Connect with us

Festival

Helmos Mountain Festival 2024: Αυτές είναι οι ημερομηνίες του φεστιβάλ | 21 – 24 Ιουνίου

Δημοσιεύθηκε

στις

To Helmos Mountain Festival μετά την μεγάλη περισινή επιτυχία και τα sold out των 11.οοο εισιτηρίων επιστρέφει και φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων φιλοδοξώντας να πρωταγωνίστησει στα συναυλιακά δρώμενα  της Χώρας.

Οι διοργανωτές, έχοντας θέσει ένα όριο στα 11.000 εισιτήρια παρά τη μεγάλη ζήτηση, διατήρησαν τον αποκλειστικό και ποιοτικό χαρακτήρα του φεστιβάλ, το οποίο ήταν ακόμη σε πιλοτικό στάδιο και δεν είχε τις απαραίτητες υποδομές για μεγαλύτερο κοινό. Οι εντυπώσεις από τους παρευρισκομένους ήταν εξαιρετικά θετικές, είτε πρόκειται για επισκέπτες που κατασκήνωσαν στο βουνό, είτε για εκείνους που διέμειναν στα χειμερινά θέρετρα της περιοχής.

Στοχεύοντας στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας, τόσο σε μουσικό όσο και σε κατασκηνωτικό επίπεδο, με πληθώρα παράλληλων δραστηριοτήτων, το φεστιβάλ αναμένει να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο το ερχόμενο καλοκαίρι. Η επόμενη διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για τις 21, 22, 23 και 24 Ιουνίου 2024, με την ανακοίνωση των συμμετεχόντων συγκροτημάτων να αναμένεται σύντομα.

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.