ανωτέρας βίας που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της παράστασης, θα υπάρξει ανακοίνωση για επανάληψή της στον ίδιο χώρο, με τα ίδια εισιτήρια. Στην περίπτωση αυτή, δεν γίνεται αποδεκτή επιστροφή εισιτηρίων. Εάν η παράσταση ματαιωθεί οριστικά, θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τρόπο επιστροφής του αντιτίμου των εισιτηρίων.
– Οι διοργανωτές, δεν φέρουν καμία ευθύνη για ατυχήματα ή ζημιές υλικών αντικειμένων, που μπορεί να προκύψουν από απρεπή συμπεριφορά τού κοινού.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Όσοι θεατές έχετε αγοράσει VOUCHER, θα πρέπει να το αντικαταστήσετε με το κανονικό εισιτήριό σας – το οποίο είναι απαραίτητο για την είσοδό σας στο χώρο τού θεάτρου – επιλέγοντας Ημέρα και Θέση.

Το Voucher μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το εισιτήριό σας είτε μέσω του more.com by viva είτε στα Ταμεία του θεάτρου Δελφινάριο και ΙΣΧΥΕΙ για όλο το διάστημα των παραστάσεων (μέχρι την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024).

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΠΛΑΤΕΊΑ: Οικογενειακό Πακέτο 6 ατόμων 150 €
ΚΕΡΚΙΔΕΣ: Οικογενειακό Πακέτο 6 ατόμων 120 €


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
Τετάρτη, 10 Ιουλίου, 2024
Time:
21:00
Cost:
15€ – 30€
Event Category:

Venue

Δελφινάριο
Ακτή Δηλαβέρη 31
Πειραιάς, Αττική Ελλάδα
+ Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr