Connect with us

Events

Δείτε το τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ Wham! του Netflix

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πρωτόγνωρο αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις με τον George Michael, τον Andrew Ridgeley και άλλους.

Το Netflix παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το “Wham!”, ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για το ομώνυμο ποπ ντουέτο της δεκαετίας του ’80.
Το ντοκιμαντέρ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix παγκοσμίως στις 5 Ιουλίου, ρίχνει μια ματιά στην ιστορία του George Michael και του Andrew Ridgeley και την εποχή τους στους Wham!, από την εποχή που είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά ως έφηβοι, μέχρι την κορύφωση της δόξας τους και την παρασκηνιακή ματιά στα σκαμπανεβάσματα του γκρουπ στο απόγειο της φήμης τους, ενώ παράλληλα αποτίει φόρο τιμής στη ζωή και την καριέρα του Michael.

Το “Wham!” περιλαμβάνει αρχειακό υλικό από την ιστορία του ντουέτου και συνεντεύξεις που δεν έχουν προβληθεί ποτέ με τον George Michael, τον Andrew Ridgeley και άλλους. Παρακολουθήστε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ “Wham!” του Netflix παραπάνω.
Οι Wham! διέγραψαν μια σύντομη αλλά επιτυχημένη καριέρα, που διήρκεσε από το 1981 μέχρι τη διάλυσή τους το 1986. Κατά τη διάρκεια των πέντε ετών, οι Wham! κυκλοφόρησαν ευρέως δύο στούντιο άλμπουμ – το “Fantastic” του 1983 και το “Make It Big” του 1984 – καθώς και δύο παραλλαγές ενός τελικού τρίτου άλμπουμ. Αυτό το τρίτο άλμπουμ είχε τίτλο ‘Music from the Edge of Heaven’ στη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία. Σε άλλες περιοχές, κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ με τίτλο ‘The Final’, το οποίο περιείχε μόνο μερικά από τα τραγούδια του ‘Music from the Edge of Heaven’.

Οι Wham! είναι περισσότερο γνωστοί για τις επιτυχίες τους “Wake Me Up Before You Go-Go” και “Last Christmas”.

Ο George Michael, ο οποίος είχε μια επιτυχημένη σόλο καριέρα μετά τους Wham! που χάρισε επιτυχίες όπως τα ‘Careless Whisper’, ‘Father Figure’, ‘Freedom! ’90’ και ‘One More Try’ πέθανε ειρηνικά σε ηλικία 53 ετών την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα