Connect with us

Festival

CHANIA ROCK FESTIVAL 29 & 30-07-2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Day 1  – 29-07-2023

Σημειώστε την ημέρα, Σάββατο 29 Ιουλίου 2023!

 

●  PARADISE LOST

●  GEOFF TATE (Operation: Mindcrime)

●  SAKIS TOLIS (Rotting Christ)

●  TBA

●  TBA

Το Chania Rock Festival μπαίνει στην τρίτη του δεκαετία, πλέον, έχοντας φέρει μία πλειάδα διεθνών κι εγχώριων rock/metal σχημάτων όλα αυτά τα χρόνια. Και συνεχίζει το ίδιο δυναμικά!

 

● To Σάββατο 29 Ιουλίου, headliners στο Chania Rock Festival, θα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα, διαχρονικά, σχήματα του ελληνικού κοινού. Οι PARADISE LOST!!! Οι αδιαφιλονίκητοι βασιλιάδες του σκοτεινού, gothic metal, ένα από τα πιο σημαντικά σχήματα της μουσικής που ξεπήδησε από τα 90s.
15 χρόνια μετά την αλησμόνητη εμφάνισή τους στο Chania Rock Festival, ο Nick Holmes, ο Greg Mackintosh και η υπόλοιπη παρέα από το Halifax της Μεγάλης Βρετανίας, επιστρέφουν να υπενθυμίσουν για ποιον λόγο θεωρούνται ένα από τα σπουδαιότερα και σημαντικότερα σχήματα των τελευταίων 30 ετών στη σκληρή μουσική. Από τον αρχέτυπο doom/death ήχο του “Gothic”, στα μνημειώδη “Icon” και “Draconian times”, από το πιο πειραματικό “One second”, μέχρι το ηλεκτρονικό “Host” και από το crossover “Symbol of life” μέχρι το σκοτάδι του “In requiem” και την επιστροφή στις ρίζες που έχουν επιχειρήσει τα τελευταία χρόνια, οι PARADISE LOST ξαφνιάζουν, ρισκάρουν, καινοτομούν, κερδίζουν νέους οπαδούς και δημιουργούν άλμπουμ που αποτελούν σημεία αναφοράς στον σκληρό ήχο.

● Την ίδια ημέρα είναι τεράστια η τιμή να παρουσιάζουμε στο Chania Rock Festival έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές όλων των εποχών.
Ας υποδεχτούμε λοιπόν τον ανυπέρβλητο GEOFF TATE, πρώην τραγουδιστή των QUEENSRYCHE, να ερμηνεύει ολόκληρο το “Operation: Mindcrime”, έναν από τους σημαντικότερους δίσκους στην σκληρή μουσική, μ’ ένα από τα πιο συγκλονιστικά concept στην ιστορία, καθώς και όλες τις άλλες μεγάλες επιτυχίες των QUEENSRYCHE !

Το Σάββατο 29 Ιουλίου, θα συμβεί μαγεία στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά και τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια!! Όσοι έχουν παρακολουθήσει την ερμηνεία του “Operation: Mindcrime”, παραμιλάνε για καιρό και είμαστε σίγουροι, ότι η φετινή εμπειρία του Chania Rock Festival, θα είναι ασύγκριτη…

“I don’t believe in love” “Eyes of a stranger” “Revolution Calling”. “Sweet Sister Mary” “Breaking the Silence”, “Spreading the Disease”, “Operation: Mindcrime”, “The Needle Lies”, “Speak”, “The Mission”, αλλά και επιτυχίες όπως τα “Empire”, “Walk in the Shadows”, “Best I can”, “Silent Lucidity”, “Jet City Woman”, “Queen of the Reich” θα ακουστούν για πρώτη φορά στην Κρήτη, σε μια βραδιά-ορόσημο για το νησί!

● Tα δύο αυτά σχήματα, θα έρθει να πλαισιώσει ο «Πατριάρχης» του ελληνικού ακραίου metal, SAKIS TOLIS, με το σόλο σχήμα του και μάλιστα σε μία αποκλειστική εμφάνιση για την Ελλάδα, μέσα στο 2023!!!

Ο ηγέτης των ROTTING CHRIST, κυκλοφόρησε μέσα στο 2022 το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του, με τίτλο “Among the fires of hell”, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων, αφού πειραματίστηκε με αρκετά καθαρά φωνητικά κι έκανε μία «επίσκεψη» σε μία περίοδο των ROTTING CHRIST, που λατρεύουν πολλοί οπαδοί τους, δηλαδή εκείνη του “A dead poem” και του “Sleep of the angels”.

Στο Chania Rock Festival, ο Sakis Tolis, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά το υλικό από το σόλο άλμπουμ του, έχοντας μαζί του μία πραγματική all-star μπάντα που θα ανακοινωθεί εν καιρώ και φυσικά από το setlist, δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις!

Θα ανακοινωθούν ακόμα 2 συγκροτήματα για την συγκεκριμένη ημέρα, η γιορτή για τo ξεκίνημα της 3ης δεκαετίας του Chania Rock Festival θα είναι μεγάλη!

Το Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου θα φιλοξενήσει το φετινό Chania Rock Festival, όπως τα 3 τελευταία χρόνια. Είναι στο κέντρο της πόλης των Χανίων, λίγα μέτρα από την θάλασσα, με χώρο για ορθίους και για καθήμενους ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν το δρώμενο!

Και φέτος Κρήτη, και φέτος Χανιά!

Day 2  – 30-07-2023

Έχουμε την χαρά να παρουσιάσουμε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, τον 𝝥𝝖𝝪𝝠𝝤 𝝥𝝖𝝪𝝠𝝞𝝙𝝜 με τους 𝗛𝗢𝗧𝗘𝗟 𝗔𝗟𝗔𝗦𝗞𝗔 ❗
Ο Παύλος Παυλίδης, είναι ένας από τους πλέον ανήσυχους εγχώριους καλλιτέχνες,που από το ξεκίνημα της καριέρας του, και ιδιαίτερα με τα 𝝣𝝪𝝠𝝞𝝢𝝖 𝝨𝝥𝝖𝝝𝝞𝝖, απέδειξε ότι μπορεί να συνδυάσει την pop, τη rock και την ηλεκτρονική μουσική, έχοντας ταυτόχρονα καταπληκτικούς στίχους.
O Παύλος Παυλίδης παρέα με τους HOTEL ALASKA έρχονται για πρώτη φορά στο Chania Rock Festival για να μας παρουσιάσουν ένα δυναμικό πρόγραμμα, best of της δισκογραφίας του, από την αξέχαστη εποχή των ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ έως και τον τελευταίο του δίσκο “Το Μαύρο Κουτί”.
Έχουμε την χαρά να παρουσιάσουμε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, τον 𝝥𝝖𝝪𝝠𝝤 𝝥𝝖𝝪𝝠𝝞𝝙𝝜 με τους 𝗛𝗢𝗧𝗘𝗟 𝗔𝗟𝗔𝗦𝗞𝗔
Ο Παύλος Παυλίδης, είναι ένας από τους πλέον ανήσυχους εγχώριους καλλιτέχνες,που από το ξεκίνημα της καριέρας του, και ιδιαίτερα με τα 𝝣𝝪𝝠𝝞𝝢𝝖 𝝨𝝥𝝖𝝝𝝞𝝖, απέδειξε ότι μπορεί να συνδυάσει την pop, τη rock και την ηλεκτρονική μουσική, έχοντας ταυτόχρονα καταπληκτικούς στίχους.
O Παύλος Παυλίδης παρέα με τους HOTEL ALASKA έρχονται για πρώτη φορά στο Chania Rock Festival για να μας παρουσιάσουν ένα δυναμικό πρόγραμμα, best of της δισκογραφίας του, από την αξέχαστη εποχή των ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ έως και τον τελευταίο του δίσκο “Το Μαύρο Κουτί”.

Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες17 ώρες πρν

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην Κρήτη: 23 Ιουλίου στο Ρέθυμνο & 24 Ιουλίου στο Ηράκλειο

Συναυλίες17 ώρες πρν

AthensRocks 2024: Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος συμπληρώνουν το line-up της πρώτης μέρας | Σάββατο 27 Ιουλίου

Μουσική18 ώρες πρν

Kandè | New Single: Fury of War

Συναυλίες18 ώρες πρν

Σωκράτης Μάλαμας | Καλοκαίρι 2024: Νέα δεύτερη Ημερομηνία 2 Ιουλίου |Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Αθήνα

Events23 ώρες πρν

Athens Pre Pride Party: Σάββατο 20 Απρ 23:00 @ Pireos 260

News2 ημέρες πρν

Ξεκίνησε η προπώληση για τις εμφανίσεις των James σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Εθισμός: Παρουσίαση δίσκου Millennials | Γήπεδο Ριζούπολης – Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Events2 ημέρες πρν

Bolivar Beach Club: Opening το Σάββατο 27 Απριλίου με guests το δημοφιλές δίδυμο Fideles

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Νατάσσα Μποφίλιου καλοκαίρι 2024: Κάτι καίγεται – Θέατρο Γής Θεσσαλονίκη | Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Μουσική2 ημέρες πρν

Φτηνά τσιγάρα The Musical: Ακούστε τα τραγούδια Άνθρωποι ρε Θανάση & Το Δάκρυ Ι Δείτε τα music video