Connect with us

News

Χιλιάδες κατασκηνωτές στον Χελμό για το 4ήμερο Helmos Festival

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησε το για το τετραήμερο «Helmos Mountain Festival» και τα Καλάβρυτα υποδέχονται αυτές τις μέρες περισσότερους από 12 χιλιάδες επισκεπτών που ήδη έχουν κλείσει θεση. Χιλιάδες και οι κατασκηνωτές που έχουν στήσει τις σκηνές τους στις πλαγιές του Χελμού και μέχρι ώρας όλα κυλούν ομαλά. Ο καιρός βοηθάει αλλα περισσότερο η άρτια οργάνωση, την εξαιρετική δουλεία Χινοδρομικού και Δήμου, συνεπικουρούμενη από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τον Ερυθρό Σταυρό, την Πολιτική, το ΕΚΑΒ και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Στο «Helmos Mountain Festival» θα πάρουν μέρος 11 μπάντες κορυφαίων ονομάτων, ενώ θα υπάρχουν και παραστάσεις stand up comedy. Η μουσική αυλαία ανοίγει σήμερα, μετά τις 8 το βράδυ θα τραγουδήσουν στη σκηνή που θα έχει στηθεί στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού οι Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης και οι Novel729.

Αύριο θα τραγουδήσουν οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Εισβολέας και Χατζηφραγκέτα. Την Κυριακή, την 3η και κορυφαία ημέρα των μουσικών εκδηλώσεων, στη σκηνή που θα στηθεί θα ανέβουν Γιάννης Χαρούλης, Σωκράτης Μάλαμας και Σπύρος Γραμμένος.

Παράλληλα θα λειτουργούν και άλλες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ορεινοί αγώνες δρόμου, ορεινή ποδηλασία, ΒΜΧ & ράμπα skate, ziplines & slacklines αναρρίχησης. Θα διοργανωθούν εργαστήρια για τους λάτρεις της μουσικής και της φωτογραφίαςαλλά και οικοπεριηγήσεις, θεατρικό παιχνίδι και workshops για τους μικρούς σε ηλικία συμμετέχοντες. Τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερου κάμπινγκ σε οργανωμένες εγκαταστάσεις.
Λόγω του φεστιβάλ όλα τα καταλύματα των Καλαβρύτων στο κέντρο της πόλης, αλλά και τα ακίνητα που ενοικιάζονται στα γύρω χωριά είναι στο 100% της πληρότητας τους, ενώ αρκετός κόσμος από αυτούς που θα ανέβουν στο βουνό θα επιλέξει να διανυκτερεύσει, κατασκηνώνοντας στους χώρους του Χιονοδρομικού.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες2 ώρες πρν

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην Κρήτη: 23 Ιουλίου στο Ρέθυμνο & 24 Ιουλίου στο Ηράκλειο

Συναυλίες2 ώρες πρν

AthensRocks 2024: Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος συμπληρώνουν το line-up της πρώτης μέρας | Σάββατο 27 Ιουλίου

Μουσική3 ώρες πρν

Kandè | New Single: Fury of War

Συναυλίες3 ώρες πρν

Σωκράτης Μάλαμας | Καλοκαίρι 2024: Νέα δεύτερη Ημερομηνία 2 Ιουλίου |Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Αθήνα

Events8 ώρες πρν

Athens Pre Pride Party: Σάββατο 20 Απρ 23:00 @ Pireos 260

News1 ημέρα πρν

Ξεκίνησε η προπώληση για τις εμφανίσεις των James σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Εθισμός: Παρουσίαση δίσκου Millennials | Γήπεδο Ριζούπολης – Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Events1 ημέρα πρν

Bolivar Beach Club: Opening το Σάββατο 27 Απριλίου με guests το δημοφιλές δίδυμο Fideles

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Νατάσσα Μποφίλιου καλοκαίρι 2024: Κάτι καίγεται – Θέατρο Γής Θεσσαλονίκη | Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Μουσική1 ημέρα πρν

Φτηνά τσιγάρα The Musical: Ακούστε τα τραγούδια Άνθρωποι ρε Θανάση & Το Δάκρυ Ι Δείτε τα music video