Connect with us

Events

Creatorshop On Tour SKG – Θεσσαλονίκη | Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο 2 – 3 Μαρτίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σάββατο και την Κυριακή 2 & 3 Μαρτίου, στο μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο της Ελλάδας, το “Ι. Βελλίδης”  στη Θεσσαλονίκη έρχεται το απόλυτο event για πρώτη φορά στην Ελλάδα! 13 από τους πιο δημοφιλείς Creators της χώρας θα βρίσκονται on stage για 12 ώρες στην κεντρική ARENA του “Creatorshop On Tour – Θεσσαλονίκη” και θα μοιράσουν χαμόγελα, ατελείωτο παιχνίδι και απέραντη διασκέδαση!

Ένα μοναδικό Live show με Games, Happenings, Διαγωνισμούς με live κληρώσεις για κονσόλες παιχνιδιών, Challenges, Car Shows με παρουσίαση του RX-8 του Panos Dent και το Toyota Supra του Re.garage, ειδικές προβολές, Q & A και φυσικά.. χιλιάδες Selfies με το κοινό! Μην χάσεις την ευκαιρία να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία! Έλα να γνωρίσεις από κοντά τους αγαπημένους σου creators! 12 ώρες απόλυτης διασκέδασης με ένα μόνο εισιτήριο!

Μαζί με τον αγαπημένο σου creator στο VIP ROOM!

Θέλεις να περάσεις ακόμα περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σου creator? Εξασφάλισε ένα από τα limited εισιτήρια MEGA PASS και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

  • Είσοδο στην ειδική αίθουσα VIP ROOM για να ζήσεις μια ώρα exclusive διασκέδασης!
  • Δες αποκλειστικές προβολές ή παίξε live games με τον αγαπημένο σου creator,  σε triple – laser γιγαντοοθόνη 4K!
  • Μπες στη Fast Lane της κεντρικής Arena για να φωτογραφηθείς με τον αγαπημένο σου youtuber χωρίς να περιμένεις στην ουρά!
  • Πάρε συλλεκτικό δώρο “Creator Shop” υπογεγραμμένο από τους Creators!

Στην κεντρική ARENA θα βρεις επίσης το περίπτερο του creatorshop, όπου μπορείς να προμηθευτείς συλλεκτικά merch των αγαπημένων σου creators  (μπλούζες, φούτερ, καπέλα, posters κ.α.) σε προνομιακές τιμές!

Συντελεστές

Διοργάνωση: Media Planners ( https://mediaplanners.gr )

Παρουσίαση: Elena Mariposa

Creators :

Panos Dent

Konstantina

Chris Kogias

DK

Javou

Gianuba

W1ndz

Alekkun

Mr. Antouon

Alexandra

Giannelis

Re.garage

Neverlander

Σημαντική σημείωση

Για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, θα πρέπει η προσέλευση σας στο φουαγιέ του “Ιωάννης Βελλίδης” να γίνεται 30 λεπτά πριν από το θέαμα που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Κατά την είσοδο σας στο φουαγιέ θα πρέπει να προσέλθετε στα ταμεία, όπου αφού επιδείξετε το εισιτηρίο σας, θα προμηθευτείτε το συλλεκτικό βραχιόλι που ανάλογα το Pass που θα έχετε αγοράσει, θα σας εξασφαλίζει την είσοδο στην κεντρική ARENA (ARENA Daily Pass) ή το VIP Room, την κεντρική ARENA & το Fast Lane (Mega Pass).  Για όσους έχουν προμηθευτεί το εισιτηρίο τους ηλεκτρονικά θα υπάρχουν ξεχωριστά ταμεία για πιο γρήγορη πρόσβαση στο χώρο του event.

Οι τιμές προπώλησης αφορούν συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ARENA:

Για την είσοδο σας απαιτείται το Arena Daily Pass, το οποίο σας εξασφαλίζει πρόσβαση για 12 ώρες στο χώρο της κεντρικής Arena και στις 3 σκηνές.

Παρακάτω το πρόγραμμα της κεντρικής Arena:

ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ

12:00 – 15:00 ALEKKUN + WINDZ + MR. ANTOUON

15:00 – 18:00 DK + ALEXANDRA + NEVERLANDER

18:00 – 21:00 PANOSDENT + KONSTANTINA + KOGIAS

ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ (ΦΙΛΙΠΠΟΣ)

12:00 – 15:00 GIANUBA

15:00 – 18:00 JAVOU

18:00 – 21:00 RE. GARAGE

ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ (ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ)

18:00 – 21:00 GIANNELIS

VIP ROOM

Για την είσοδο σας στο VIP Room απαιτείται η αγορά Mega Pass. Με κάθε Mega Pass έχετε είσοδο στην κεντρική ARENA (3 σκηνές) για 12 ώρες & είσοδο στο VIP Room για 1 συγκεκριμενη ώρα, ανάλογα με το ποιο Mega Pass έχετε επιλέξει. Αν π.χ. έχετε επιλέξει το PanosDent & Konstantina Mega Pass, η είσοδος σας στο VIP Room θα αφορά τις ώρες 17:00 με 18:00, όπου θα εμφανιστούν ο Panos Dent & η Κωνσταντίνα. Μαζί με οποιοδήποτε mega pass επιλέξετε θα έχετε και Fast Lane για την κεντρική Arena και συλλεκτικό δώρο creator shop υπογεγραμμένο από τους creators! Τα Mega Passes είναι μόλις 200 ανά ώρα και ισχύουν μέχρι την εξάντληση τους.

Στο VIP Room τα μικρότερα παιδιά, για τα οποία απαιτείται η συνοδεία τους από ενήλικα, δεν απαιτείται Mega Pass και από τον ενήλικο συνοδό. Ο ενήλικας συνοδός θα πρέπει απλά να έχει το γενικό ARENA Daily Pass.

Παρακάτω το πρόγραμμα του VIP Room: 

13:00 – 14:00  NEVERLANDER

14:00 – 15:00 DK + ALEXANDRA

15:00 – 16:00 GIANNELIS

16:00 – 17:00 KOGIAS

17:00 – 18:00 PANOSDENT + KONSTANTINA

18:00 – 19:00 ALEKKUN + WINDZ + MR. ANTOUON

19:00 – 20:00 JAVOU


Τιμές Προπώλησης

Για Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων & Μόνο για ηλεκτρονικές αγορές: 15€ από 17€ για το ARENA Daily Pass

40€ από 50€ για Mega Pass με έναν creator

45€ από 55€ για Mega Pass με group 2 ή 3 creators.

Τίμες Πόρτας στο φουγιέ του Βελλίδειου κατά τις ημέρες της εκδήλωσης: 17€ για το ARENA Daily Pass.

Προπώληση more.com



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα