Connect with us

Events

Δωρεάν εκδηλώσεις | Αθήνα | 23 & 24 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Δωρεάν εκδηλώσεις | Αθήνα | 23 & 24 Σεπτεμβρίου

1ο Cycladic Kids Festival | Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων | Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου |11:00 – 21:00

Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει το 1ο Cycladic Kids Festival στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων (Πάρκο Ελευθερίας Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Παιδιά 4 έως 15 ετών καλούνται να συμμετέχουν με ελεύθερη είσοδο, στο πιο δημιουργικό σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας!
Το 1ο Cycladic Kids Festival αποτελεί την κορύφωση του Παιδικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης που έκλεισε φέτος 10 χρόνια και το γιορτάζει! Με τίτλο «Ο Άνθρωπος στο Κέντρο», ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε στις 30 Μαΐου με 19,500 συμμετοχές. Επιλεγμένος αριθμός έργων αλλά και οι νικητές του διαγωνισμού θα παρουσιαστούν σε μεγάλη έκθεση στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων. Παράλληλα, το πάρκο θα γεμίσει με παραστάσεις θεάτρου, μουσικής, χορού, κινηματογράφου, κουκλοθέατρου, αφηγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, δράσεις και επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια το Σάββατο 23/09, 11:00 – 21:00 και την Κυριακή 24/09, 11:00 – 18:00!
Για πρώτη φορά, το Τμήμα Εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου δημιουργεί ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ τεχνών, εκτός των χώρων του, προσβάσιμο σε όλα τα παιδιά. Σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το Εθνικό Θέατρο, το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, το illustradays festival, την Polyphonica, την Ορχήστρα των Ανέμων, το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού το Library4all και άλλους φορείς, καλεί μικρούς και μεγάλους σε μια συναρπαστική διήμερη γιορτή.

Mood Swings στον Υμμητό | Παλιό Δημαρχείο Υμηττού | Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου | 20:00

Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού σας προσκαλεί σε ένα uptempo και επικίνδυνα χορευτικό πρόγραμμα 2,5 ωρών με Swing, soul & rock n roll επιτυχίες!
Η party band που ξεσηκώνει, με επιτυχίες από τα 60s, τα 70s και το σήμερα, έχοντας πλέον στις αποσκευές τους και το νέο τους single «Καρδιά Καφενείο», που κυκλοφορεί από τη Heaven Music!
Ένα ταξίδι στις αγαπημένες μελωδίες των Beatles, Elvis, Aretha Franklin, Janis Joplin, Etta James, Ray Charles, Tina Turner, αλλά και στις ταινίες του Tarantino και των Blues Brothers!
Αφ’ ότου «συστήθηκε» στο ελληνικό κοινό, η Ζωή Μουράτογλου επανέρχεται δριμύτερη, πάντα μαζί με τους σταθερούς συνεργάτες της, το γκρουπ «Mood Swings». Το νέο της ψηφιακό σινγκλ με τίτλο «Καρδιά Καφενείο», είναι ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική της ιδίας και σε μία ιδιαίτερη ενορχήστρωση του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου. Όσοι δώσουν προσοχή στην ιστορία που διηγείται, σε συνδυασμό με την πρωτότυπη σκηνοθεσία του κλιπ, αλλά και στο ύφος της μουσικής, θα διακρίνουν το αντισυμβατικό πνεύμα της Ζωής Μουράτογλου, η οποία με τη συνολική της καλλιτεχνική παρουσία, προτείνει κάτι εντελώς καινούργιο και ολοκληρωμένο.
Ένα διαφορετικό live party που δεν πρέπει να χάσετε, με κέφι, χορό, αλλά και νοσταλγική διάθεση !
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Prana στο Ίλιο | Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης | Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου | 20:30

Η Θεατρική Ομάδα «Υπερφωτισμένοι» επιστρέφει στο σανίδι, με τη νέα κωμωδία «PRANA, ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ». Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Γαλανόπουλου, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή στο «PRANA» του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού Γιώργου Πάντζα, μέσω ήχου.
Με την υποστήριξη του Δήμου Φυλής.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «PRANA»
Πρόκειται για μια νεοελληνική κωμωδία που έγραψε ο Γιάννης Γαλανόπουλος, μετά τα έργα του «Καραμέλες Ούζου» και «Μετασεισμική Ακολουθία ή Πώς την κάνουν οι κινέζοι», η οποία υπόσχεται μια δίωρη απόδραση από τα προβλήματα της καθημερινότητας, με άφθονα γέλια αλλά και τροφή για σκέψη. Την πρωτότυπη μουσική του έργου έγραψε ο Σπύρος Κολαΐτης και την αφίσα σχεδίασε για δεύτερη χρονιά η βραβευμένη εικαστικός Αλεξάνδρα Γαμπιεράκη.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Prana, στην ορολογία της yoga, σημαίνει ζωτική ενέργεια. Στο θέατρο σημαίνει μια ξεκαρδιστική κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις! Ο Λεωνίδας είναι συγγραφέας, περνά κρίση μέσης ηλικίας κι ενώ είναι παντρεμένος με τη Δώρα, συνάπτει σχέση με την Όλγα που είναι δασκάλα της yoga. Το Prana θα αρχίσει να χαλάει όταν η Δώρα θα προσλάβει ως δασκάλα yoga …την Όλγα! Μια ενεργειακή κωμωδία με καλά ανοίγματα, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Βούδα Σιακαμούνι!
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ:
ΙΑΣΟΝΑΣ: Γιάννης Γαλανόπουλος
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Κωνσταντίνος Φώσκολος
ΔΩΡΑ: Μάριαν Κατσίγιαννη
ΒΕΡΟΝΙΚΗ: Σοφία Γκαραβέλα, Χρυσάνθη Δήμου
ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Βίκυ Δημητρακοπούλου
ΟΛΓΑ: Σοφία Παπαδοπούλου
Το ηχητικό εισαγωγής είναι από την Stand Up Comedian Ελπίδα Μηναδάκη
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανόπουλος, Πρωτότυπη Μουσική: Σπύρος Κολαΐτης, Στίχοι: Γιάννης Γαλανόπουλος – Σπύρος Κολαΐτης, Ηχογράφηση: S-LAB STUDIO Νέα Σμύρνη, Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Γαλανόπουλος, Εικαστικό Αφίσας: Αλεξάνδρα Γαμπιεράκη, Πρόγραμμα Παράστασης: Λιάννα Βασιλάρα, Κοστούμια: Σοφία Γκαραβέλα, Σκηνικά: Γιάννης Γαλανόπουλος, Κατασκευή Σκηνικών: Δημήτρης Δάλλης, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιώργος Τσίκνας, Ήχος: Ελένη Πετροπούλου, Φώτα: Δήμητρα Ολυμπία Γαλανοπούλου – Αντώνης Μαστροθανάσης, Φωτογράφηση: Λάμπης Δημητρακόπουλος, Υπεύθυνος Περιοδείας: Αργύρης Αργυρόπουλος
Με την υποστήριξη του Δήμου Φυλής

Γυάλινος Κόσμος στον Κολωνό | Θέατρο Κολωνού | Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου | 20:30

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κολωνού είναι ελεύθερη αποκλειστικά και μόνον με δελτία εισόδου. Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις στο θέατρο Γκράβας είναι με ελεύθερη είσοδο. Τα θέατρα Κολωνού και Γκράβας είναι προσβάσιμα σε ΑμεΑ.
«Γυάλινος Κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς
Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη με την Κάτια Δανδουλάκη στον εμβληματικό ρόλο της Αμάντα. Ένα έργο ποιητικής πνοής και βαθιάς ανθρώπινης ευαισθησίας, όπου ο κόσμος της σκληρής πραγματικότητας συμπλέκεται με την εύθραυστη ομορφιά της φαντασίας και του ονείρου. Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη, Ιωάννα Παππά, Κωνσταντίνος Μπιμπής και Ρένος Ρώτας.

Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ |Θέατρο Γκράβας | Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου | 20:30

Tο Φεστιβάλ Κολωνού του Δήμου Αθηναίων, επιστρέφει δυναμικά τον Σεπτέμβριο στην ιστορική γειτονιά της Αθήνας, στον καταπράσινο λόφο του Ιππίου Κολωνού. Σημείο συνάντησης το θέατρο Κολωνού, που από τις 8 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2023 θα φιλοξενήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με ξεχωριστές ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες με ελεύθερη είσοδο, που επιμελήθηκε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων.
Παράλληλα με τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κολωνού, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Αθηναίων μέσω του ΟΠΑΝΔΑ, να φέρνει το πολιτισμό στις γειτονιές και σε κάθε γωνιά της της πόλης, ενισχύοντας την καθημερινή επαφή των κατοίκων με τις τέχνες αλλά και την ψυχαγωγία τους, θα πραγματοποιηθούν από 13 έως 26 Σεπτεμβρίου στο θέατρο της Γκράβας, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και μουσικά αφιερώματα με καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Η είσοδος στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κολωνού είναι ελεύθερη αποκλειστικά και μόνον με δελτία εισόδου. Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις στο θέατρο Γκράβας είναι με ελεύθερη είσοδο. Τα θέατρα Κολωνού και Γκράβας είναι προσβάσιμα σε ΑμεΑ.
«Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ» της Μαίρης Μιχαλάτου
Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Μάνου Χατζηγεωργίου με την Καίτη Ιμπροχώρη στο βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Το εξαιρετικό ερωτικό δράμα, η τρυφερή, ερωτική ιστορία της Κάρεν Στόουν, μιας ηθοποιού στην παρακμή της, που σ’ ένα μαγικό τόπο, σ’ ένα κήπο που περιφέρονται μάγοι, όμορφοι άνθρωποι και μια soprano που τραγουδά άριες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της.
Πρωταγωνιστούν: Καίτη Ιμπροχώρη, Μαρία Δρακοπούλου, Μάνος Χατζηγεωργίου, Βασίλης Θεοδώρου, Σωτήρης Αντωνίου, Νίκος Χαλατζίδης, Γιώργος Καραντζάς, Κωνσταντίνα Στεφανίδου και Νότα Παρούση.
Τραγουδούν η σοπράνο Σοφία Μπεράτη και ο Γιώργος Λιβανός.
Χορεύει ο Κωνσταντίνος Μενούνος.
Guest star ο Μάγος Luigello.

Κωνσταντίνα | 3η Μαρίνα Γλυφάδας | Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου | 20:30

Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους
Το καλοκαίρι στη Γλυφάδα θα είναι για άλλη μια χρονιά μοναδικό! Το Φεστιβάλ ξεκινάει και οι πολιτιστικές βραδιές δίπλα στη θάλασσα αλλά και στις παιδικές χαρές της πόλης θα γεμίσουν τη ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών της Γλυφάδας με χρώμα και μουσική, θα χαρίσουν ανάσες δροσιάς και ξεκούρασης, θα διασκεδάσουν τον κόσμο ποιοτικά και πάντα δωρεάν, με χρηματοδότηση του Κ.Α.Π.ΠΑ., του νομικού προσώπου του Δήμου Γλυφάδας για τα Πολιτιστικά.
Συναυλία: Κωνσταντίνα, special guest o Στέλιος Διονυσίου
Τοποθεσία: Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας
Ώρα έναρξης: 8:30 μμ
Η Κωνσταντίνα μας καλεί σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι με τραγούδια από την πλούσια προσωπική της δισκογραφία, από την αρχή της καριέρας της μέχρι σήμερα.
Special Guest ο Στέλιος Διονυσίου
Συμμετέχουν: Ο Μέμος Μπεγνής, η Στελλα Καρύδα και η Μαριάννα Ζορμπά.
Φιλική εμφάνιση: O Μάκης Δελαπόρτας.
Συμμετέχει η παιδική & μικτή χορωδία Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας
Μουσική διεύθυνση και διδασκαλία: Μαρία Μπιλικά.
Οι ενορχηστρώσεις επιμελούνται από τον μόνιμο συνεργάτη της Κωνσταντίνας, Γιώργο Παγιάτη με την συμμετοχή 6μελούς ορχήστρας.

Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο | Θέατρο Αλέξης Μινωτής Αιγάλεω | Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου | 21:00

Ένας μήνας αφιερωμένος στον πολιτισμό και την τέχνη. Υψηλού επιπέδου μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους με κορυφαίους καλλιτέχνες, που συνθέτουν ένα μοναδικό «μωσαϊκό» εκδηλώσεων.
Από τις 24 Αυγούστου έως και τις 24 Σεπτεμβρίου η «Πολιτιστική Διαδρομή 2023» του Δήμου Αιγάλεω, με επίκεντρο το δημοτικό θέατρο «Αλέξης Μινωτής», μας προσκαλεί να απολαύσουμε ένα υπέροχο ταξίδι, που υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.
Σας περιμένουμε στο «Αλέξης Μινωτής»
23/9 Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο με ελεύθερη είσοδο.

Πέγκυ Ζήνα & Θανάσης Βασιλάς στον Άγιο Δημήτριο | Πάρκο Ασυρμάτου | Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου | 20:30

Φεστιβάλ Πόλης 2023
Η μεγάλη γιορτή του φθινοπώρου ξεκινά και πάλι στον Άγιο Δημήτριο με το Φεστιβάλ Πόλης 2023, το πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που επιμελείται με ξεχωριστή αγάπη και ενθουσιασμό, κάθε χρόνο, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Αγίου Δημητρίου.
Πέγκυ Ζήνα & Θανάσης Βασιλάς
Μια μαγική βραδιά
O Θανάσης Βασιλάς, συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη τα τελευταία 18 χρόνια σαν μαέστρος και σολίστ της ορχήστρας του, αναδεικνύει το καθοριστικό ρόλο του μπουζουκιού στα μεγάλα λαϊκά αριστουργήματα του Μίκη, στα οποία πρωταγωνίστησαν με το μπουζούκι τους οι σπουδαίοι Χιώτης, Ζαμπέτας, Καρνέζης, Παπαδόπουλος.
Η Πέγκυ Ζήνα με την ερμηνεία μιας τραγουδίστριας της νέας γενιάς ευρείας αποδοχής, σε αριστουργηματικά και απαιτητικά τραγούδια, ύμνους όπως Δραπετσώνα, Βρέχει στη φτωχογειτονιά, παγκοσμίως γνωστά, συμπληρώνει αυτό το υπέροχο αφιέρωμα. Στην παράσταση δε θα μπορούσαν να λείπουν ορχηστρικά όπως Ζορμπάς, Χαρταετοί και ορχηστρικά από το cd του Μίκυ με τον Θανάση Βασιλά στο οποίο ο Μίκης ερμηνεύει το τελευταίο του κομμάτι «Μοιρολόι της βροχής». Μια μαγική βραδιά που θα δημιουργήσει ένα μοναδικό φθινοπωρινό σάουντρακ στην πόλη μας.

Γιώργος Μαζωνάκης | Ζαπειο | Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου | 21:00

ένα ανεπανάληπτο live, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μαζωνάκη με οργάνωση της TΕΧΑΝ.
Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00, σας περιμένουμε στο Ζάππειο
Από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023 θα τοποθετηθούν τέσσερα (4) Πολυκέντρα Ανακύκλωσης υλικών στo Ζάππειον Μέγαρον για την ανακύκλωση πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων υλικών (καθώς και χαρτιού) με τη διενέργεια Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης με 100 σημαντικά έπαθλα.
Κάθε φορά που θα ανακυκλώνετε, θα εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι συμμετοχής σας για το Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης.
Οι 100 δημότες που θα συλλέξουν τα περισσότερα υλικά, από Δευτέρα 18 έως Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα- έπαθλα, ως αναγνώριση της σημαντικής συμμετοχής τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης, τα οποία είναι τα ακόλουθα:
1ο έπαθλο:
Ένα (1) ηλεκτρικό ποδήλατο, για κάθε έναν από τους 20 δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.
2ο έπαθλο:
Ένα (1) smart watch, για κάθε έναν από τους 40 επόμενους δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.
3ο έπαθλο:
Μία (1) action camera, για κάθε έναν από τους 40 επόμενους δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.
Οι δημότες θα παραδίδουν το σύνολο των κουπονιών συμμετοχής τους όπου θα αναγράφεται το σύνολο των υλικών που ανακυκλωθήκαν στη Γραμματεία της Εκδήλωσης και η ανακήρυξη των νικητών, που θα είναι οι 100 δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης θα γίνει σε Ειδική Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου όπου θα παραδοθούν τα έπαθλα στους δημότες.

Δωδέκατη Νύχτα | Θέατρο Κολωνού | Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου | 20:30

ο Φεστιβάλ Κολωνού του Δήμου Αθηναίων, επιστρέφει δυναμικά τον Σεπτέμβριο στην ιστορική γειτονιά της Αθήνας, στον καταπράσινο λόφο του Ιππίου Κολωνού. Σημείο συνάντησης το θέατρο Κολωνού, που από τις 8 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2023 θα φιλοξενήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με ξεχωριστές ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες με ελεύθερη είσοδο, που επιμελήθηκε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων.
Η είσοδος στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κολωνού είναι ελεύθερη αποκλειστικά και μόνον με δελτία εισόδου. Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις στο θέατρο Γκράβας είναι με ελεύθερη είσοδο. Τα θέατρα Κολωνού και Γκράβας είναι προσβάσιμα σε ΑμεΑ.
«Δωδέκατη Νύχτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ
Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη. Μία ξεκαρδιστική κωμωδία ανεκπλήρωτου έρωτα.
Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Σοφία Βογιατζάκη, Άννα Μονογιού, Λίλη Τσεζματζόγλου, Σταύρος Καραγιάννης, Χρήστος Μουστάκας, Άρης Τρουπάκης, Γιώργος Ζιόβας, Κώστας Κοράκης, Τζώρτζης Παπαδόπουλος και Γιώργος Τσουρουνάκης.

 

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Συναυλίες12 ώρες πρν

Η Ana Carla Maza για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία μουσική πανδαισία | 10 Φεβρουαρίου 2025

Μουσική12 ώρες πρν

HAN NAH | Ακατάλληλη Σκηνή | Ακούστε τη διασκευή του πολυαγαπημένου τραγουδιού

Festival14 ώρες πρν

Σύρος: 8ο Φεστιβάλ ΑΝΩ | 19 – 25 Αυγούστου 2024

Μουσική14 ώρες πρν

Marseaux & Billie Kark: Nέο single – Πάρτυ

Συναυλίες16 ώρες πρν

Μίμης Πλέσσας – Γενέθλια 100 “Τα κινηματογραφικά” | Θέατρο Παλλλάς απο 10 Οκτωβρίου 2024

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν
Θέατρο17 ώρες πρν

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν

Μουσική17 ώρες πρν

Καναδικό Heavy Rock Duo Cycle | Τελική κυκλοφορία Νέου Σινγκλ «Broken Mirror»

Με ελεύθερη είσοδο18 ώρες πρν

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στην Κόνιτσα – Δευτέρα 12 Αυγούστου | Είσοδος ελεύθερη

Festival18 ώρες πρν

44ο River Party! 2-4 Αυγούστου 2024 | Οι μέρες πλησιάζουν!! (Όλες οι πληροφορίες)

News1 ημέρα πρν

Γιώργος Κατσαρός: «Έτσι έζησα» 90 χρόνια | Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024