Connect with us

News

Avishai Cohen Trio στο Gazarte Δευτέρα 15 & Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο θρυλικός μπασίστας που επαναπροσδιόρισε τη τζαζ, επιστρέφει στo main stage του gazarte για 2 βραδιές που θα μας μείνουν αλησμόνητες!

Avishai Cohen. Ένας μοναδικός performer που κάθε του εμφάνιση στη χώρα μας είναι γεγονός και έχει αφήσει ανεξίτηλη σφραγίδα στην ιστορία του gazarte. Ένας πραγματικός νεωτεριστής του οποίου η μουσική, είναι η απόδειξη της δύναμης της δημιουργικότητας και της ικανότητας της μουσικής να συνδέει ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς και υπόβαθρα.

Aπό τα πρώτα βήματα δίπλα στον Danilo Perez ως τη συμμετοχή του στο super group του Chick Corea και τις συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της jazz όπως ο Herbie Hancock,o Paquito D’Rivera, o Bobby McFerrin και η Alicia Keys μεταξύ άλλων, ο Avishai Cohen αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της συγχρονης Jazz με μία ιδιαίτερη μουσική προσωπικότητα, έχοντας βάλει τη δική του, μοναδική σφραγίδα με κομμάτια όπως το ‘Seven Seas’ και ‘Smash’.

Είτε είσαι λάτρης της τζαζ είτε απλά λάτρης της καλής μουσικής, ο Avishai Cohen, μέσα από τη μουσική του, είναι βέβαιο ότι θα αγγίξει την καρδιά σου!

Αυτή τη φορά ο μεγάλος μπασίστας θα έχει κοντά του άλλους 2 εξαιρετικούς μουσικούς, τον Guy Moskovich στο πιάνο και την Roni Kaspi στα ντραμς.

Στις 15 & 16 Μαΐου θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε την μοναδική εμπειρία του Avishai Cohen Trio στο Main Stage του gazarte.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!

Short Bio:

Ο Avishai Cohen, ξεκίνησε την μουσική του διαδρομή στις μουσικές σκηνές και τα jazz bar της Νέας Υόρκης, ενώ το 1996, έγινε ιδρυτικό μέλος του σεξτέτου του θρύλου της jazz, Chick Corea και μαζί του κυκλοφόρησε τα τέσσερα πρώτα προσωπικά του άλμπουμ. Έχει επίσης εμφανιστεί με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, όπως η Alicia Keys, ο Bobby McFerrin, ο Roy Hargrove, ο Herbie Hancock.

Τα τελευταία 25 χρόνια o διεθνώς αναγνωρισμένος μπασίστας, τραγουδιστής και συνθέτης Avishai Cohen, έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της σύγχρονης τζαζ, έχοντας δημιουργήσει μια εργογραφία που συναγωνίζεται αυτές των μυθικών μορφών της τζαζ και όχι μόνο! Οι καθηλωτικές, ζωντανές του εμφανίσεις και ο μοναδικός ήχος του, τον έχουν κάνει γνωστό σε κάθε γωνιά της γης ενώ η ιδιαίτερη καλλιτεχνική σκοπιά του έχει συντελέσει στο να αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην τζαζ μουσική

Πληροφορίες:

Ημερομηνία:  Δευτέρα 15 & Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: Α’ ΖΩΝΗ (ΤΡΑΠΕΖΙ 2 ΘΕΣΕΩΝ) 45€
Β’ ΖΩΝΗ (ΤΡΑΠΕΖΙ 2 ΘΕΣΕΩΝ) 37€
Β’ ΖΩΝΗ (ΤΡΑΠΕΖΙ 3 ΘΕΣΕΩΝ) 37€
Γ’ ΖΩΝΗ (ΤΡΑΠΕΖΙ 2 ΘΕΣΕΩΝ) 28€
Γ’ ΖΩΝΗ (ΤΡΑΠΕΖΙ 4 ΘΕΣΕΩΝ) 28€
Όρθιοι 22€

Προπώληση: www.viva.gr

 

Gazarte

Διέυθυνση: Βουτάδων 32-34

Περιοχή: Γκάζι, Αθήνα 11854 , Στάση Κεραμεικός

Τηλέφωνο: 210 3460347, 210 3452277


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα