Connect with us

Festival

𝟏𝐬𝐭 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐤 𝐁𝐞𝐞𝐫 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐨𝐧𝐥𝐲 𝐜𝐫𝐚𝐟𝐭: 5 – 7 Απριλίου 2024 | Δείτε το πρόγραμμα των συναυλιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Σας περιμένουμε για ένα πάρτυ γεμάτο ελληνική χειροποίητη μπύρα, υπέροχες γεύσεις street food, πολύ καλή μουσική και θετική ενέργεια!! 𝟏𝐬𝐭 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐤 𝐁𝐞𝐞𝐫 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐨𝐧𝐥𝐲 𝐜𝐫𝐚𝐟𝐭,αφιερωμένο στην Ελληνική Χειροποίητη Μπύρα. 𝐛𝐞(𝐞𝐫)𝐭𝐡𝐞𝐫𝐞

𝗙𝐫𝐢𝐝𝐚𝐲 𝟓 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟒 : 𝟏𝟕:𝟎𝟎 – 𝟐𝟑.𝟑𝟎
𝐒𝐚𝐭𝐮𝐫𝐝𝐚𝐲 𝟔 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟒: 𝟏𝟐:𝟎𝟎 – 𝟐𝟑.𝟑𝟎
𝐒𝐮𝐧𝐝𝐚𝐲 𝟕 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟒: 𝟏𝟐:𝟎𝟎 – 𝟐𝟑.𝟑𝟎

Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας – Περιστύλιο – Πειραιάς


Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 | 19:00

To 1st Greek Beer Festival ανοίγει με τους αγαπημένους 𝐊𝐎𝐙𝐀 𝐌𝐎𝐒𝐓𝐑𝐀 στις 21:00, το πιο σημαντικό και αντιπροσωπευτικό ethnic-rock συγκρότημα. Βασικό χαρακτηριστικό των συναυλιών τους αποτελεί η ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής κάτι που ξεσηκώνει μέχρι και τα πιο “δύσκολα” κοινά, δημιουργώντας ένα πάρτυ σε κάθε τους εμφάνιση.

Νωρίτερα στις 19:00 στη σκηνή ανεβαίνουν Αθηναϊκή rock & blues band Dirty Caravan. Doors Open : 17:00

𝐊𝐎𝐙𝐀 𝐌𝐎𝐒𝐓𝐑𝐀: Δημιούργημα του μουσικοσυνθέτη Ηλία Κόζα στις αρχές του 2012 (ο οποίος και υπογράφει όλες τις συνθέσεις του σχήματος) και γνωστοί για την επανασύσταση της παραδοσιακής, λαϊκής και ρεμπέτικης του μεσοπολέμου μουσικής φιλτραρισμένης μέσα από ska, rock, punk ηχοχρώματα και αναδεικνύοντας το πόσο σύγχρονη και επίκαιρη μπορεί να είναι τελικά η παράδοση και η κουλτούρα μας. Δεν είναι τυχαίος άλλωστε και ο χαρακτηρισμός του “Alcohol is free” ως classic & iconic από τους ίδιους τους παραγωγούς της Eurovision, συμμετοχή η οποία έφερε και την καλύτερη θέση της τελευταίας 15ετίας για την χώρα μας.

Κάποιες από τις συνεργασίες τους που ξεχώρισαν δισκογραφικά είναι αυτή με τον Μίκη Θεοδωράκη τραγούδι “Λεβέντης” για το οποίο ο ίδιος σχολίασε (υπερβάλλοντας) πως “Δόθηκε πνοή σε ένα πεθαμένο τραγούδι μου..”, αλλά και με διεθνή ονόματα όπως οι Gogol Bordello και οι Dubioza Kollektiv.

Επί σκηνής δε, ξεχωρίζουν κάποιες με ονόματα όπως οι : Iron Maiden, Judas Priest, Placebo, Sisters Of Mercy, Gogol Bordello, Goran Bregovic, Dubioza Kolektiv, Kultur Shock, The Locos, Die Antwoord, Panic at the Disco, Madness, Bad Manners, Enter Shikari, Hollywood Undead, Skindred, HIM, Guano Apes, Transglobal Underground, Vinicio Capossela, και πολλοί άλλοι.

ILIAS KOZAS | LEAD VOC – ELEC/CLAS GUITAR
STAVROS APOSTOLIDIS | BOUZOUKI – BACK VOCALS
TASOS GENTZIS | SAXOPHONE – BACK VOCALS
STELIOS FRAGOS | ELEC GUITAR – BACK VOCALS
GIANNIS BELLOS | BASS
DIMITRIS RAPTIS | DRUMS – SAMPLES

DIRTY CARAVAN

Οι Dirty Caravan είναι μία μπάντα από την Αθήνα με rock και blues επιρροές.
Τα τραγούδια τους μιλούν κυρίως για σχέσεις, αγάπη και μίσος, συγχώρεση και όλες αυτές τις γλυκές και πικρές καταστάσεις, που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος στη ζωή του.

Αποτελούνται απο τους:
Αλέξανδρος Χατζόπουλος – Guitars, Vocals
Μάκος Ζαφειρόπουλος – Bass Guitars, Vocals
Γρηγόρης Καμπύλης – Drums


Προπώληση: 6€ more.com
Πόρτα:7€

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12ΕΤΩΝ (Με συνοδεία γονέων) : ΔΩΡΕΑΝ
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: ΔΩΡΕΑΝ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ


Σάββατο 6 Απριλίου 2024 | 14:00

Το Σάββατο ξεκινά με GROUP IN THERAPY @GREEK BEER FESTIVAL. The ultimate party band θα μας ξεσηκώσει το Σάββατο 06 Απριλίου στις 2:00μ.μ.

Προπώληση: 6€ more.com
Πόρτα:7€


 

Σάββατο 6 Απριλίου 2024 | 19:00

Το πρόγραμμα της δεύτερης βραδυάς του Greek Beer Festival ολοκληρώνεται με τους Swingin’ Cats και  LOS TRE. 
Οι Swingin’ Cats ανεβαίνουν στη σκηνή του Greek Beer Festival στις 21:00 και σας προσκαλούν σε ένα non stop χορευτικό party. Θα σας ταξιδέψουν σε όλες τις δεκαετίες με τις μουσικές επιλογές τους, κομμάτια που ενώνουν μικρούς και μεγάλους. Είστε έτοιμοι για ένα live γεμάτο ενέργεια, κέφι και χορό μέχρι… τελικής πτώσεως;
Στις 19:00 θα απολάυσετε του LOS TRE, ένα απο τα πιο hot ονόματα της instrumental αθηναικής σκηνής.

Los Tre

Οι Los Tre μετράνε 11 χρόνια ζωής και μετά απο 6 κυκλοφορίες και πάρα πολλές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα θεωρούνται πλέον ένα απο τα πιο hot ονόματα της instrumental αθηναικής σκηνής. Η μουσική τους είναι μια μίξη απο ήχους της δυτικής αφρικής, της λατινικής αμερικής,της παραδοσιακής μας μουσικής, της funk,τoυ jazz αυτοσχεδιασμού και της ψυχεδέλειας των 70’s.Το live των Los Tre χαρακτηρίζεται απο την εκρηκτικότητά του, την ελευθερία του. Ο καινούργιος δίσκος των los tre με τίτλο “Free spirit” κυκλοφόρησε.
Releases:

Los Tre, CD, 2014 (self-released)
How to charm women, CD, 2015 (self-released)
Thee tigers and three baby tigers, CD, 2018 (self-released)
The meaning of life, vinyl, 2020 (self-released)
Flea market, 7” vinyl, 2021 (self-released)
Free spirit, vinyl, 2023 (self-released)

Σάββατο 6 Απριλίου 2024 | 21:00

 

Οι “The Swingin’ Cats” μετρούν 14 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα με εκατοντάδες εμφανίσεις σε venues και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με τον κομψό jazzy ήχο τους, το κέφι και την αστείρευτα δημιουργική τους φύση, αναμειγνύουν μουσικά ρεύματα, όλων των εποχών, με ευρηματικό τρόπο.

Επανεκτελέσεις των αγαπημένων Χιώτη, Μουζάκη, Χατζιδάκι σε συνδυασμό με Jazzy διασκευές των μεγαλύτερων ραδιοφωνικών επιτυχιών. Μουσική που σας ταξιδεύει στην ανεμελιά παλιών και αθώων εποχών. Στο σχήμα σταθερά τραγουδά ο Γιώργος Ζερβός που είναι ιδρυτικό μέλος και μαέστρος του σχήματος. Έχουν συνεργαστεί επί σκηνής με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Κωστής Μαραβέγιας, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης, Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κ.α. Στο ενεργητικό τους καταγράφονται επίσης αρκετά support acts σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς δισκογραφίας όπως: Thievery Corporation, Parov Stelar, Marc Almond, Imany, Jive Aces, Royal Crown Revue, Puppini Sisters, Nick Waterhouse κ.α.

Προπώληση: 6€ more.com
Πόρτα:7€


Κυριακή 7 Απριλίου 2024 | 14:00

Οι Blueballs, ένα από τα πιο δυναμικά συγκροτηματα της χώρας θα βρίσκονται στις 2:00μ.μ. στη σκηνή του Greek Beer Festival για να σας κάνουν να χορέψετε και να χορτάσετε show!

Με κομμάτια απο την δισκογραφία τους αλλά και διασκευές θα σας κάνουν να χάσετε ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.
Με ήχους από funk, rock, disco μεχρι ρεμπέτικο και ska. Ενα show που δεν μπορείς να χάσεις.

Μεσημέρι Κυριακής στο Greek Beer Festival 

Be(er) there!!

Σας περιμένουμε για ένα μεσημέρι Κυριακής γεμάτο ελληνική χειροποίητη μπύρα, υπέροχες γεύσεις, πολύ καλή μουσική και θετική ενέργεια!!

Προπώληση: 6€ more.com
Πόρτα:7€


Κυριακή 7 Απριλίου 2024 | 19:00

Δυο αγαπημένες αθηναϊκές μπάντες ολοκληρώνουν το 1st Greek Beer Festival.

Οι 𝐏𝐢𝐧𝐤 𝐕𝐚𝐧𝐢𝐭𝐲 είναι ένα indie rock συγκρότημα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2020 απ’τα αδέλφια Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο Κρομμύδα.

Κυριακή 7 Απριλίου 2024 | 21:00

Οι Khirki (Κίρκη) είναι ένα μουσικό τρίο από την Αθήνα που ισορροπεί ανάμεσα στο rock‘n’ roll και την παραδοσιακή μουσική. Η μπάντα αντλεί το όνομά της από τη γνωστή μάγισσα της μυθολογίας που μετέτρεψε το πλήρωμα του Οδυσσέα σε ζώα σερβίροντάς τους το μαγικό της κρασί. Αντίστοιχα το συγκρότημα, αφότου μάζεψε καρπούς από τη metal/rock κουλτούρα (Kvelertak, Mastodon, Tool, κλπ.) και επηρεάστηκε βαθιά από τα ντουμάνια της Ανατολής και των Βαλκανίων, δημιούργησε το δικό του μαγικό «ζωμό», διατηρώντας άθικτο και ανόθευτο το heavy χαρακτήρα του. Το Μάιο του 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο full-length άλμπουμ με τίτλο «ΚΤΗΝΩΔΙΑ» το οποίο κέρδισε τον ενθουσιασμό της metal κοινότητας και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον εγχώριο και διεθνή Τύπο. Η μπάντα πλέον σερβίρει το κοινό της κατ’ ιδίαν στις ζωντανές εμφανίσεις, ενώ ετοιμάζεται για τη νέα της κυκλοφορία εντός της χρονιάς.
“Οι Khirki κυκλοφορούν ένα εκρηκτικό ντεμπούτο που θέλει να ξυπνήσει το rock &roll αγρίμι που κρύβουμε όλοι μέσα μας – Rocking Choice” – Rocking.gr
“The Athenians take the dry, raw energy of bands like Kvelertak or High On Fire, combine itwith an extremely multi-layered, folklorically orchestrated virtuosity and rock so carefree and authentically that no other young band has succeeded in a long time – Choice of the month” – Rock Hard Germany
“Αναμφίβολα ο δρόμος που χάραξε ο άρχοντας Σπάθας, βρήκε νέους, πανάξιους σκαπανείς.
9/10” – Metal Hammer Greece
Ελάτε, υψώστε τα ποτήρια σας και ενωθείτε με τα αρχέγονα ένστικτά σας!

Προπώληση: 6€ more.com
Πόρτα:7€


ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12ΕΤΩΝ (Με συνοδεία γονέων) : ΔΩΡΕΑΝ
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: ΔΩΡΕΑΝ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Μουσική21 ώρες πρν

Οι Rock N’ Road Κυκλοφορούν Το Video Για Το Νέο Τους Single “The Stranger”

Μουσική2 ημέρες πρν

Οι Γάλλοι Alternative Modern-Metal Rockers PERSEIDE μοιράζονται το ολοκαίνουργιο single “I can’t stand”

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Οι Gamma Ray για 2 εμφανίσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Συναυλίες3 ημέρες πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events3 ημέρες πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική3 ημέρες πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival3 ημέρες πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες3 ημέρες πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!

Festival3 ημέρες πρν

Piano City Athens 2024: Η Αθήνα πλημμυρίζει μουσική | 16 – 20 Μαϊου

Συναυλίες3 ημέρες πρν

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου | 26 & 27 Ιουλίου 2024