Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

11ο(+2) ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ – ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

21 Ιουλίου 2023 @ 21:00

11ο(+2) ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ

21-22-23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Το ομορφότερο φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει και είναι εκρηκτικό!

Ανυπομονούμε να ξαναζήσουμε παρέα την μαγεία των συναυλιών κάτω από τα αστέρια – κάτι που θα μας θυμίσει πως η μουσική είναι η απάντηση σε όλα!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ

XATZIFRAGETA – ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ

VILLAGERS OF IOANNINA CITY – ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Και τα καλύτερα έρχονται!

Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, στο μαγικό καταπράσινο φαράγγι- εκεί που όσοι έχουμε βρεθεί έστω και μια φορά θέλουμε πάντα να επιστρέψουμε!

Την πρώτη μέρα ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Γιάννης Χαρούλης είναι η καλύτερη έναρξη για το υπέροχο αυτό τριήμερο! Από τη μία ο Αλκίνοος ετοιμάζει για όλους εμάς μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε, και από την άλλη ο Γιάννης που πάντα μαζί με τη μοναδικά δεμένη μπάντα του, ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση, στη ροκιά και την έμπνευση της στιγμής!

Δεύτερη μέρα και οι Χατζηφραγκέτα ανεβαίνουν στη σκηνή  για να μας παρουσιάσουν με τον δικό τους μοναδικό και αυθεντικό τρόπο παλιά και νέα τραγούδια! Και έπειτα ο μοναδικός Σωκράτης Μάλαμας και μια μεγάλη νοητή αγκαλιά με μουσικές  για ξωτικά και νεράιδες, γελωτοποιούς και μάγους. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία!

Tην τρίτη μέρα ανοίγουν οι VIC- η, χωρίς αμφιβολία, πιο πολυσυζητημένη μπάντα της εγχώριας σκηνής! Κλείσιμο με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που ειδικά φέτος, οι εμφανίσεις του δεν χάνονται! 50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης στην ελληνική δισκογραφία και τα γιορτάζει μαζί μας, όπως αυτός ξέρει καλύτερα!

Αγόρασε τώρα το εισιτήριό σου!

#festivalpozar #aridaia

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 

EARLY BIRD 35 ευρώ  / 40 ευρώ  *μέχρι εξαντλήσεως

Προπώληση: 17 ευρώ

Ταμείο: 20 ευρώ

Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας, Πέλλα Λουτρά Πόζαρ – Φεστιβάλ Πόζαρ – Αριδαία, Πέλλα


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Ιουλίου 2023
Ώρα:
21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]