Connect with us

Festival

31 Χρόνια Φεστιβάλ Κασσάνδρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας Κ.Ε.ΔΗ.Κ.

Έχοντας περάσει 31 χρόνια της ζωή του, από το 1993 που ιδρύθηκε, το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Κι αυτό γιατί στο πλαίσιο της δίμηνης λειτουργίας του (Ιούλιος, Αύγουστος), αναδεικνύει και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών από όλες τις μορφές της Τέχνης και της ανθρώπινης έκφρασης (μουσική, τραγούδι, θέατρο, χορός, εικαστικές παρεμβάσεις κλπ), με προδιαγραφές που φροντίζει να κρατιούνται πάντοτε υψηλές και με καλλιτεχνικά δρώμενα και προτάσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στη μακρόχρονη πορεία του το Φεστιβάλ έχει φιλοξενήσει σπουδαία ονόματα της ελληνικής αλλά και διεθνούς σκηνής, όπως Ray CharlesJoan Baez, B.B. King, James Brown, Diamanda Gallas, Goran Brejovic, Jan Garbarek, Cesaria Evora, Μίκη Θεοδωράκη, Δήμο Μούτση, Σταύρο Ξαρχάκο, Θάνο Μικρούτσικο, Διονύση Σαββόπουλο, Δήμητρα Γαλάνη, Μαρία Φαραντούρη, Γιώργο Νταλάρα, Άλκιστη Πρωτοψάλτη, Κώστα Μακεδόνα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νίκο Πορτοκάλογλου, Κώστα Χατζή, Σταμάτη Σπανουδάκη και πολλούς άλλους.

Την αίγλη τους προσδίδουν κάθε χρόνο στο θεσμό τα κορυφαία θεατρικά σχήματα της χώρας όπως το Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ, το Θέατρο Τέχνης, η Εθνική Λυρική σκηνή και τα μεγαλύτερα ΔΗΠΕΘΕ, με αξιόλογες παραστάσεις και ηθοποιούς όπως Γιώργος Κιμούλης, Δημήτρης Αρώνης, Θύμιος Καρακατσάνης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Βασίλης Τσιβιλίκας, Γιάννης Μπέζος, Κώστας Βουτσάς κα.

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν δυναμικό θεσμό που αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς, ένα εντευκτήριο αξιών και ιδεών, ένα σύγχρονο σταυροδρόμι πολιτισμού. Έναν θεσμό που αρνείται πεισματικά να ικανοποιήσει το χαμηλό γούστο, που αρνείται να διασκεδάσει χωρίς να παιδεύσει.

Το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2023 στο Αμφιθέατρο Σίβηρης

Μουσική Συναυλία με The Italian Tenors

Μετά τις sold out συναυλίες στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, οι Ιταλοί Τενόροι έρχονται στην Σίβηρη Χαλκιδικής για μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, γεμάτη παγκόσμιες επιτυχίες, ιταλική μουσική και γνωστές άριες.

Mετά από τις εμφανίσεις τους σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο, οι τρεις από τους καλύτερους ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, ο Evans Tonon, ο Luca Sala και ο Sabino Gaita αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους project και να παρουσιάσουν διάσημα ποπ αλλά και αγαπημένα κλασικά τραγούδια και άριες από γνωστές όπερες, καθώς και επιτυχίες του ιταλικού ρεπερτορίου. Οι Ιταλοί Τενόροι τραγουδούν μαζί το “Caruso” του Lucio Dala, το “Con Te Partiro”  του Andrea Boccelliδιάσημα Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ’60, ναπολιτάνικα, αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες όπως “Gloria”, “Mamma Maria”, και τα συνδυάζουν με τις ωραιότερες άριες από τις διάσημες όπερες του Verdi και Puccini, σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις που μας κάνει να ταξιδέψουμε από την Σκάλα του Μιλάνου μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από την Αρένα της Βερόνα μέχρι το Κολοσσαίο!

Είναι αξιοθαύμαστο το πώς τρεις καλλιτέχνες με κλασσική κατάρτιση δημιουργούν μια γέφυρα ώστε να συνδέσουν την ποπ μουσική και την κλασική και έχουν καταφέρει να ερμηνεύσουν τα μεγάλα ιταλικά ποπ τραγούδια δίπλα στις διάσημες άριες της όπερας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Έχουν πραγματοποιήσει μεγάλες περιοδείες σε όλο τον κόσμο στις οποίες αποθεώθηκαν.

Όπως λένε και οι ίδιοι: «Τα τραγούδια μας είναι ένα ταξίδι στη χώρα μας, στις ομορφιές της και στις αντιφάσεις της. Γι ‘αυτό το Viva la Vita είναι το σύνθημά μας! Και αγαπάμε τη ζωή, όπως έρχεται: όμορφη, συναρπαστική, τρυφερή, προκλητική, εκπληκτική, υπέροχη, ρομαντική.  

Αυτή είναι η Ιταλία, αυτή είναι η μουσική μας..»

Τιμές εισιτήριων

Προπώληση VIVA & στο ταμείο του Θεάτρου

VIP-Διακεκριμμένη ζώνη: 35€

Γενική είσοδος: 20€

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο Σίβηρης

Siviri Theater
Siviri, Kassandra 63077 Greece

Τηλέφωνο:23740 20064

 

θεατρική Παράσταση ΗΛΕΚΤΡΑ

θεατρική Παράσταση «ΗΛΕΚΤΡΑ» του Σοφοκλή πρωταγωνιστούν η Λένα Παπαληγούρα στον επώνυμο ρόλο, ο Στρατής Χατζησταματίου στο ρόλο του Ορέστη
και οι Ελισάβετ Μουτάφη (Κλυταιμνήστρα), Ιωάννης Παπαζήσης (Παιδαγωγός), Εριέττα Μανούρη (Χρυσόθεμις), Δαυίδ Μαλτέζε (Αίγισθος) και Πάρης Λεόντιος (Πυλάδης).
Μετάφραση Γιώργου Μπλάνα Σκηνοθεσία Λίλλυ Μελεμέ

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο Σίβηρης

Siviri Theater
Siviri, Kassandra 63077 Greece

Τηλέφωνο:23740 20064

θεατρική παράσταση Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσάνδρας BLACK OUT

“Black Out”

η αστυνομική κωμωδία του Jack Sharkey, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κρίκου από την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ”
Είσοδος: 5 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίωνΒιβλιοπωλείο Scrabble Παπαρούλιας, Τηλ: 23740 23830
«Ένας πίνακας του Γκωγκέν… ένα τσάι… μια καταιγίδα…
το Μπλάκ άουτ… μια κραυγή… ένας πυροβολισμός…
ένα ματωμένο στιλέτο… ένας φόνος; Δύο φόνοι;
Ποιος θα λύσει το μυστήριο;
 

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Λόρδος Κλάϊβ Γουίκενχαμ: Δημήτρης Χαραράς
Λαίδη Μόνικα Γουίκενχαμ: Στέλλα Τσιάλα
Νάνσυ Στάφορντ: Στέλλα Παπαγιάννη – Έρη Ασσέρ
Μιμόζα: Αναστασία Βαμβακίδου
Επιθεωρητής Μπέντζαμιν Μπράντοκ: Χρήστος Ανεστόπουλος
Αρχιφύλακας Άλμα Θρηντλ: Κατερίνα Σταμπουλή
Τζασμίν Κόλλινς: Μαρία Βασιλικού
Μπίμπι Κάβεντις: Αλεξάνδρα Πετκοπούλου – Βασιλική Ψυρροπούλου
Πιερ Ντουανώ: Γιώργος Κουντουργιάννης
Άλτζερνον Γουίκενχαμ: Μιχάλης Κατσάνης – Χρήστος Χατζής
Χλόη Κασταρντάιν: Μαίρη Κουτσούλη
Άγνωστη ξανθιά: Ευαγγελία Μπιτζάνη – Ιωάννα Γραφιαδέλλη
Τομ Κρόγκινς: ??????????????
Αστυφύλακες: Περικλής Κουτρουμάνης και Γιάννης Σερέτης

Συντελεστές

Συγγραφέας: Τζακ Σάρκεϋ,
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κρίκος
Σκηνογραφία: Στέλλα Τσιάλλα
Κατασκευή Σκηνικών: Χρήστος Ανεστόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Δαλαμάγκα
Αφίσα, πρόγραμμα: Μαίρη Παπαδοπούλου-Βαγγέλης Κατσαρίνης
Κονσόλα: Μαίρη Παπαδοπούλου

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Κασσάνδρα» αποτελείται από ερασιτέχνες ηθοποιούς κάθε ηλικίας, που αγαπούν το θέατρο και αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους με πολύ αγάπη και μεράκι ανεβάζοντας εδώ και 19 χρόνια παραστάσεις, τις οποίες έχει αγαπήσει το κοινό της Κασσάνδρας και όχι μόνο. Έχει αποσπάσει πολλά βραβεία σε Πανελλήνια Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου και τα τελευταία χρόνια έχει την τιμή να παρουσιάζει τις παραγωγές της στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας.
Ο φετινός κύκλος παραστάσεων αφιερώνεται στη μνήμη του μέλους της θεατρικής μας ομάδας Ξενοφώντα Βαλαρούτσου.

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο Σίβηρης

Siviri Theater
Siviri,Kassandra63077 Greece

Τηλέφωνο:23740 20064

Μουσική Συναυλία με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανοίγει τις πόρτες του καινούριου καλοκαιριού: Από τη Νίκαια, στις 16 Ιουνίου, μας προσκαλεί να συστηθούμε ξανά και να παιχτούμε μαζί στα γήπεδα, στις παραλίες και στις σκηνές όλης της χώρας, με την μεγαλύτερη περιοδεία του μέχρι σήμερα! Όπου κι αν βρίσκεστε, πείτε HELLO στο καλοκαίρι και καλωσορίστε την εποχή που φωτίζει την Ελλάδα, με την μουσική που φωτίζει την διάθεσή μας.

 Με τραγούδια τριάντα χρόνων και μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών σε καινούριες ενορχηστρώσεις και δημιουργικές περιπέτειες, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής ταξιδεύει στις μεγαλύτερες και τις ομορφότερες πόλεις το συναίσθημα μιας ακόμη sold out χρονιάς στο Κέντρο Αθηνών, φτιάχνοντας τον φετινό ήχο του ζεστού ήλιου, της δροσερής θάλασσας και του αλμυρού ιδρώτα.

Στο πλευρό του, όπως και τον χειμώνα, θα είναι ο Φώτης Παπαζήσης, η Τάτα και όλος ο κόσμος που κάθε φορά ανυπομονεί να συναντηθεί στη φωνή και τη διάθεση του Γιώργου Μαζωνάκη!

 

Εισητήρια από 15€ στην Viva. Πατήστε εδώ!

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο Σίβηρης

Siviri Theater
Siviri,Kassandra63077 Greece

Τηλέφωνο:23740 20064

Μουσική Συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και αυτό το καλοκαίρι!

Τέσσερις υπέροχες συναυλίες, γεμάτες αγαπημένα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες και πολύ κέφι, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα και στην Αρχαία Ολυμπία!

Πλαισιωμένος από μια δυνατή μπάντα με καταξιωμένους σολίστες, ο Αντώνης Ρέμος, για ακόμη μια φορά, θα μας εντυπωσιάσει με τις δυνατές ερμηνείες του και τα τραγούδια του, παλιά αλλά και καινούργια, που έχουμε όλοι αγαπήσει και τραγουδήσει.

Ένα μοναδικό καλοκαίρι που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο Σίβηρης

Siviri Theater
Siviri,Kassandra63077 Greece

Τηλέφωνο:23740 20064

 

θεατρική παράσταση ΒΑΚΧΕΣ του ΕΥΡΙΠΙΔΗ

Η θεατρική εταιρεία Νέα Εποχή θα παρουσιάσει το καλοκαίρι του 2023 σε επιλεγμένες πόλεις την τραγωδία του Ευριπίδη «Βάκχες», σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου. Δυο σημαντικοί ηθοποιοί μοιράζονται τους κύριους ρόλους της τραγωδίας. Στο ρόλο του Διόνυσου ο Δημήτρης Λάλος και στο ρόλο του Πενθέα ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Η παράσταση

Η παράσταση προσεγγίζει ερμηνευτικά το έργο και διερευνά την διονυσιακή μανία ή «βακχεία» με βασικά εργαλεία τον λόγο του Ευριπίδη, τον συνδυασμό της σύγχρονης με την παραδοσιακή μουσική, και μια κινησιολογία βασισμένη στην τελετουργία των Αναστεναρίων, που πιθανότατα αποτελεί επιβίωση θρησκευτικών πρακτικών από τη λατρεία του Διονύσου.

Αντλώντας από την προσωπική τους εμπειρία και συμμετοχή στα δρώμενα των Αναστεναρίων, ο μουσικός Γιώργος Μαυρίδης και η σκηνοθέτιδα Έλενα Μαυρίδου συνδυάζουν στοιχεία του δρώμενου, που έχουν συγγένεια με τη Βακχεία, με σύγχρονη μουσική.

Μια δυναμική εκδοχή των «Βακχών» με τις ρίζες της βαθιά στην παράδοση.

Συνδυάζοντας live τον φυσικό ήχο της λύρας και του νταουλιού με το ηχοτοπίο και το sound design της σύγχρονης μουσικής τεχνολογίας, σ’ έναν σκηνικό χώρο όπου τα υλικά της φύσης, όπως το ξύλο, το νερό, το στάχυ,  αναμιγνύονται και συνομιλούν με σύγχρονα, συνθετικά υλικά, οδηγούμαστε σταδιακά στην βακχεία του έργου του Ευριπίδη. Καθώς εκτυλίσσεται η τραγωδία, τα σώματα των ηθοποιών ελευθερώνονται σε έναν οργιαστικό χορό, καταργώντας τα θεατρικά όρια.

Τι μένει στο τέλος για το κοινό και τους ήρωες όταν η μουσική σταματάει και καλούμαστε να συλλογιστούμε το αδιέξοδο της ανθρώπινης ύπαρξής μας; Είναι ζωντανός ο Διόνυσος σήμερα;

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Έλενα Μαυρίδου

Μουσική: Γιώργος Μαυρίδης

Σκηνικό – Κοστούμια: Δήμητρα Λιάκουρα

Μετάφραση: Θεόδωρος Στεφανόπουλος

Βοηθός σκηνογράφου-ενδυματολόγου: Ευγενία Μπουρντά

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

Επιμέλεια κίνησης: Έλενα Μαυρίδου

Μάσκες – Γλυπτική: Αλέκος Μπουρελιάς – Archlabyrinth

Δραματολόγος: Κατερίνα Διακουμοπούλου

Βοηθός σκηνοθέτη:Πέτρος Αλαφούζος

Video Θωμάς Παλυβός

Φωτογραφίες Ηλίας Ντζόιδος – Ελίνα Γιουνανλή

 

 Ηθοποιοί

Διόνυσος: Δημήτρης Λάλος

Κάδμος: Θανάσης Δόβρης

Πενθέας: Γιώργος Χριστοδούλου

Δούλος: Στέργιος Κοντακιώτης

Τειρεσίας: Βίκυ Βολιώτη

Άγγελος: Γιώργος Τριανταφυλλίδης

Αγαύη: Έλενα Μαυρίδου

Αγγελιοφόρος Β’: Δήμητρα Κούζα

Χορός: Κική Καραΐσκου, Δήμητρα Κούζα, Σοφία Κουλέρα, Χριστίνα Μαριάνου, Μαριάμ Ρουχάτζε

Μουσικοί επί Σκηνής: Γιώργος Μαυρίδης, Βασίλης Κόκλας

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο Σίβηρης

Siviri Theater
Siviri,Kassandra63077 Greece

Τηλέφωνο:23740 20064

Παιδική θεατρική παράσταση Ο Τριγωνοψαρούλης

ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗΣ THE MUSICAL

Ο Τριγωνοψαρούλης, το διαφορετικό κίτρινο ψάρι που έχει καθιερωθεί ως ο πιο αγαπημένος ελληνικός λογοτεχνικός ήρωας κλείνει τα 25 και γίνεται Musical!

Μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση του Θεάτρου του Βορρά και Kolossaion Productions με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, μαγικές χορογραφίες, ακροβατικά show και πολλές ακόμη εκπλήξεις που θα σας συναρπάσουν.

Λίγα λόγια για το έργο

Η νέα περιπέτεια του Τριγωνοψαρούλη είναι μια ιστορία επίκαιρη, δυνατή και αισιόδοξη, από την πένα του δημιουργού του, Βαγγέλη Ηλιόπουλου. Σε μια ιστορία για τη φιλία, το διαφορετικό κίτρινο ψάρι μας δείχνει τη δύναμη της αγάπης και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, ενάντια στο bullying, το ρατσισμό, την ξενοφοβία!

 

Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος μας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο του βυθού.
Στον ύφαλο της Αουρέλια έχει ξεσπάσει πανθαλάσσιος πόλεμος. Θα καταφέρει ο αγαπημένος μας Τριγωνοψαρούλης παρέα με τους φίλους του, την κυρία Σουπιά τον Αστερία και τη Γλώσσα να νικήσουν για ακόμη μια φορά τον Αχινό σε έναν μεγάλο τελικό ψαρόσφαιρου? Τι στάση θα κρατήσει ο Μεγάλος Καρχαρίας? Ελάτε να κολυμπήσουμε μαζί με τον Τριγωνοψαρούλη,  να δούμε από κοντά το μαγικό μαργαριτάρι και να γνωρίσουμε σπάνια θαλάσσια πλάσματα, όπως το Νάρβαλ και τον Τελευταίο Ιππόκαμπο!

Χορός, κέφι και όλα τα τραγούδια του Τριγωνοψαρούλη ζωντανά στη σκηνή σε μια θεατρική παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη.

Συντελεστές

Κείμενο – Στίχοι: Βαγγέλης Ηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωσταντοπούλου
Μουσική: Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου
Χορογραφίες: Σμαρώ Κεπατσόγλου
Μουσική Διδασκαλία: Ιωάννης Κοντέλλης
Ενορχήστρωση: Χάρης Γκατζόφλιας
Βοηθός Σκηνοθέτη – χορογράφου: Σοφία Μπαγιοπούλου
Artwork: Σάκης Παπαγιάννης
Επικοινωνία: Μαρία Λουτζιούδη

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ιωάννα Διαμαντούλη, Ελβίρα Πολυτίμη Θεμελή, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Σέβη Σπύρτου, Χρήστος Ντόβας, Μιχάλης Πίνος, Νίκος Χρηστίδης.

Αμφιθέατρο Σίβηρης

Siviri Theater
Siviri,Kassandra63077 Greece

Τηλέφωνο:23740 20064

 

 

Αμφιθέατρο Σίβηρης

Siviri Theater
Siviri,Kassandra63077 Greece

Τηλέφωνο:23740 20064

 

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής DOMINUS
παρουσιάζουν το έργο του Λιούις Κάρολ που ταξιδεύει πάντα μικρούς και μεγάλους:

«Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»

Ο Γιάννης Παπαθανασίου μετά από την παράσταση «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά και «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» του Ιούλιου Βέρν επιστρέφει και σκηνοθετεί το κλασικό αριστούργημα του Λιούις Κάρολ «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» σε μια ευφάνταστή διασκευή, που μας μεταφέρει τις αξίες της πίστης, της επιμονής, της δύναμη της θέλησης, της φιλίας, της ομαδικότητας.
Χαρακτηριστικό της παράστασης είναι ότι παρουσιάζεται σε παιδική σκηνή η πρωτοποριακή και φαντασμαγορική τεχνοτροπία 3D mapping projection, η οποία σχεδιάστηκε, ειδικά και αποκλειστικά για τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου, ούτως ώστε οι θεατές να βιώνουν μια ανεπανάληπτη, αξέχαστη αισθητική εμπειρία!
Επιπλέον, γίνεται χρήση και τεχνολογίας 3D Sound!

Το έργο

«Οι Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» είναι ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας.

Πρόκειται για κλασικό έργο παιδικής και φανταστικής λογοτεχνίας του Βρετανού συγγραφέα Λιούις Κάρολ, που κυκλοφόρησε σε πρώτη έκδοση το 1865. Περιγράφει με λεπτή φαντασία και παιδικό αυθορμητισμό τις περιπέτειες ενός κοριτσιού, της Αλίκης, η οποία μετά την πτώση της σε μία λαγότρυπα, περιπλανιέται σε ένα φανταστικό κόσμο. Η ιστορία χαρακτηρίζεται από έντονα στοιχεία αλληγορίας.

Συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Περικλής Λιανός, Κερασία Σαμαρά, Μαρία Στάβαρη, Γιώργος Αντωνόπουλος, Δανάη Μιχοπούλου, Βαγγέλης Ραφαήλ Καλλίτσογλου.
Χαρίζουν τις φωνές τους σε ρόλους έκπληξη η Ναταλια Δραγούμη και ο Μέμος Μπεγνής.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαθανασίου
Θεατρική Διασκευή: Μαρία Στάβαρη
Πρωτότυπη Μουσική-Στίχοι: ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ
Κινησιολογία: Σοφία Μιχαήλ
Κοστούμια: Πάνος Θάνος
Δημιουργία projection mapping- εικονογράφηση αφίσας: Αντώνης Θεοδωράκης
Σχεδιασμός ήχου: Θοδωρής Θεοχαρόπουλος
Technical mapping equipment: VISUALART

Μουσικοί ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ

Γιώργος Αντωνόπουλος (ακουστική – ηλεκτρική κιθάρα)
Θωμάς Θάνος (πιάνο-κιθάρα)
Μάνος Βλάχος (κοντραμπάσο)
Θάνος Ζαρκαλής (σαξόφωνο)
Μανώλης Βιουγιουκαλάκης (βιολί)
Δρόσος Σκυλλάς (ντραμς-κρουστά-ατμοσφαιρικά κρουστά)
Γυναικεία χορωδία: Ελένη Αντωνίου, Αθανασία Κιουμουρτζή, Γαβριέλα Αντωνοπούλου.

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:15
Διάρκεια: 80 λεπτά
Τιμές: 10€ προπώληση / 12€ στο ταμείο
Κάντε κλικ εδώ και για Viva.gr

Παραγωγή: Dominus Productions τηλ. 2130459676
Υπεύθυνος παραγωγής: Γιάννης Μέι τηλ. 6949847004
email: dominus.theater@gmail.com


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες12 ώρες πρν

Η Ana Carla Maza για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία μουσική πανδαισία | 10 Φεβρουαρίου 2025

Μουσική13 ώρες πρν

HAN NAH | Ακατάλληλη Σκηνή | Ακούστε τη διασκευή του πολυαγαπημένου τραγουδιού

Festival14 ώρες πρν

Σύρος: 8ο Φεστιβάλ ΑΝΩ | 19 – 25 Αυγούστου 2024

Μουσική15 ώρες πρν

Marseaux & Billie Kark: Nέο single – Πάρτυ

Συναυλίες17 ώρες πρν

Μίμης Πλέσσας – Γενέθλια 100 “Τα κινηματογραφικά” | Θέατρο Παλλλάς απο 10 Οκτωβρίου 2024

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν
Θέατρο17 ώρες πρν

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν

Μουσική18 ώρες πρν

Καναδικό Heavy Rock Duo Cycle | Τελική κυκλοφορία Νέου Σινγκλ «Broken Mirror»

Με ελεύθερη είσοδο18 ώρες πρν

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στην Κόνιτσα – Δευτέρα 12 Αυγούστου | Είσοδος ελεύθερη

Festival18 ώρες πρν

44ο River Party! 2-4 Αυγούστου 2024 | Οι μέρες πλησιάζουν!! (Όλες οι πληροφορίες)

News1 ημέρα πρν

Γιώργος Κατσαρός: «Έτσι έζησα» 90 χρόνια | Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024