Connect with us

Μουσική

Δείτε τη Leather-Clad Sydney Sweeney να ροκάρει με τους Rolling Stones στο νέο τους βίντεο κλιπ ‘Angry’

Δημοσιεύθηκε

στις

Το εμβληματικό συγκρότημα κυκλοφόρησε το νέο μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους, “Angry”, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Sydney Sweeney.
Σε μια πολυαναμενόμενη εκδήλωση με οικοδεσπότη τον Jimmy Fallon στο Hackney Empire Theater στο Λονδίνο, οι θρύλοι της ροκ The Rolling Stones ενθουσίασαν τους θαυμαστές τους παρουσιάζοντας το βίντεο για το τελευταίο τους single, “Angry”, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Sydney Sweeney, και αποκάλυψαν συναρπαστικές λεπτομέρειες για το επερχόμενο άλμπουμ τους, Hackney Diamonds. Το άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, σηματοδοτεί την επιστροφή του συγκροτήματος στην αυθεντική μουσική μετά από ένα διάλειμμα 18 ετών.

Το Hackney Diamonds θα περιλαμβάνει 12 τραγούδια που αποτυπώνουν τη διαχρονική ουσία των Rolling Stones. Το συγκρότημα, το οποίο αποτελεί βασικό στοιχείο του ροκ εν ρολ εδώ και έξι δεκαετίες, έκανε τη διαδικασία της ηχογράφησης ακόμα πιο ξεχωριστή συμπεριλαμβάνοντας δύο κομμάτια στα οποία συμμετέχει ο αείμνηστος Charlie Watts στα ντραμς. Ο αρχικός μπασίστας, Bill Wyman, συνέβαλε επίσης σε ένα από τα τραγούδια, καθιστώντας το ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην εμβληματική ιστορία του συγκροτήματος.
Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκδήλωσης, αποκαλύφθηκε ότι η Lady Gaga θα συμμετάσχει στο συγκρότημα για ένα ντουέτο στο κομμάτι με τίτλο “Sweet Sound of Heaven”, μια έκπληξη που αιφνιδίασε ακόμα και τον Fallon.

Το πρώτο single από τους Hackney Diamonds, με τίτλο “Angry”, συνοδεύτηκε από ένα οπτικά εντυπωσιακό βίντεο που σκηνοθέτησε ο . Στο οπτικά εντυπωσιακό βίντεο για το “Angry”, που σκηνοθέτησε ο Francois Rousselet, πρωταγωνιστεί η Sweeney, γνωστή για τους ρόλους της σε δημοφιλείς σειρές όπως το Euphoria και το The White Lotus. Η Sweeney, ντυμένη στα μαύρα δερμάτινα, φαίνεται να διασχίζει τους δρόμους του Δυτικού Χόλιγουντ σε ένα ανοιχτό καμπριολέ, ενώ ο εμβληματικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, Mick Jagger, χαμογελά και οι χαρακτηριστικές ρυθμικές κιθάρες του Keith Richards παρέχουν το σκηνικό για έναν συναρπαστικό ύμνο.

Τον Ιούλιο, η Sweeney χρησιμοποίησε το Instagram της για να δείξει μερικά BTS πλάνα από τα γυρίσματα του “Angry”, γράφοντας: “Rock n Roll, Syd 🤘Ανυπομονώ να δείτε αυτό το μουσικό βίντεο 🖤🎶”.

Ο Jagger, σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τόνισε την αφοσίωση του συγκροτήματος στη δημιουργία ενός δίσκου που αγαπούν πραγματικά. “Δεν θέλαμε να κάνουμε έναν οποιοδήποτε δίσκο και να τον κυκλοφορήσουμε- θέλαμε να κάνουμε έναν δίσκο που πραγματικά αγαπάμε”, είπε.

Το άλμπουμ, σε παραγωγή του Andrew Watt, αναμενόταν με ανυπομονησία από τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι είχαν δελεαστεί από το εμβληματικό λογότυπο με τα χείλη του συγκροτήματος που προβαλλόταν κοντά σε διάσημα μνημεία και από μια έξυπνα μεταμφιεσμένη διαφήμιση στην εφημερίδα Hackney Gazette που παρέπεμπε τους αναγνώστες στην ιστοσελίδα τους.

Παρά την αξιοσημείωτη καριέρα τους και τα πρόσφατα 80ά γενέθλια του Τζάγκερ, οι Rolling Stones δεν δείχνουν σημάδια επιβράδυνσης. Το τελευταίο στούντιο άλμπουμ τους με πρωτότυπη μουσική κυκλοφόρησε το 2005 με το A Bigger Bang, ενώ η πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους πριν από το Hackney Diamonds ήταν το άλμπουμ blues διασκευών του 2016, Blue & Lonesome.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα