Connect with us

Συναυλίες

Δεύτερη συναυλία των Cigarettes After Sex στην Αθήνα

Μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κοινού, και πλέον sold out εμφάνιση των Cigarettes After Sex στην Αθήνα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι CIGARETTES AFTER SEX στην Αθήνα + special guests
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 – SOLD OUT
Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ

Μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κοινού, και πλέον sold out εμφάνιση των Cigarettes After Sex στην Αθήνα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, προστίθεται και δεύτερη ημέρα το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.  Οι Cigarettes After Sex, από τις πιο ξεχωριστές και αισθαντικές μπάντες στον κόσμο, έρχονται στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, για να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα γεμάτη ερωτισμό, συναίσθημα και ρομαντισμό, στο πρώτο μεγάλο live της φθινοπωρινής σεζόν, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΟΑΚΑ.

Οι Cigarettes After Sex είναι μια ambient ποπ κολεκτίβα που δημιουργήθηκε το 2008 με επικεφαλής τον τραγουδοποιό Greg Gonzalez και έδρα της το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Με επιρροές από Mazzy Star, Cocteau Twins και Red House Painters, η μουσική τους χαρακτηρίζεται από στοιχεία dream pop, ambient και slowcore. Η δυναμική τους εμφάνιση το 2012, με το πρώτο τους EP. «Ι.», το οποίο έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις εκείνης της χρονιάς, με τα πολύ γνωστά σινγκλς «Affection» και «Κ.». Δημιουργοί μερικών από τις πιο υπέροχες μελωδίες που έχουμε ακούσει, όπως το δημοφιλές «Nothing’s Gonna Hurt You Baby», οι Cigarettes After Sex έχουν κατορθώσει να έχουν στο Youtube εκατομμύρια προβολές σε κάθε τραγούδι τους.

Οι πρωτότυπες παραγωγές τους, τα ιδιαίτερα μαγευτικά φωνητικά του Greg Gonzalez και η αδιαμφισβήτητη ικανότητά τους να δημιουργούν ατμόσφαιρες που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις αλλά και να παρουσιάζουν στις ζωντανές τους εμφανίσεις μια αιθέρια και ονειρική εικόνα, αποδεικνύει πόσο ξεχωριστή μπάντα είναι και τους καθιστά μοναδικούς στο είδος τους.


Η προπώληση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στις 10 π.μ αποκλειστικά και μόνο από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της more.com.


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Μουσική14 ώρες πρν

Οι Γάλλοι Alternative Modern-Metal Rockers PERSEIDE μοιράζονται το ολοκαίνουργιο single “I can’t stand”

Συναυλίες15 ώρες πρν

Οι Gamma Ray για 2 εμφανίσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events1 ημέρα πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική1 ημέρα πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival2 ημέρες πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!

Festival2 ημέρες πρν

Piano City Athens 2024: Η Αθήνα πλημμυρίζει μουσική | 16 – 20 Μαϊου

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου | 26 & 27 Ιουλίου 2024

Μουσική2 ημέρες πρν

Οι Deep Purple θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο =1 στις 19 Ιουλίου