Connect with us

News

Cash Savage & The Last Drinks για πρώτη φορά στην Ελλάδα | Pre Rock Stage Festival

Δημοσιεύθηκε

στις

CASH SAVAGE AND THE LAST DRINKS ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Οι Αυστραλοί Cash Savage & the Last drinks, έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, την Κυριακή 30 Ιουνίου, στα πλαίσια του PRE ROCK STAGE Festival, στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής Club Live Stage.

Οι Τιτάνες της ζωντανής μουσικής σκηνής της Μελβούρνης, ο Cash Savage and the Last Drinks, πραγματοποιούν την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία και επισκέπτονται την Αθήνα, για ένα μοναδικό live show.

Κάθε παράσταση αυτής της επταμελής μπάντας, είναι ένα φαντασμαγορικό φαινόμενο, γεμάτη ενέργεια και έντονα συναισθήματα, διατηρώντας το κοινό σε μια συνεχή κίνηση. Στη σύνθεση του line up, τρία ονόματα από τις πιο δυναμικές ελληνικές μπάντες, οι alternative rockers Desert Monks, οι Psychedelic/ Blues rockers Cosmonuts και οι Indie/ Alternative rockers The Ruckus Habits.

Ο Cash Savage and the Last Drinks, από την ίδρυσή τους το 2009, έχουν παίξει σε αμέτρητα sold-out live shows, καθώς έχουν πραγματοποιήσει και πέντε ευρωπαϊκές περιοδείες. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του συγκροτήματος Good Citizens (Mistletone, 2018), επευφημήθηκε παγκοσμίως από τους θαυμαστές τους και τα τοπικά και διεθνή μουσικά μέσα. Το Good Citizens βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των 10 κορυφαίων αυστραλιανών άλμπουμ του 2018 στη The Guardian, καθώς συμπεριλήφθηκε στα 10 καλύτερα άλμπουμ του The Sydney Morning Herald για το 2018 και στα 10 κορυφαία άλμπουμ του The Financial Review του 2018.

Line Up:
Cash Savage and the Last drinks
Desert Monks
Cosmonuts
Ruckus Habits
Το ROCK STAGE FESTIVAL το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη, υποδέχεται τον Cash Savage & the Last drinks, σε αυτό το Pre Festival Party στην Αρχιτεκτονική Club Live Stage και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία στους θαυμαστές της rock’n’roll μουσικής.
Οι ημερομηνίες και το line up του Rock Stage Festival, θα ανακοινωθούν σύντομα.

 Damage | Presale Ticketmaster: 15€, On Spot: 18€
🎟️
📍Περιοχή: Αρχιτεκτονική Club Live Stage Ελασιδών 6 Γκάζι Αθήνα
📅Ημερομηνία: 30 Ιουνίου 2024



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.