Connect with us

Festival

2ο Elimnion Summer Festival 2023: 19.08.23 στην Λίμνη Ευβοίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Elimnion Summer Festival 2023 επιστρέφει πιο δυναμικά για δεύτερη συνεχή χρονιά! Το Σάββατο 19 Αυγούστου ετοιμαστείτε για μία μέρα γεμάτη με πολλή (και διαφορετική) μουσική. Κρατώντας τον  χαρακτήρα του και φέτος, το Elimnion Summer Festival θα φιλοξενήσει στη σκηνή του τέσσερα συγκροτήματα, με διαφορετική κατεύθυνση το κάθε ένα (απο heavy rock μέχρι hip-hop). Θα ακολουθήσει ένα μοναδικό after party με DJ set που θα δημιουργήσουν μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και φέτος το φεστιβάλ διοργανώνεται στο ομορφότερο spot της περιοχής, το Δημοτικό Πάρκο Λίμνης Ευβοίας, από το Σ.Ε.Δ.Δ.Ε., με σκοπό την ενίσχυση του σωματείου. Επίσης, για πρώτη φορά το Elimnion Summer Festival εντάσσεται στα Ελύμνια 2023,  τη μεγαλύτερη γιορτή-θεσμό, που διοργανώνεται στη Λίμνη Ευβοίας από τον Δήμο Ελυμνίων/Μαντουδίου/Αγίας Αννας για περισσότερα απο 40 χρόνια.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Είσοδος: 10 ευρώ

Τα έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν για την ενίσχυση του Σ.Ε.Δ.Δ.Ε.

Επίσης μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές τον Ιούλιο του 2023 στη Ρόδο μεγάλο μέρος των εσόδων θα δοθεί για την ενίσχυση φορέων και σωματείων της Ρόδου μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του Σ.Ε.Δ.Δ.Ε.

Ταφ Λάθος

Ο Ταφ Λάθος (Παναγιώτης Κυριακού) είναι από τους κυριότερους εκφραστές και από τους πλέον πρωτοποριακούς εκπροσώπους της ελληνικής Hip Hop σκηνής. Ιδρυτής της Bashment Records και μέλος των Ψυχοδραμα 07, ξεκίνησε ως MC και Beatmaker το 2001 και από τότε έχει κυκλοφορήσει 6 albums, δεκάδες singles και συνεργασίες και μία ταινία μεσαίου μήκους, οπτικοποιώντας εξ ολοκλήρου το Album “DECA”.

Ένας συνεχώς εξελισσόμενος καλλιτέχνης, που έχοντας το Hip Hop ως αφετηρία και σημείο αναφοράς, με το μουσικό του εύρος και τη δύναμη των στίχων του έχει καταφέρει να μεταδώσει την κουλτούρα του Hip Hop σε ετερόκλητα ακροατήρια και να χαράξει μια ανοδική και πολυδιάστατη πορεία στην ανεξάρτητη εγχώρια μουσική σκηνή.

Godsleep

Από το 2010, που δημιουργήθηκαν, οι Godsleep δουλεύουν ακατάπαυστα, ακολουθώντας με πίστη το μονοπάτι που έχουν χαράξει για να μπουν στο πάνθεον του heavy rock. Από το ξεκίνημά τους χαρακτηρίστηκαν μία από τις πιο ελπιδοφόρες μπάντες του heavy/ψυχεδελικού ήχου. Η αθηναϊκή heavy rock μπάντα βασίζει την ύπαρξή της στις δυναμικές ζωντανές εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένων των συμμετοχών σε διάφορα πανευρωπαϊκά rock φεστιβάλ. Η πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία πραγματοποιήθηκε για την προώθηση του πρώτου τους άλμπουμ, Thousand Sons of Sleep (Rock Freaks Records, 2015).

Φέτος οι Godsleep επέστρεψαν με το νέο τους άλμπουμ, Lies to Survive, το οποίο κυκλοφόρησε από την εταιρεία Ouga Booga and the Mighty Oug Records  τον Απρίλιο του 2023.

Opening Act: IXXI

Στο πλαίσιο της υποστήριξης και ανάδειξης των τοπικών μουσικών, το ανερχόμενο hip hop συγκρότημα IXXI επιστρέφει και φέτος μετά το περσινό δυναμικό του σετ, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αποτελούμενοι από τους Cynic και Aver -πρώην μέλη του συγκροτήματος Δραπέτες-, οι ΙΧΧΙ ετοιμάζονται για μία ακόμα εμφάνιση στο 2ο Elimnion Summer Festival. Χωρίς αμφιβολία το καλύτερο opening για το φεστιβάλ!

After Party: Yakuza Six

Οι Yakuza Six επιστρέφουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στη σκηνή του Elimnion Summer Festival 2023, με ανανεωμένο πρόγραμμα και ανεβασμένη διάθεση!

Ποιοι είναι οι Yakuza six?

Πώς συνδυάζεται ο Weeknd με τους Faithless; Οι Prodigy με την Katy Perry και τους Coldplay; Ο Dr Alban με τους Red Hot Chili Peppers; Η απάντηση μπορεί να δοθεί μόνο όταν παραβρεθείς σε ένα live set των Yakuza six, μιας μπάντας που χαρακτηρίζεται απο την εκρηκτική διάθεση, το crossover playlist και τον εναλλακτικό της ήχο. Στο setlist του group θα ακούσεις τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διεθνούς σκηνής απο τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα σε ύφος dance, pop, rock, r’n’b και hip hop, σε ενα μοναδικό “mix-tape” που κρατάει τη χορευτική ατμόσφαιρα στα ύψη.

Το 2023 συμπληρώνουν δέκα χρόνια, έχοντας εμφανιστεί σε όλες σχεδόν τις μουσικές σκηνές της Αθήνας, σε πολυάριθμα private events, καθώς και σε μεγάλα μουσικά φεστιβάλ.

Grammatik

Η ενασχόληση του Grammik με την ηλεκτρονική μουσική ξεκίνησε πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες. Σε ηλικία 15 ετών αγόρασε τα πρώτα του βινύλια και αμέσως η ερώτηση «πώς φτιάχνεται αυτή η μουσική;» τον έκανε να αγοράσει τον πρώτο του pc και να αρχίσει να πειραματίζεται με ήχους στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Γεννημένος στην Αθήνα, όπου εξακολουθεί να ζει, σε ηλικία 18 ετών άρχισε να παίζει σε τοπικά μπαρ και μικρά κλαμπ σε όλη την πόλη. Το πρώτο του κομμάτι κυκλοφόρησε με το πραγματικό του όνομα (Άρης Γραμμένος) στη No Border Recs το 2008 και μετά ακολούθησαν πολλά κομμάτια και remixes σε δισκογραφικές, όπως οι No Border Recs, Sound Of Everything, Proton Limited.

Tilio / Dimenson – Inspiral (Audixolics)

Έπειτα από δύο απολύτως επιτυχημένα electro festivals που διοργανώθηκαν στη Λίμνη Ευβοίας (με τη συμμετοχή δυνατών ονοματων της εγχώριας electro σκηνής, όπως οι Nick Devon και Dizharmonia) , οι Resident DJs και διοργανωτές του Evia Elektonik festival επιστρέφουν για ένα ακόμα ξεσηκωτικό after party.  Δυνατά DJ sets από τον DJ Tilio και τους Audioxolics (DJ Inspiral και DJ Dimenson) θα κρατήσουν την ένταση στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τους Audixolics μέσω των επίσημων μέσων κοινωνικής δικτύωσής τους, για να μαθαίνετε περισσότερα νέα:

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες14 ώρες πρν

Η Ana Carla Maza για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία μουσική πανδαισία | 10 Φεβρουαρίου 2025

Μουσική15 ώρες πρν

HAN NAH | Ακατάλληλη Σκηνή | Ακούστε τη διασκευή του πολυαγαπημένου τραγουδιού

Festival17 ώρες πρν

Σύρος: 8ο Φεστιβάλ ΑΝΩ | 19 – 25 Αυγούστου 2024

Μουσική17 ώρες πρν

Marseaux & Billie Kark: Nέο single – Πάρτυ

Συναυλίες19 ώρες πρν

Μίμης Πλέσσας – Γενέθλια 100 “Τα κινηματογραφικά” | Θέατρο Παλλλάς απο 10 Οκτωβρίου 2024

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν
Θέατρο20 ώρες πρν

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν

Μουσική20 ώρες πρν

Καναδικό Heavy Rock Duo Cycle | Τελική κυκλοφορία Νέου Σινγκλ «Broken Mirror»

Με ελεύθερη είσοδο20 ώρες πρν

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στην Κόνιτσα – Δευτέρα 12 Αυγούστου | Είσοδος ελεύθερη

Festival20 ώρες πρν

44ο River Party! 2-4 Αυγούστου 2024 | Οι μέρες πλησιάζουν!! (Όλες οι πληροφορίες)

News2 ημέρες πρν

Γιώργος Κατσαρός: «Έτσι έζησα» 90 χρόνια | Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024